Big Brother 2015
- john_constantine
- john_constantine
Re: Big Brother 2015
Njezina mati će biti 15 dana u kući, a znači i steffani. Biti će zanimljivo.
Michel puši karu.
- john_constantine
-
Wheel Smith
http://www.bigbrother.rtl.hr/novosti/18 ... osvadjale/
srpske hrane mi je pun kurac hahaha - hardkor
srpske hrane mi je pun kurac hahaha - hardkor
:supz: :supz:
- Inferno
potpis na kvadratDecadentor wrote:Preseravanja![]()
![]()
![]()
sekira me ovo smece
- john_constantine
Danas u kuću ulazi i goranova zaručnica. Što li će sve učiniti da povećaju gledanost...
Ili je od steffi majka bila nezaposlena ili se jednostavno htjela maknuti od muža alkoholičara kad je rekla da sve ostavlja.
Ili je od steffi majka bila nezaposlena ili se jednostavno htjela maknuti od muža alkoholičara kad je rekla da sve ostavlja.
Michel puši karu.
- callac
ma ovo je zaista postao toliki cirkus da čak nije niti smješno. a s ovim uvođenjem članova obitelji ne da su pretjerali nego riječi nemam za opisati koliko je glupo. idu mi svi, ali baš svi na živce. ljudski šljam
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- copycat
Eto sada cemo vidjeti. Rade ispao
Ovaj tjedan mozda bude zanimljiv,
Ali cemo da vidimo..
Zarucnica je Nova stanarka.
Big brother dobro ih vrti..
Ja jedva cekam da zorica ispadne
Ovaj tjedan mozda bude zanimljiv,
Ali cemo da vidimo..
Zarucnica je Nova stanarka.
Big brother dobro ih vrti..
Ja jedva cekam da zorica ispadne
- copycat
Koji pozdrav gogo kaze svaki put kada su nominacije u petak?
Ne razumijem ga uopce
Ne razumijem ga uopce
- john_constantine
Meni više smeta što ti ulasci u kuću ispadnu mlaki. Ta njezina zaručnica joj sve oprostila?
Ako gogo ima 48 godina, koliko ima njezina zaručnica?
Ako gogo ima 48 godina, koliko ima njezina zaručnica?
Michel puši karu.
- john_constantine
Baš sam jučer pogledao tu scenu gdje steffi cendra i kriči da hoće slobodu. Ne znam, sve mi to kod nje djeluje kao loša gluma. A majka nikakva, ona ju još bolje podupire da ostane kao i taj dan. Vidi se da je radi novca. Nisu ušle badava u kuću.
Najsmješniji mi je bio komentar za tu katju da je ona slobodoumna žena koja je dala slobodu steffani. Točno, kako je netko pametno poslije rekao. Umjesto da ju odgoji, nju je odgojila ulica.
Najsmješniji mi je bio komentar za tu katju da je ona slobodoumna žena koja je dala slobodu steffani. Točno, kako je netko pametno poslije rekao. Umjesto da ju odgoji, nju je odgojila ulica.
Michel puši karu.
- copycat
Stefanina mama mi djeluje ok I da vrlo je jasno da su tu zbog novac kao svi. Stefani ima los odnos sa mamom, zbog cega? Neka to ostane medu njima, jer odnos djeteta I roditelji nikad nije jednostavno niti crno bijelo.
Cura je dobra osoba to se dobro vidi I zelim da emotivno sazrije u 20tima Sto bi joj pomoglo kasnije u zivotu.
Ervin mi je najmanje simpatican, a zarucnica lejla, od goran, mi na prvu izgleda kao vrlo simpaticna I dobra osoba.
Cura je dobra osoba to se dobro vidi I zelim da emotivno sazrije u 20tima Sto bi joj pomoglo kasnije u zivotu.
Ervin mi je najmanje simpatican, a zarucnica lejla, od goran, mi na prvu izgleda kao vrlo simpaticna I dobra osoba.
- copycat
Gle, nije to tako jednostavno. Nije da opravdavam joj mamu, ali to su zivotne istine. Ako njena majka je imala vlastite probleme koje nije mogla prebroditi nije mogla niti svoje djete na bolje uputiti.john_constantine wrote: kako je netko pametno poslije rekao. Umjesto da ju odgoji, nju je odgojila ulica.
Mi ne mozemo birati roditelji, Ali imamo izbor sebe promjeniti na bolje...
Last edited by copycat on 14 Nov 2015, 21:09, edited 2 times in total.
- copycat
Rade trgala majcu sa sebe od stresa a
- john_constantine
ok, tu se slažem. Jer je već navedeno da joj je muž alkoholičar.copycat wrote:Gle, nije to tako jednostavno. Nije da opravdavam joj mamu, ali to su zivotne istine. Ako njena majka je imala vlastite probleme koje nije mogla prebroditi nije mogla niti svoje djete na bolje uputiti.john_constantine wrote: kako je netko pametno poslije rekao. Umjesto da ju odgoji, nju je odgojila ulica.
Mi ne mozemo birati roditelji, Ali imamo izbor sebe promjeniti na bolje...
Ma s obzirom da kako navodiš, ima osobne probleme i ima razloga zašto im je potreban taj novac, pa ju je nagovarala da ostane jer je sama znala da je imala najveću šansu pobrati nagradu. Tako i sada, ali ne znam. Ako Steffi hoće izaći iz kuće (njoj nije toliko bitan novac, samo besplatne cigarete i alkohol), onda bi joj ona trebala davati podršku i otići s njom van. Samo je, jbg, ne može se niti živjeti od zraka. Samo ovako djeluje da njezina majka hoće odmoriti od svog muža i problema doma.
Ma na kraju se još i navikneš na steffani makar je sada više kao Mirjana. Onaj seksi trio, kada su Mirjana i Steffi jahale po Ervinu.
Michel puši karu.