Manga
- Scarface
- maddjuro
- maddjuro
- Aryx
maddjuro wrote:fajnely, pročitah svih 292 chaptera Berserka, i ovo mi je definitivno najbolja manga koju sam čitao, da bar algoritam ili večernjak ovo odluče izdavat bi bilo super
od sutra se bacam na claymore, da nastavim od tamo odakle je anime završio

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- HorrorHR
- Site Admin
- gandalf
- john_constantine
- john_constantine
a taj libellus, je li nešto bolji od more comic (ili stripovi na kvradrat, kako već)?maddjuro wrote:ja sutra idem u libellus po jedan il dva troborja nathan nevera , blade of imortal i dylan dogove od veselog četvrtka ak su stiglijohn_constantine wrote:sutra ga kupujem uz Blade of immortal.
Michel puši karu.
- john_constantine
Hm, ako budeš imao opet priliku, bi li pitao da li imaju drugi dio hellblazera od belog puta? Ipak su oni na popisu kada je riječ o stripovima od belog puta.
Hm, na kraju nisam kupio tu mangu balada o janjetu
A prolistao na brzinu, izgleda dosadno...
pa sam na kraju kupio Blade od immortal, u serijalu zasada jedna od najboljih i uzbudljivih epizoda.
SPOILER
ono kada Manji susretne lika za kojeg je mislio da ga je ubio, odlično napravljena scena, kada se otvore vrata i njihovi pogledi. A tek ono kada razbojnici provale i srede curu, a mladić ih sve pobije.

Hm, na kraju nisam kupio tu mangu balada o janjetu

pa sam na kraju kupio Blade od immortal, u serijalu zasada jedna od najboljih i uzbudljivih epizoda.

SPOILER
ono kada Manji susretne lika za kojeg je mislio da ga je ubio, odlično napravljena scena, kada se otvore vrata i njihovi pogledi. A tek ono kada razbojnici provale i srede curu, a mladić ih sve pobije.
Michel puši karu.