a dobro onda..uglavnom na kraju 8. sezone se Bauer zrtvuje da spasi svoju kcer..kraj spoilera..metallicat wrote:ili neA$H wrote:sad bih mogao nes spoilat..![]()
![]()
24 - season 7
- A$H
Re: 24 - season 7
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
- A$H
a naravno da nisam lol..zezam temetallicat wrote:ček, ti to ozbiljno meni spojlao ili?
- john_constantine
tek sam na petoj epizodi sedme sezone. Malo sam zaboravio što je bilo, ali brzo ću se uvući opet u seriju. 
Michel puši karu.
- metallicat
fijuA$H wrote:a naravno da nisam lol..zezam temetallicat wrote:ček, ti to ozbiljno meni spojlao ili?![]()
..pa ja sam na forumu totalni anti spoiler freak..hahaha
![]()
ajd super, nemam s kim pričat, dragon valjda ne prati više il mu je dosta bauera pa ne želi ni pričat o tomejohn_constantine wrote:tek sam na petoj epizodi sedme sezone. Malo sam zaboravio što je bilo, ali brzo ću se uvući opet u seriju.

- A$H
a znammetallicat wrote:fijuA$H wrote:a naravno da nisam lol..zezam temetallicat wrote:ček, ti to ozbiljno meni spojlao ili?![]()
..pa ja sam na forumu totalni anti spoiler freak..hahaha
![]()
djelovalo je tako realno
ajd super, nemam s kim pričat, dragon valjda ne prati više il mu je dosta bauera pa ne želi ni pričat o tomejohn_constantine wrote:tek sam na petoj epizodi sedme sezone. Malo sam zaboravio što je bilo, ali brzo ću se uvući opet u seriju.![]()
mislim da ju je on dovrsio vec odavno..
- Dragonrage
hahaha...a ne, ne...Bauer mi je ostao i dalje faca...samo ja nikako da se natjeram da sjednem i počnem gledat daljne sezone. Iskreno,...ja sam stao još na 5...točnije, završio sam s 5-om, i sad bih trebao početi s 6-om na dalje...
ALi nekako me serije kao format u zadnje vrijeme ne privlače...ne znam, jednosavno mi se trenutačno neda gledat nešto od 24 ili manje/više nastavaka iz dana u dan...
Čak me ni filmovi ne privlače u zadnje vrijeme tak...
Valjda došlo do nekog trenutačnog zasićenja
ALi nekako me serije kao format u zadnje vrijeme ne privlače...ne znam, jednosavno mi se trenutačno neda gledat nešto od 24 ili manje/više nastavaka iz dana u dan...
Čak me ni filmovi ne privlače u zadnje vrijeme tak...
Valjda došlo do nekog trenutačnog zasićenja
- metallicat
mah, sad sam razočarana završetkom 7S. počela osmu i dalje, samo old, same old
7S 4/10.
7S 4/10.

- john_constantine
da, istina, stalno iste stvari koje se provlače kroz sezone, ali svejedno mi je i dalje zabavno i napeto.
12 epizoda...
12 epizoda...
SpoilerShow
He, dobra fora s napadom na Bijelu kuću.
Baš me zanima što je ta "pošiljka". A za likove koje pretpostavljam da će poginuti u ovoj sezoni... Tony Almeida, ova crvenokosa agentica i Buchanan.
Jedino je šteta što više nema one zamjene za Baurera iz šeste sezone nakon što je oslijepio od one eksplozije. 
Michel puši karu.
- metallicat
al da barem pokušaju upotrijebit par drukčijih riječi..ali ne, ništa. oni valjda taj scenarij imaju u kompu, pa samo preprave koju riječ i isprintaju pod sljedeću sezonu
a tek ona riječ brief, omg
sad na na 8S 8ep i zbilja mi se neda više, čak više nemogu izmislit novu priču, nego su uzeli skoro istu kao iz jedne od prijašnjih sezona.
sad na na 8S 8ep i zbilja mi se neda više, čak više nemogu izmislit novu priču, nego su uzeli skoro istu kao iz jedne od prijašnjih sezona.

- john_constantine
SpoilerShow
he, dobro sam predvidio da će Buchanan poginuti. 
Michel puši karu.
- metallicat
da se bar ja mogu ne zamarat
šteta što morrisa nije bilo više, jer je jedan od boljih likova

- john_constantine
metallicat wrote:da se bar ja mogu ne zamaratšteta što morrisa nije bilo više, jer je jedan od boljih likova
![]()
SpoilerShow
meni je više bed što su ubili onog vođu terorista iz šeste sezone. Baš je bio odličan i opaki lik, s facom zbog koje bi mogao bez problema glumiti u hororima. 
A Chloe... nekako mi postaje mrzak lik. Ionako ima malu ulogu u ovoj sezoni izgleda. Ali ne dopada mi se ta njezina opsesija prema Baueru da bi bila spremna žrtvovati svoj život samo da ga zaštiti i uništiti brak, i dopustiti da završi u zatvoru s obzirom da ima sina... pretjerano...
A Chloe... nekako mi postaje mrzak lik. Ionako ima malu ulogu u ovoj sezoni izgleda. Ali ne dopada mi se ta njezina opsesija prema Baueru da bi bila spremna žrtvovati svoj život samo da ga zaštiti i uništiti brak, i dopustiti da završi u zatvoru s obzirom da ima sina... pretjerano...
Michel puši karu.
- metallicat
- john_constantine
je, nešto je bilo u jutarnjem listu da je na kraju i nekakav "ljubavni" odnos između njih dvoje u osmoj sezoni.metallicat wrote:to sam baš ja htjela reć o chloetakođer je ista situacija i u 8s
![]()
Michel puši karu.