Asian TV Dramas

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Scarface

Asian TV Dramas

Post by Scarface » 27 Jul 2010, 00:33

Zašto stat na američkim, engleskim i eventualno raznim europskim serijama, ili animeima kad je izbor azijskih tv serija, tj. drama i više nego ogroman. Znan da će ovo uglavnom bit usamljen topic, al eto, ako iko katkad poželi uronit i u ovaj svit, ovo je pravo misto za preporuke. Evo na brzinu samo nekoliko hitova koje san nedavno dovršija, neki su po mangama, neki pandani američkim hitovima, a neki originalne drame.

Orthros No Inu- zlikovac koji posjeduje moć Božje Ruke, dodira koji liječi svaku ranu, i pozitivac sa Sotonskom Rukom, dodirom koji svakog ubija. Njih dvojica postoje kao balans, i ne smiju se nikad sresti. Priča počinje onog dana kad se to ipak dogodi.

Image

Liar Game- igra u kojoj vještina laganja i varki jedina pomaže, a u igri je i nešto više od samog novca. Ekranizacija mange.

Image

Forensic Heroes- hongkonški CSI, nuff said.

Image

Bloody Monday- haker u borbi protv terorističke organizacije koja planira napad biološkim oružjem na Japan. Ekranizacija mange.

Image

Tokyo Dogs- buddy-buddy detektivska priča u kojoj elitni detektiv u potrazi za ubojicom svog oca biva udružen s bivšim delikventom, a sadašnjim detektivom.

Image

East of Eden- epska saga o krvnoj zavadi dvojice ljudi koje sudbina spaja od njihovog začetka.

Image
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

olio

Re: Asian TV Dramas

Post by olio » 27 Jul 2010, 01:08

Liar game mi je zasada vrh :prayer:
čekam sada film da izađe

Scarface

Post by Scarface » 27 Jul 2010, 04:39

Koje si sve gleda, ja san ove šta san naveja i još njih 5-6. Ako imaš koju preporuku, slobodno ju nabaci.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

olio

Post by olio » 27 Jul 2010, 10:15

ne gledam ih puno ali sam gleda samo sa tvoje liste
bloody monday, tokyo dogs i east of eden

tražio sam slijedeće šta ću gledati, moga bi bacit oko na ovaj forensic heroes :D

Scarface

Post by Scarface » 24 Dec 2010, 18:02

Upravo odgledano, prejebena serija: http://www.mysoju.com/joker-yurusarezaru-sosakan/

Post Reply