Koji ste horror zadnji gledali?
- Borgia 666
- john_constantine
resident evil: degeneration - solidan animirani resident evil, ništa posebno. Dobra količina akcije (makar mlake), nešto krvavih scena, neki dijelovi iz dvojke (igre), stari poznati likovi i događaji, odlična animacija, i G virus. Ali predugo trajanje zbog čega film postaje zamoran, s obzirom na slabu priču i dosadni preokret na kraju. 3/5.
Michel puši karu.
- kirby
re-cycle - film o spisateljici koja se nade u svijetu koji je sama stvorila u knjizi... prvi dio filma je tipicni azijski horor, a drugi dio se salta u neki fantasy svijet... 4/5
Nicholas Angel: Mr. Porter, what's your wine selection?
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.
- Hobotshy
My Name Is Bruce 2007 - očekivao sam jako puno, pa sam ostao malo razočaran... iako film nije tako loš, ipak je najmjenjen prvenstveno Brucovim fanovima, i bez Bruca u glavnoj ulozi, teško da bi ga tko igdje previše spominjao
The Strangers - već unaprijed sam pročitao podijeljena mišljenja ovdje na forumu i moram se donekle pridružiti onim negativnima, iako je za razliku od dolje navedenog, vrlo gledljiva psihološka drama... samo što ja najviše mrzim filmove u kojima se sve slučajnosti slažu tako, da baš idu na ruku negativcu...
Funny Games U.S. - iako će ispasti da sam sad negativan, ja ne mogu vjerovati da je netko pohvalio ovaj film... ono razdoblje filma u kojem gledamo istu scenu par minuta me je začudilo, no dobro to sam shvatio kao umjetničku slobodu, ali kada glavni negativac uzme daljinski i vrati vrijeme unazad... tad sam ugasio... za mene nula od nule...
The Strangers - već unaprijed sam pročitao podijeljena mišljenja ovdje na forumu i moram se donekle pridružiti onim negativnima, iako je za razliku od dolje navedenog, vrlo gledljiva psihološka drama... samo što ja najviše mrzim filmove u kojima se sve slučajnosti slažu tako, da baš idu na ruku negativcu...
Funny Games U.S. - iako će ispasti da sam sad negativan, ja ne mogu vjerovati da je netko pohvalio ovaj film... ono razdoblje filma u kojem gledamo istu scenu par minuta me je začudilo, no dobro to sam shvatio kao umjetničku slobodu, ali kada glavni negativac uzme daljinski i vrati vrijeme unazad... tad sam ugasio... za mene nula od nule...
-
koji preokret???john_constantine wrote:resident evil: degeneration - solidan animirani resident evil, ništa posebno. Dobra količina akcije (makar mlake), nešto krvavih scena, neki dijelovi iz dvojke (igre), stari poznati likovi i događaji, odlična animacija, i G virus. Ali predugo trajanje zbog čega film postaje zamoran, s obzirom na slabu priču i dosadni preokret na kraju. 3/5.
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
SPOILERfilmophil wrote:koji preokret???john_constantine wrote:resident evil: degeneration - solidan animirani resident evil, ništa posebno. Dobra količina akcije (makar mlake), nešto krvavih scena, neki dijelovi iz dvojke (igre), stari poznati likovi i događaji, odlična animacija, i G virus. Ali predugo trajanje zbog čega film postaje zamoran, s obzirom na slabu priču i dosadni preokret na kraju. 3/5.
ma ono za onim Feredckom, onaj što je išao po virus G, da ga izbaci. Pa na kraju filma skuže da ih je on sve prevario i mislio prodati virus. Ne znam kako ti, ali ja sam mislio da je poginuo, he...
Michel puši karu.
- metallicat
- HorrorHR
- Site Admin
original je meni jedan od boljih azijskih horrora - ovaj rimejk mi nije imao niti 5% onoga što pruži original. jest sad znaš o čemu se radi, ali brdo scena koji su u rimejku iskopirali i koje bi trebale biti strašnije u originalu su jače na n-tu potencijupumpkin girl wrote:Nisam. Htjela sam pitati kakav je original, ali posto je remake ok, vjerujem da je odlican.

nemam pojma, rimejk mi je bio totalno beskrvan...