Dexter

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
John_Ryder

Re: Dexter

Post by John_Ryder » 28 Aug 2025, 08:17

hhahahahhaha kako svršavaš, bitno da si mene jebao da to samo pederi gledaju
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 17 Jan 2026, 03:57

Tako sam dobro išao sa Dexterom i onda je forum pao i izgubio sam volju. Pogledao polovicu pete sezone samo u tih 145 dana koliko foruma nije bilo.

My Bad - meni je ovo bilo briljantno otvaranje sezone, skoro na razini otvaranja četvrte sezone. No, stvar je u tome da ovo može proći kao finale četvrte sezone iako je početka pete jer si direktno nastavlja na finale četvrte kao nekakav epilog. Tako snažna i depresivna epizoda. Svi su pogođeni, i Dexter je u totalnom šoku jer kako sam kaže na kraju epizode, volio ju je. Quinn će očito ove sezone igrati ulogu Doakesa i i straživati Dextera. Ne znam kuda će voditi ova sezona, ali spreman sam. 9.2/10

Hello Bandit - nova ubojstva haraju Miamiem, izgleda da je to onaj meksički kult. Quinn i Debra polako imaju sve zanimljiviji odnos, Debra to odbija ali pasti će ona. Quinn je primijetio pomoću crteža da je ono Dexter. Sad samo treba pokazati sliku Dextera toj obitelji. Dexter s druge strane ne može nikako s Astor tako da ona i Cody odlaze. Sad je i službeno skompletiran rastanak sa Ritom i njezinom djecom. 7.3/10

Practically Perfect - Dexter lovi onog ubojicu i bit će mu prvo ubojstvo nakon Ritine smrti tako da ne polazi baš onako kako je očekivao. Jedva čekam da Quinn stvarno sazna da se Dexter predstavio kao Kyle jer tu vidim glavnu napetost u ovoj sezoni. Baptisa i LaGuerta su mi bili bolji prošle sezone. Ovdje mi se čini kako žele napraviti neki story arc gdje će LaGuerta morati platiti za Baptistu za ono što je napravio, a oko toga se vrti. Masaka i dalje baca dobre komentare. 8/10

Beauty And The Beast - tek sam sad skužio da ona cura koju je Dexter spasio da je to Julia Stiles. Jedna od najiritantnijih glumica nultih iako je ovdje zasad dobra. Na kraju epizoda je rekla da ima ih još koji su joj to učinili što znači da će Dexter imati pune ruke posla. Quinn je skoro saznao dobio potvrdu da je Dexter - Kyle. Debra ispala glupa, trebala je spustiti oružje. 8.1/10

First Blood - ajme meni kako me živcira ova LaGuerta. Kakva manipulatorka kao nije mogla shvatiti da će Baptista kopati iako mi je sve to predvidljivo znao sam da ga ne vara, ali na koji se način ponašala namjerno ga napravila ljubomornim i sad se pravi glupa. Dexter i Lumen koju glumi Julia Stiles nekako dosadno. Quinn i dalje pod suspenzijom, nadam se da će požuriti sa tom radnjom gdje on istražuje Dextera. Masuka imao odličnih scena, umro sam na onu tetovažu i njegove gaće. 7.3/10

Everything Is Illumenated - totalno nerealne scene sa Dexterom i Lumen iako jako napete. U stvarnosti bi već odavno našli Dextera. Dobra epizoda, ali osjeti se pad. 7.4/10

Circle Us - ne mogu vjerovat da ću to reći, ali Dexter kao osoba mi je dosadan ove sezone. On i ta Lumen je promašaj a i zbog Julie Stiles koja je iritantna. S druge strane, ovo oko braće je solidna priča a LaGuerta kakva zloća zna biti, baš je sjebala sve. 7.4/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

John_Ryder

Post by John_Ryder » 17 Jan 2026, 11:10

Nije ti Julia Stiles sjela i to je to....jbg
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply