Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Info

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by Info » 21 Jul 2011, 15:37

Aha, jug amerike ima nešto posebno, a Boyd je super lik. Olyphant je stvarno genijalan, je da mu je uloga slična onoj iz Deadwooda, ali rastura sa takvim cool ulogama. Ima onu hladnokrvnost kao i Eastwood. Sad kad vidiš ko je u 2. sezoni glavni negativac :supz: Bennettovi su zakon!!!
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Scarface

Post by Scarface » 21 Jul 2011, 21:16

Olyphant mi je još od Screama jedna od najvećih faca i pašu mu uloge sociopata samo tako. Lone ranger kakav je u Justifiedu ne moran ni falit, serija govori sama za sebe. Navuka san se na nju nakon pilota i rečenice "You're the angriest man I know.". Jebote, kako moćno!!! :supz: :supz:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

alecto

Post by alecto » 24 Jul 2011, 16:50

will&grace s7
the tudors
red dwarf
house s7
pillars of the earth
we are such stuff as dreams are made on

metallicat

Post by metallicat » 28 Jul 2011, 14:55

odgledala miami ink S2, sad sam na 3 i la ink 4.
Image

callac

Post by callac » 31 Jul 2011, 23:43

Večeras se gledala prva ep. 8. sezone entouragea, jedva čekam dalje :partyman: druga breaking bad-a :supz:, sinoć torchwood
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 01 Aug 2011, 00:29

Da, Entourage je počeja solidno, nije to više to, al aj, može proć. Grenierova "gluma" mi počinje sve više ić na živce, ja ne znan jel to možda namjerna ironija da glumca u seriji glumi lik koji uvjerljivo najlošije glumi il šta?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 01 Aug 2011, 09:45

Scarface wrote:Da, Entourage je počeja solidno, nije to više to, al aj, može proć. Grenierova "gluma" mi počinje sve više ić na živce, ja ne znan jel to možda namjerna ironija da glumca u seriji glumi lik koji uvjerljivo najlošije glumi il šta?
Ma, meni on ide na živce svo vrijeme i seriju gledam zbog ostatka ekipe, on mi je sporedan lik.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 01 Aug 2011, 13:41

samo true blood i vjerojatno krenem na breaking bad uskoro.
od dextera sam odustala nakon 2. sezone.

Asfodel

Post by Asfodel » 01 Aug 2011, 16:36

elrania wrote:samo true blood i vjerojatno krenem na breaking bad uskoro.
Zaštoo?
Meni je to jedan od važnijih prioriteta sad (za kojeg mi je uvijek bilo žao što ga nisam prije odgledala), a svidjelo mi se ono nešto mrvicu što sam vidjela
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 01 Aug 2011, 17:49

jer mi je dobar dio 2. sezone bio jedno veliko razvlačenje svega + što sam se nagledala postupaka likova zbog kojih sam se pitala ko je tu lud i imaju li oni uopće zdrav razum.
nakon što sam izvrtila sezonu došlo je do ogromnog olakšanja što je konačno gotova. prvo mi je bilo super to što me tako 'uhvatila', jer volim kad me film ili serija naživciraju, no shvatila sam da je ovo bilo u totalno drugom smjeru i da su mi na jetra počeli ić svi osim debre koja mi je bila žešća grozota u 1. sezoni.
skinula sam si 3. i 4. prošli tjedan, no mislim da će ić na brisanje, jer se ne vidim tak skoro da nastavljam s gledanjem.

Scarface

Post by Scarface » 01 Aug 2011, 20:19

elrania wrote:samo true blood i vjerojatno krenem na breaking bad uskoro.
Prve dvi sezone i jesu nešto najbolje od Dextera (izuzev par genijalnih momenata 4. sezone), tako da ako si nakon toga ostala razočarana, dobro si i postupila.

callac

Post by callac » 01 Aug 2011, 20:37

Meni, koja ne odustajem od niti jedne serije, ma koliko glupa postala, je neshvatljiv taj potez, al ok...
pogotovo što se dexter ipak nije pretvorio u negledljivo sranje kao neke, tipa heroes. imam previše slobodnog vremena :shock: :facepalm:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 01 Aug 2011, 20:41

čula sam već loše komentare na 4. i 5. pa je i to dijelom razlog odustajanja.
planirala sam možda 3. još pogledati, jer sam skužila da sam iz nje jednu random epizodu uhvatila na tvu i bilo je ok, al nemam volje. moooožda se jednom kasnije uhvatim toga, al sad sam baš nikakvih dojmova.
1. je bila super, 2. bih dala 5/10.
heh

callac

Post by callac » 01 Aug 2011, 20:47

sve pet, al nemoj ju brisati sa harda, pa nije to zaslužila :lol:
malo me začudilo jer u temi "Dexter" sam stekla dojam da ti je druga sezona bila dobra. i onda ovo. žao mi dođe jer ima predobrih epizoda i razrada likova i otkrića i...
nadam se da će ti bar breaking bad bolje sjesti, meni je ta serija u rekordnom roku ušla u top 5 serija ikad.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 01 Aug 2011, 20:52

i ja sam mislila da je, al tu sam gore napisala da sam se malo zeznula. drugi dan sam se probudila sa puno jasnijom slikom o tome što mislim o njoj.
no dobro, nisam nikakav freak za serijama, nit sam očekivala brda i doline pa mi svejedno. mislim da bi mi BB mogao biti ok prema onome što sam čula :D

i glavno da mi TB konačno valja; ne treba mi zapravo ništa više od toga :lol:

Post Reply