je, a tek u freddy vs jason, tamo je potpuno gola, ali je druga ženska zamijenila kod te golišave scene. Ali u drugoj mi je najjača ona masovna scena ženske masturbacije.negativni wrote:baš sam si neki dan pomislio da bi mogao ponovno pogledati taj serijal,metallicat wrote: ginger snaps 1,2,3 - meni jedan od rijetkih solidnih teen horrora. super mi je ona njihova igra smrtinema šta, darovite i maštovite cure
4,5/5
drugi dio isto dobar, al treći mi nije jasan. dalje ne mogu komentirat jer bi spojlala.
prvi me oduševio drugi je za bod slabiji, al isto odličan, a treći mi je simpatična mješavina
vesterna i werewolfa, a i mala se konačno obnažila.![]()
ne znam samo što ti u njem nije jasno?!
možda što iste glumice glume svoje pretkinje?!
Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Michel puši karu.
- metallicat
bit će to, koliko se sjećam isto su se zvale kao i u orva dva, pa mi je to malo bezveze iste glumice i imena a ne glume sebenegativni wrote:baš sam si neki dan pomislio da bi mogao ponovno pogledati taj serijal,metallicat wrote: ginger snaps 1,2,3 - meni jedan od rijetkih solidnih teen horrora. super mi je ona njihova igra smrtinema šta, darovite i maštovite cure
4,5/5
drugi dio isto dobar, al treći mi nije jasan. dalje ne mogu komentirat jer bi spojlala.
prvi me oduševio drugi je za bod slabiji, al isto odličan, a treći mi je simpatična mješavina
možda što iste glumice glume svoje pretkinje?!

- elrania
- negativni
šta je ona bila u freddy vs jason?!john_constantine wrote:je, a tek u freddy vs jason, tamo je potpuno gola, ali je druga ženska zamijenila kod te golišave scene. Ali u drugoj mi je najjača ona masovna scena ženske masturbacije.negativni wrote:baš sam si neki dan pomislio da bi mogao ponovno pogledati taj serijal,metallicat wrote: ginger snaps 1,2,3 - meni jedan od rijetkih solidnih teen horrora. super mi je ona njihova igra smrtinema šta, darovite i maštovite cure
4,5/5
možda što iste glumice glume svoje pretkinje?!![]()
uh, koje mi je taj film bio razočarenje!
inače da ta scena u drugom dijelu je zakon!
u prvom najača kad mala iskoristi svog dečka pa on kasnije piša krv!
- negativni
- Wendigo
počela je super, sredina li la, a pred kraj je totalno pobedastila da bih na zadnjem kadru umro od smijeha...negativni wrote:ta je i meni bila jedna od iritantnijih,Wendigo wrote:masters of horror s2/e12 - the washingtonians
o bože koja je ovo bedastoća...šteta sat vremena..
jedino kaj valja je zadnji kadar, lol..
to je očito jedna samo za am. tržište jer nama je apsolutno svejedno,
čak mi i zvuči uvjerljivo!
- metallicat
- Knatchbull
dodao bih da su sve one spooky scene koje funkcioniraju u navedenim filmovima ovdje loše izvedene. samo gledljivometallicat wrote:Face - poćetak je skoro kopija kletve, kruga itd..cijeli film je nezanimljiv, scene dosadno predvidljive i ništa novo niti posebno. bar nije trajao više od h i pol2/5
2,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
John_Ryder
- Borgia 666
- metallicat
to sljedeće gledam ondaJohn_Ryder wrote:Eden Lake - jedan od najboljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme (bez prekida).Napet od početka do kraja,odlična atmosfera,glumci uvjerljivi,malo me u početku film podsjetio na timber falls. 8.5/10
ni ja ne volim previše ta morska čuda, al ovo onda mogla pogledatBorgia 666 wrote:Deep Rising(1998).nisam vec dugo gledo ovako dobar film sa sea monster tematikom.odlicno

- metallicat