Invincible (TV Series 2021– )

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
John_Ryder

Re: Invincible (TV Series 2021– )

Post by John_Ryder » 29 Apr 2026, 23:23

Michel wrote:
29 Apr 2026, 19:38
You Look Horrible - ovo je bila baš i driljiva epizoda, i brutalna što se tiče borbi. Odnos između Olivera i Nolana nadomjestili su koliko toliko to izgubljeno vrijeme na skroz drugom planetu dok se Mark oporavljao. Zajedno trenirali, družili i drago mi je da je Oliver spustio taj zid. Pa onda dok se Mark oporavio, i borba na onom planetu gdje je Thaedus koji je pokazao da nije izgubio Viltrumite snagu. Opak jebač. I onaj space racer koliko god sve to glupo izgledalo, kakvo oružje ima nevjerojatna snaga i dobro izbjegava udarce. Samo me zanima gdje je Batle Beast bio u toj zadnjoj borbi. A ništ, sad iduća epizoda jedva čekam taj epic shit ima 9.9 ocjenu na imdb-u drhtim već od uzbuđenja. 9.5/10
Dinamo Zagreb je prvak,i ima najboljeg strijelca, isto tako naš najbolji strijelac se bori za zlatnu kopačku Europe uz Harry Kane-a i Mbappe-a! Vauuuuu kakva moć :supz:

Dok popišanci s juga slave još jednu kitulu hahahahahahahahah kakva sprdnja i promašaj od 178.kluba Europe. :lol:
"Im gonna touch you now." :P

Michel

Re: Invincible (TV Series 2021– )

Post by Michel » 29 Apr 2026, 23:51

Don't Do Anything Rash - ne mogu ljudi, ne mogu... Ovo, ovo je bilo jedno od najboljih iskustava u mojem životu. Jedna od najboljih epizoda u povijesti svih crtića/animea, i najbolja Invincible epizoda ikada. Pa ovo je bilo zastrašujuće iskustvo. I svi oni koji su se žalili kako Invincible ima slabu animaciju, ovdje su očito sve pare otišle za ovu epizodu. Kakvi kadrovi, kakve eksplozije, ono sa planetom nikada nisam tako nešto vidio. Sve na ivici grijeha i bluda, tolerantnosti i prijezira sa dodatkom nemogućih ciljeva su nam dali pravu poslasticu. Niste čovjek ako niste uživali u ovoj epizodi. Što me čeka u zadnjoj, ne znam, ali sam prilično siguran neće biti ovakva razina. Očekujem nešto odlično, ali ovo je bilo finale prije finala. Thragg je mamojebač svih mamojebač. 10/10

Image
Image

Image
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Post Reply