Big Brother 2015

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
john_constantine

Re: Big Brother 2015

Post by john_constantine » 14 Nov 2015, 23:03

He, Ervin mi se na kraju čini kao onaj sin od Al Bundya iz Bračnih voda. Puno priče, a na kraju ništa. Ušao je u kuću kao veliki jebač, a na kraju kada izađe iz kuće ponižen, biti će još bolje ponižen + gubitak posla u vojski radi svog ponašanja. Dosta njih će izaći i biti slavni neko vrijeme, ali njega bi to moglo psihički uništiti s obzirom da su se i voditelji i mediji sprdaju s njim.
Michel puši karu.

copycat

Post by copycat » 15 Nov 2015, 11:33

john_constantine wrote:He, Ervin mi se na kraju čini kao onaj sin od Al Bundya iz Bračnih voda. Puno priče, a na kraju ništa. Ušao je u kuću kao veliki jebač, a na kraju kada izađe iz kuće ponižen, biti će još bolje ponižen + gubitak posla u vojski radi svog ponašanja. Dosta njih će izaći i biti slavni neko vrijeme, ali njega bi to moglo psihički uništiti s obzirom da su se i voditelji i mediji sprdaju s njim.
Istina jer ervin ima totalnu izkrivljenom sliku svijeta I ljudi njega ce izlazak iz kuce najvise pogoditi pogotovo ako ide citat svoj instagram

copycat

Post by copycat » 15 Nov 2015, 20:29

:facepalm: Zorica sa brkovima :lol: :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Nov 2015, 20:44

Baš čitam da Goranova zaručnica ima diplomu iz biologije, praktički znanstvenica. A čitam na drugom forumu da je ta cura stalno napadala druge na fejsu one koji su komentirali loše o njezinom zaručniku, i otvarala desetke lažne profile. :zubifale:

A i ne bi me čudilo da je Goran ostavio svoju bivšu ženu radi ove mlađe s obzirom da je imao skoro blesavi odgovor oko objašnjenja da u braku nisu mogli imati djece. Koji su to sve frikovi, brate mili. :supz:
Michel puši karu.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 15 Nov 2015, 23:02

dorđe poljubio stefani , ervin i barbara imali večeru a ta kučka je svjesna kamere i bulji u nju i točno zna sta treba rec glupom ervinu koji 24 sata bulji u barbaru
:supz: :supz:

copycat

Post by copycat » 16 Nov 2015, 13:03

Wheel Smith wrote:dorđe poljubio stefani , ervin i barbara imali večeru a ta kučka je svjesna kamere i bulji u nju i točno zna sta treba rec glupom ervinu koji 24 sata bulji u barbaru
Nije kučka jer je proračunata. to je preteška riječ za to super nevino što radi.
ja još nisam skužila koje koristi ima od toga da zavlači Ervina, jer snjene strane se ljubav ne vidi, možda uživa u tomu da muškarci trće za njom dok Ervin voli trćati za nedodirljive žene. našli su se :lol:
Last edited by copycat on 16 Nov 2015, 13:10, edited 5 times in total.

copycat

Post by copycat » 16 Nov 2015, 13:05

john_constantine wrote:Baš čitam da Goranova zaručnica ima diplomu iz biologije, praktički znanstvenica. A čitam na drugom forumu da je ta cura stalno napadala druge na fejsu one koji su komentirali loše o njezinom zaručniku, i otvarala desetke lažne profile. :zubifale:

A i ne bi me čudilo da je Goran ostavio svoju bivšu ženu radi ove mlađe s obzirom da je imao skoro blesavi odgovor oko objašnjenja da u braku nisu mogli imati djece. Koji su to sve frikovi, brate mili. :supz:
Pa Goran je bivšu ostavi jer nije mogla imati djecu a on ih očajno želi. To je dovoljno dobar razlog da nekoga ostaviš ako se oboje strane slože oko toga i ako se ne slažu oko toga. Jer nekim muškarcima (a i ženama) je bitnije imati djecu nego biti u braku, ali jebiga svi smo ljudi i svak bio u braku ili ne, uvijek gleda prvenstveno svoj interes.
Last edited by copycat on 16 Nov 2015, 13:11, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Nov 2015, 13:11

Ma je, ali opet ima taj crv sumnje kada mu vidiš zaručnicu.

A za steffaninu majku govore da je rastavljena i da radi kao čistačica u noćnom klubu. A to je poprilično krvav posao, a objašnjava zašto steffani danju spava, a noću aktivna. Kao radi slobode.

Nakon onog kada je svojoj majci rekla da je glupača i izvrijeđala ju, pokazala se kao razmaženo derište. Majka joj je samo dobra za pranje veša i kuhanje njezinog omiljenog jela.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 16 Nov 2015, 13:12

Wheel Smith wrote:dorđe poljubio stefani , ervin i barbara imali večeru a ta kučka je svjesna kamere i bulji u nju i točno zna sta treba rec glupom ervinu koji 24 sata bulji u barbaru
Ah, što očekivati od profi kučke :D takva je, to joj je usađeno. Soraja ekipa. Mentalitet sponzoruša i profi kurvi. A ervina mi tu nije žao. Nisam nikad vidio tako glupu osobu na televiziji, a vidio sam ih mnogo. Kurva i glupan. Mislio sam reći ljepotica i zvijer, ali profi kurva nije nikakva ljepotica, a Ervin nije zvijer.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

copycat

Post by copycat » 16 Nov 2015, 13:17

john_constantine wrote:Ma je, ali opet ima taj crv sumnje kada mu vidiš zaručnicu.

A za steffaninu majku govore da je rastavljena i da radi kao čistačica u noćnom klubu. A to je poprilično krvav posao, a objašnjava zašto steffani danju spava, a noću aktivna. Kao radi slobode.

Nakon onog kada je svojoj majci rekla da je glupača i izvrijeđala ju, pokazala se kao razmaženo derište. Majka joj je samo dobra za pranje veša i kuhanje njezinog omiljenog jela.
Nije razmažena, ali nije ni sretna jer joj je majka ušla u kuću. Stefani ima očite skoro svakodnevne panične napade i sumnjam da je ima lak život do sada. Majka ju voli jako i hoda po jajima oko nje jer nezna pomoći kćerki.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Nov 2015, 17:08

Ok, završio sam. Ne da mi se više, ali da sam na njezinom mjestu, lijepo bi rekla: Imaš 21 godinu, punoljetna si. Izvoli spakirati kufere i snađi se kad si već tako nezahvalna.
Michel puši karu.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 16 Nov 2015, 19:23

copycat wrote:
john_constantine wrote:Baš čitam da Goranova zaručnica ima diplomu iz biologije, praktički znanstvenica. A čitam na drugom forumu da je ta cura stalno napadala druge na fejsu one koji su komentirali loše o njezinom zaručniku, i otvarala desetke lažne profile. :zubifale:

Pa Goran je bivšu ostavi jer nije mogla imati djecu a on ih očajno želi. To je dovoljno dobar razlog da nekoga ostaviš ako se oboje strane slože oko toga i ako se ne slažu oko toga. Jer nekim muškarcima (a i ženama) je bitnije imati djecu nego biti u braku, ali jebiga svi smo ljudi i svak bio u braku ili ne, uvijek gleda prvenstveno svoj interes.

ako je volio bivišu , mogli su i posvojit.... ovako su to samo isprike ... ali i dobar razlog za odjebat je :lol:
:supz: :supz:

copycat

Post by copycat » 16 Nov 2015, 20:03

Wheel Smith wrote:
copycat wrote:

ako je volio bivišu , mogli su i posvojit.... ovako su to samo isprike ... ali i dobar razlog za odjebat je :lol:
Nekima nije isto posvojiti i imati djete od vlastite krvi..

copycat

Post by copycat » 16 Nov 2015, 20:14

john_constantine wrote:Ok, završio sam. Ne da mi se više, ali da sam na njezinom mjestu, lijepo bi rekla: Imaš 21 godinu, punoljetna si. Izvoli spakirati kufere i snađi se kad si već tako nezahvalna.
Ne da se ni meni više :D :supz:

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Nov 2015, 20:23

Imperija uzvraća udarac

Image

Ervin pokazuje stav. :zubifale:
Michel puši karu.

Post Reply