Last Post Wins !!!11one
- Knatchbull
- elrania
heh, moja stara je valjda neki posebni slucaj.Knatchbull wrote:meni je bratić(doktor) jednom rekao da se preko horrora navikao na sve boleštine tako da mu ta praksa u bolnici nije predstavljala problem. Zamisli budućeg doktora/laboranta kojemu se takve stvari gade? to znači faliti faxWendigo wrote:i, ne gadi ti se?![]()
jel padaju ljudi u nesvjest, navodno se kod nas na šalati ruše na svakom satu..![]()
a nije ni čudo s obzirom na katastrofalne uvjete. bilo je jednom u novinama i po slikama to koma izgleda nema mjesta u frižiderima pa leže po hodnicima, po ljeti se to sve usmrdi)....![]()
uzasava se horrora i bilo kakvih filmova gdje ima ubijanja i krvi; kaze da ima nocne more od toga, lol, a vec je masu puta asistirala pri operacijama, reanimirala ljude, umirali joj ljudi na rukama i sl. i tu se snalazi.
- Decadentor
- Aryx
wendigo ja mislim da ti zelis samo ljude uvjeriti da ti se gade krv i sve vezano u rl-u tako da imas alibi kada ekipa s foruma pocne polako ne dolaziti vise online
ccc i figured u out
ccc i figured u out
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
frendica se tak preziva. tea leš. znali su joj cesto fulat ime i zvat je lea teš i slWendigo wrote:prvi susjed mi se tako preziva... hehe.Asfodel wrote:W kako bi bilo da se prezivaš Leš..kao neki
kak mi je bilo presmijesno jednom u 24 h. bila je neka vijest da se lesevi nes bune i da se moraju iseliti nekamo
- Knatchbull
možda ima problema samo s nasilnom smrću.elrania wrote:heh, moja stara je valjda neki posebni slucaj.
uzasava se horrora i bilo kakvih filmova gdje ima ubijanja i krvi; kaze da ima nocne more od toga, lol, a vec je masu puta asistirala pri operacijama, reanimirala ljude, umirali joj ljudi na rukama i sl. i tu se snalazi.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- elrania
- Wendigo
- A$H
- metallicat