jesam ja rekao ! :ponos: obvezno pogledat i britanski it crowdmaddjuro wrote:the big bang theory 4,5/5 super serija, pogledah sve sto je dosad izaslo izuzev zadnjeg nastavka ovo svakako treba pogledat
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
- Boby
"Studengora"
Dugo ga zaobilazih a sada se pitam zašto. Dva i pol sata ostala su mi popunjena dirljivom pričom zaoštrenom surovim ubijanjima nedužnih, prekrasnom fotografijom zimskih krajolika građanskim ratom okupirane Sjeverne Karoline, te snažnim interpretacijama kako glavnih tako i sporednih protagonista (film vrvi zvijezdama i u najsporednijim ulogama) a tu bi svakako trebalo istaknuti Judea Lawa kao jednog od boljih glumaca svoje generacije i briljantnu Renee Zellweger koja je sasvim opravdano osvojila zlatni kipić
Dugo ga zaobilazih a sada se pitam zašto. Dva i pol sata ostala su mi popunjena dirljivom pričom zaoštrenom surovim ubijanjima nedužnih, prekrasnom fotografijom zimskih krajolika građanskim ratom okupirane Sjeverne Karoline, te snažnim interpretacijama kako glavnih tako i sporednih protagonista (film vrvi zvijezdama i u najsporednijim ulogama) a tu bi svakako trebalo istaknuti Judea Lawa kao jednog od boljih glumaca svoje generacije i briljantnu Renee Zellweger koja je sasvim opravdano osvojila zlatni kipić
- Carpenter
THE DAY THE EARTH STOOD STILL (2008) - malo kome se svidio ovaj remake sa Keanu Reevsom u glavnoj ulozi vanzemaljca (meni je on ovdje idealno odabran, hladan,ukočen,ko stvoren za ovu ulogu) koji sljeće na zemlju u misiji ass-kickinga ljudskog roda. U filmu zaista štošta ne vrijedi: Kathy Bates je užasna u svojoj loše napisanoj ulozi a Jaden Smith najiritantniji filmski klinac kojeg sam u zadnje vrijeme vidio, priča nije najspretnije izložena a i efekti nisu baš najreprezentativniji.......Meni je ipak film sasvim dobro poslužio kao jednokratna zabava, vjerovatno i zbog toga što sam slab na Jennifer Connelly.....
6.5/10
6.5/10
Are you talking to me?
- kirby
Clerks 2 - iako se slabo sjecam jedinice, ovaj nastavak je odlican!!! humora ima i vise nego dosta, svih vrsta, pljuje se skoro po svemu. A Jay i Silent Bob su ludji no ikada... 5/5

Nicholas Angel: Mr. Porter, what's your wine selection?
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.
- gandalf
Spawn
http://www.imdb.com/title/tt0120177/
Promašena priča a trebao je biti prema stripu. Jedino što valja jesu koliko - toliko slični likovi kao iz stripa i relativno dobra akcija!
4/10
Promašena priča a trebao je biti prema stripu. Jedino što valja jesu koliko - toliko slični likovi kao iz stripa i relativno dobra akcija!
4/10
- john_constantine
ma i je po stripu, samo ubrzano, i bez hrpe likova koji se pojavljuju u stripu.gandalf wrote:Spawn
4/10
Michel puši karu.
- elrania
- john_constantine
saw 2 - nakon drugog gledanja mi nije ništa bolji. Dobra ideja na početku ona zamka, a i dobar ironični obrat na kraju. Ali jigsaw nije baš neki karizmatičan lik, a ostali su čisti prosjek. Ali dobro je to izvedeno, staviš macho tipa i vidi samo kako dominira nad drugima (cube). Ali osim one prve zamke, ostale nisu nešto posebno. I poneke kratke poveznice s originalom. Ma ovo je baš najslabiji nastavak u serijalu.
Michel puši karu.
- Asfodel
- Studeni
SVIDD NEGER ---- e,kako sam uživao! pretjerano! maestralno........potpuno twisted norveška komedija o malom crncu Anti (
) koji misli da je Lap, ali malo kao presunčani......galerija likova na ultra ruralnom sjeveru Norveške je genijalna i nitko nije normalan! Odličan tempo, film uopće ne posustaje, humor na granici normalnog, sjajna politička nekorektnost.....i to sve za jedan debi!!! Bravo!! 9/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- bakero
http://www.imdb.com/title/tt0467197/ - Max Payne
Pa ne mogu reć da sam zadovoljan isto tako ni da sam razočaran,zlatna sredina otprilike, ali pošto sam igrao oba dijela igre nešto mi je jednostavno nedostajalo,nisu se baš držali same igre i šteta što nije bilo više scena sa tkz. 'bullet time-om' jer ona jedna,dvi te samo napale eh da je John Woo bar Maxa uzeo u svoje ruke ovako...šteta šteta moglo je to bit puno bolje!
Pa ne mogu reć da sam zadovoljan isto tako ni da sam razočaran,zlatna sredina otprilike, ali pošto sam igrao oba dijela igre nešto mi je jednostavno nedostajalo,nisu se baš držali same igre i šteta što nije bilo više scena sa tkz. 'bullet time-om' jer ona jedna,dvi te samo napale eh da je John Woo bar Maxa uzeo u svoje ruke ovako...šteta šteta moglo je to bit puno bolje!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
-
GreenHornet
- dr mladjo
e ovo se traži..bacam se u nabavkuStudeni wrote:SVIDD NEGER ---- e,kako sam uživao! pretjerano! maestralno........potpuno twisted norveška komedija o malom crncu Anti () koji misli da je Lap, ali malo kao presunčani......galerija likova na ultra ruralnom sjeveru Norveške je genijalna i nitko nije normalan! Odličan tempo, film uopće ne posustaje, humor na granici normalnog, sjajna politička nekorektnost.....i to sve za jedan debi!!! Bravo!! 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine