tim boljeWendigo wrote:bit će još puno "šokova" i nevjerica,je ništa.SpoilerShowovo sa branom
preporučam ti da se ne vežeš previše za neke likove.
Game Of Thrones ( 2011 )
- Decadentor
Re: A Game Of Thrones ( 2011 )

- john_constantine
zato jer ti onda knjiga neće pružiti toliki užitak kada ćeš spoilati većinu stvari, a vjerojatno dosta toga neće niti biti prikazano u seriji. A i drugačije je čitati knjigu nego pogledati seriju...filmofil wrote:šta je tu točno loše?Aryx wrote:ovo ce biti pre mocna serija, jedino ce me zivcirati kada se masa ekipe navuce i postane fan serijala i knjiga, a prije serije 0 bodova, al sta se mozemeni se npr neda čitati knjiga i vjerojatno ću baciti oko na seriju...ako mi se svidi serija, pročitat ću i knjigu
ono, opisi, razrađeniji događaji dok će u seriji dosta scena biti zbrzano, pa kompleksni likovi, događaji, sve to na papiru, s brojnim opisima, pa si sam zamisliš u glavi cijelu radnju, likove, izgled i to. A i naravno, uživljavaš se s likovima, vezeš se za njih. Baš uživaš čitati knjigu. A serija ne može pružiti takav užitak, samo uništiti užitak knjige.
Mi koji smo čitali knjigu, normalno da ćemo uživati u seriji, ako bude dosta vjerna. A oni koji nisu čitali knjige, gubi se taj dio užitka i razumijevanja zbog koje se gleda serija - ono, prepoznaješ neke detalje, scene iz knjige i slično..
Michel puši karu.
- Aryx
potpisjohn_constantine wrote:zato jer ti onda knjiga neće pružiti toliki užitak kada ćeš spoilati većinu stvari, a vjerojatno dosta toga neće niti biti prikazano u seriji. A i drugačije je čitati knjigu nego pogledati seriju...filmofil wrote:šta je tu točno loše?Aryx wrote:ovo ce biti pre mocna serija, jedino ce me zivcirati kada se masa ekipe navuce i postane fan serijala i knjiga, a prije serije 0 bodova, al sta se mozemeni se npr neda čitati knjiga i vjerojatno ću baciti oko na seriju...ako mi se svidi serija, pročitat ću i knjigu
ono, opisi, razrađeniji događaji dok će u seriji dosta scena biti zbrzano, pa kompleksni likovi, događaji, sve to na papiru, s brojnim opisima, pa si sam zamisliš u glavi cijelu radnju, likove, izgled i to. A i naravno, uživljavaš se s likovima, vezeš se za njih. Baš uživaš čitati knjigu. A serija ne može pružiti takav užitak, samo uništiti užitak knjige.
Mi koji smo čitali knjigu, normalno da ćemo uživati u seriji, ako bude dosta vjerna. A oni koji nisu čitali knjige, gubi se taj dio užitka i razumijevanja zbog koje se gleda serija - ono, prepoznaješ neke detalje, scene iz knjige i slično..
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
- Wendigo
potpisujem ono gore. 
i ja jedva čekam vidjeti svog trenutno najdražeg lika, psa.
@ dec: ne vjerujem da će ti jon umrijeti. inače, meni je on onako... ok kao lik ali je totalni klišej i zbog toga mi nije interesantan kao neki drugi likovi.
@ dec: ne vjerujem da će ti jon umrijeti. inače, meni je on onako... ok kao lik ali je totalni klišej i zbog toga mi nije interesantan kao neki drugi likovi.
- john_constantine
meni je Jon baš dobar lik, makar mi je više zanimljiv radi događaja kod zidina, nego radi razvoja lika.Wendigo wrote:potpisujem ono gore.
SpoilerShow
Ono, razumijem, ali kvragu, prihvati da si kopile, a ne sada da pokušava biti nešto što nikad nećeš biti. A i baš me interesira tko je zapravo njegova majka - da nije možda očeva sestra? 
Michel puši karu.
- Aryx
još jedan novi filmic izasao. traje 30 min. Making of Game Of Thrones 
edite: bas gledam i moram reći da je vrlo nabrijavajuće

edite: bas gledam i moram reći da je vrlo nabrijavajuće
- Aryx
- Wendigo
još samo tjedna dana!
- john_constantine
he, i moj stari je zainteresiran za seriju.
Nagovoriti ću ga na knjige...
A i Arya mi je isto postala odličan lik.
SpoilerShow
Čim Cersei poljubi Tyrona, odmah znaš da nešto kuje iza njegovih leđa...
SpoilerShow
Samo čekam kada će onaj kurvin sin Gregor Sansa umrijeti. Baš istinsko zlo koje mi izaziva gađenje...
Michel puši karu.
- Wendigo
gregor sansa, WTF?
nisam znao za tog lika.
nisam znao za tog lika.
-
filmofil
- Scarface
Valjda misli na Cleganea.Wendigo wrote:gregor sansa, WTF?![]()
nisam znao za tog lika.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
da, on...Scarface wrote:Valjda misli na Cleganea.Wendigo wrote:gregor sansa, WTF?![]()
nisam znao za tog lika.
Michel puši karu.
- Josef K
Gregor SaMsa
Svi bi vi popadali na eseju
Svi bi vi popadali na eseju