Big Brother 2015

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
copycat

Re: Big Brother 2015

Post by copycat » 19 Oct 2015, 19:29

:kokicarenje: :kokicarenje: :lol: :lol: :lol: :prayer: :prayer: :prayer:
Tako ispada ali sigurno nije...
Michel wrote:Gogo :prayer:

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Oct 2015, 15:10

Baš čitam članak za steffani. Kaže da je već dva mjeseca zatrpana porukama i pozivima. A facebook poruke tek treba pročitati. Da joj ne smetaju loše kritike. Aha, mogu misliti. Ti će sigurno dobiti jezikovu juhu. I ono, hvale ju da je iskrena i da je od majke naslijedila temperament. Zar je u redu čovjeka napadati i vrijeđati pederu i takve stvari? Gadi mi se to. Više će joj biti problem kada ju svi zaborave.

A i novinari su tek otkrili ervinov instagram i proglasili ga homoseksualcom. Primitivan način novinarstva i kako ljudi lako izgube privatnost preko interneta. Kao i članak o steffani, cura koja voli sjekire. Kada ili većina neće ili ne znaju sakriti profil, ali broj prijateljstva znaju.
Michel puši karu.

copycat

Post by copycat » 20 Oct 2015, 15:53

Stefani će upoznat trolove .
A za Ervina, to što je oblači poput ekipe sa Jersey Shore i Essex to ništa ne znači, a najmanje da je čovjek gay.

Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 20 Oct 2015, 16:07

za jednog plejboja kakvim se predstavlja premalo je žena na slikama ili ih uopće nema :wink:

Stefi će pasti u zaborav nakon tjedan dana. To je ta instant "slava" koju bi trebala max iskoristit ako želi postati nova ella dvornik...
Image

Image

Image

copycat

Post by copycat » 20 Oct 2015, 16:11

hitman_4 wrote:za jednog plejboja kakvim se predstavlja premalo je žena na slikama ili ih uopće nema :wink: ..
:lol: :lol:

Ali ako nisi skužio to je njegov Instagram gdje se reklamira kao "model".. Gle, neznam ako je gay ali sam sigurna da jedan online profolio gdje se konstantno slika nije dovoljan dokaz, pa makar sa muškarcima, modelima ili prijateljima... Da budem iskrena, nema nikakve razlike između njegovog profila i bilo kojeg drugog ženskog profila koji ima slike samo sebe.. Nije da ga branima...

https://instagram.com/ervinmujakovic/

Ja sam već zaboravila na Stefani i ostalih koji su ispali. Meni su zanimljivi samo kada su unutar kuće.. nakon toga me ne zanimaju iskreno :kokicarenje:

hitman_4

Post by hitman_4 » 20 Oct 2015, 16:25

Ervin je iz Sarajeva, ima 24 godine i radi kao menadžer u solarij salonu te kao fitness instruktor. Inače je vojnik. Živi na relaciji Sarajevo-Banja Luka.
valjda bi u svojoj biografiji naglasio da je i model
Unatoč mišljenju mnogih da je homoseksualac, Ervin kaže da voli žene i da je spreman to i dokazati.
bome je i dokazao :D
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 20 Oct 2015, 16:34

john_constantine wrote:Baš čitam članak za steffani. Kaže da je već dva mjeseca zatrpana porukama i pozivima. A facebook poruke tek treba pročitati. Da joj ne smetaju loše kritike. Aha, mogu misliti. Ti će sigurno dobiti jezikovu juhu. I ono, hvale ju da je iskrena i da je od majke naslijedila temperament. Zar je u redu čovjeka napadati i vrijeđati pederu i takve stvari? Gadi mi se to. Više će joj biti problem kada ju svi zaborave.

A i novinari su tek otkrili ervinov instagram i proglasili ga homoseksualcom. Primitivan način novinarstva i kako ljudi lako izgube privatnost preko interneta. Kao i članak o steffani, cura koja voli sjekire. Kada ili većina neće ili ne znaju sakriti profil, ali broj prijateljstva znaju.
Meni je samo drago što se vratila kući obitelji.

I više me zabrinjava Ervin koji očito nema podršku LGTB zajednice i srame ga se te odbacuju da takav skriveni gay mora jebati žene okolo praktički silovanje samo da bi dokazao nekome da nije gay, a je. Srami se on previše to se vidi, a opet se ne srami jebati pred kamerama što samo potvrđuje da je peder i da se želi dokazati nekome toj ekipi koja ga optužuj da je. Pa di ćeš većeg dokaza kad mu je Stefani rekla ovo

Pogledaj opet video. On govori da to samo može reći nešto na polju i onda ga Stefani upita "ervine, jesi ti gay možda", "ervine, ti si peder".

A on ništa na to. Ma peder je sto posto. Ne zaboravimo da 90% toga ne vidimo pa onda možemo samo zamisliti koliko i profi drolje Barbara i Tina isto znaju. Stefani i ostale cure isto. Stefani je ppametna što se tiče analiziranja. Stvarno kad gledam, zna primjetit neke stvari. A tek ono kad je Stefani pričala Zorici da je promašio rupu kad ju je jebao i mislio da je pička, a ustvari je bilo anal :facepalm: pa o čemu mi pričamo. Lik je peder i srami se toga. I stvarno ga može biti sram. Još k tome je nevjerojatno glupa osoba koja ne zna složiti jednu rečenicu.

I hitman je sve napisao. Pa on je ušao da bi DOKAZAO kako nije peder. Znači, ljudi su još vani mislili da je peder iako je u kući rekao da je spavap sa 500 žena i da skuplja brojeve. Pa sigurno bi vani znali da je on spavap toliko, da jebe žene i onda ne bi svi vani zaključili da je peder, a upravo su to zaključili. Hahahahhah, kako je glup čovjek.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Post by Michel » 20 Oct 2015, 16:38

Samo pogledajte video gore. Kako kaže ekspresija lica ti sve govori :D i još je rekla ti si ušao ovdje da bi opravdao nekome da nisi gay hahahah. Ma čim je ona skužila zna se što je.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Oct 2015, 16:47

Ne znam, ne bi se htio miješati. Njegov problem što se srami svoje spolne orijentacije. A to za instagram, pa i sestre šogen ili šegen se isto naslikava kao i steffani. Zašto? Jer to mogu i imaju što pokazati. Svatko koristi fejs ili instagram kako hoće.

Ionako, što god je, stvar je da kad izađe, biti će mu gore nego steffani. Više negativnosti u javnosti i s obzirom na mržnju prema homoseksualcima, neće mu biti lako. Na kraju će ili izaći izbačen i ponižen ili kao pobjednik s nagradom.

Za brandžu nešto čitam da je ušao u kuću jer je navodno u dugovima.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Oct 2015, 16:56

Kako su bili titlovi u ispovjedaonici dok je steffani plakala, malo mi je čudna njezina majka. Ono da ju podržava, skoro tjera da ostane u kući radi nagrade. A valjda je tu i produkcija uplela prste.
Jedino si mislim... Ok, još je mlada, ali kao ostavlja dojam nesamostalne osobe kojoj je sigurno najviše falilo da netko čisti za njom, pere veš i kuha. Tako sam jedino vidio dok cendra čim čuje mamim glas. A koliko je dugo bila bez nje?

Možda bezveze razmišljam... Ali tako mi djeluje. Ionako osoba koja danju spava, a noću izlazi, kako je majka potvrdila, nije normalno. S time znači i da ne radi ništa. Nezaposlena, a uz oca alkoholičara, znači da niti ne doprinosi doma jedino ako ustaje noću da koristi jeftiniju struju za pranje veša.

Eto, takav mi je stav o njoj. Ne piše što ima od struke, ali sumnjam da ima faks. Po meni osim ekcentričnosti (osim tog lošeg spoja rogova i šišmiševih krila) ispada da je isto nezrelo dijete kao i ervin. Zato nije mogla izdržati unutra radi gluposti koje je napravila i jer nema mamu da joj radi njoke.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 20 Oct 2015, 19:50

ervin nije promašio rupu koju je trebalo da gađa- on je mislio da je svršio u guzu jer su se seksali "straga" - ona njemu leđima okrenuta pa se stefani zato uplašila jer je on svršio u nju misleći da je to napravio u guzu, a ne u pi-pi. i onda su se smijale kako on uopće ne razlikuje te dvije stvari odnosno rupe. analnog seksa nije bilo koliko sam ja od stefanine priče shvatila što bi moglo potvrditi da je on latentni gej, a još nije probao pravu stvar jer da je on nju opalio straga, znao bi. i on i ona pogotovo hahaha
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 20 Oct 2015, 21:30

meni je ovo postalo dosadno nekako.....
:supz: :supz:

callac

Post by callac » 20 Oct 2015, 21:52

ni ja ne pratim kao prije.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Oct 2015, 23:30

Kad nema steffani, he.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 21 Oct 2015, 11:47

zakaj je onda poševio toliko žena i nastavlja ih ševiti, kako mu se diže,mislim ok možda je bipsić
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply