Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Aryx
film sam gledao od pola 7 ujutro do 8 s tim da sam vec bio gotov, nisam uopce film dozivio, film je dobar ocenito ali subjektivno gledajuci nekako me nije previse odusevio, vjerojatno cu ga jos jednom pogledati kada budem bio normal pa mi se promijeni misljenje ali sumnjam ... mislim sve je to super ali not my cup of teadr mladjo wrote:Aryx wrote:jcvd 6.5/10..može objašnjenje?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
Hec
-
filmofil
- dr mladjo
- Asfodel
Opovrglo ili ne, nije važno (btw meni je izgledalo uvjerljivo)dr mladjo wrote:malo pronjuškaj po youtube pa pogledaj koliko filmiča je opovrglo daj dio..filmophil wrote:zeitgeist 5/5...odličan dokumentarac, dodatno učvrstio moje vjerovanje da je kršćanstvo mitologija
Važno je da bez obzira na sve, to nema veze s vjerom pojedinca - bit vjere je vjerovati u nešto što ne možeš vidjeti. Da se sve to može materijalno dokazati, spadalo bi u kategoriju POVIJEST ne vjera.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- jigsaw
-
filmofil
znam, znam...i sam sam išao pogledati za horusa za net, ali nije to bitno nego onaj dio o astrologiji i usporedbi s drugim prastarim mitologijama...kršćanstvo je isti kurac, drugo pakovanje koje je crkva servirala ljudima, a oni to popušili...dr mladjo wrote:malo pronjuškaj po youtube pa pogledaj koliko filmiča je opovrglo daj dio..filmophil wrote:zeitgeist 5/5...odličan dokumentarac, dodatno učvrstio moje vjerovanje da je kršćanstvo mitologija
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
filmophil wrote:zeitgeist 5/5...odličan dokumentarac, dodatno učvrstio moje vjerovanje da je kršćanstvo mitologija i ništa više, a onaj dio o zavjerama sam više manje znao od prije...
Mene baš i nije uvjerilo, al ionako je bitno virovat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Freddy
- dr mladjo
Who Killed the Electric Car? (2006)-vrlo zanimljiv dokumentarac o električnom automobilu,osobito sad nakon što je velika 3 tražila novac od SAD vlade...8/10
Not Quite Hollywood: The Wild, Untold Story of Ozploitation! (2008) -kako dobre filmove je australija radila a nisam čuo za 99% njih(osim novijih) 9/10
Not Quite Hollywood: The Wild, Untold Story of Ozploitation! (2008) -kako dobre filmove je australija radila a nisam čuo za 99% njih(osim novijih) 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Khaos[]
JCDV - ma super film, neocekivano, ali zakon
7.5 / 10
Blood Diamond - wow, film je cudo, nisam mislio da ce bit tako dobar i jos traje dva sata i nesto, proslo ko nista 9 / 10
Appleseed 2004 - gledljivo al nis posebno 6 / 10
The Empty Mind - savrseno, predivan dokumentarac, obavezno pogledati ako trenirate neku azijsku borilacku vjestinu 10 / 10
Caché - predobar film, heneke je zakon ko inace 8.5 / 10
Blood Diamond - wow, film je cudo, nisam mislio da ce bit tako dobar i jos traje dva sata i nesto, proslo ko nista 9 / 10
Appleseed 2004 - gledljivo al nis posebno 6 / 10
The Empty Mind - savrseno, predivan dokumentarac, obavezno pogledati ako trenirate neku azijsku borilacku vjestinu 10 / 10
Caché - predobar film, heneke je zakon ko inace 8.5 / 10
- Asfodel
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Sull - ovo je nešto bez čega se u životu može. Zabavne su nerealistične akcijske scene, dijalozi oronulog Forda i malog, furanje na Marlona Branda i dobra stara glazba. Ostalo je sve njah, al eto zaokupi um i uspije zabavit za vrijeme trajanja...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out