Koje serije trenutno pratite?
- Michel
Re: Koje serije trenutno pratite?
Ma imaš mali milijun serija u zadnjih nekoliko godina.
Neka proba sa Shameless, Bnashee, Person of Interest, novom Nikitom, True Blood ako nije, Orphan Black.
Neka proba sa Shameless, Bnashee, Person of Interest, novom Nikitom, True Blood ako nije, Orphan Black.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Michel
Nek bude ovdje.callac wrote:The Affair, Togetherness, The Good wife, Homeland, Nashville, Orange is the new black, Suits, The Americans, The Blacklist.HorrorHR wrote:Gledala i Heart of Dixie i Revenge - kaže i Scandal, House of Cards, How to get away with murder, Tyrant... Ima još uopće šta?
- HorrorHR
- Site Admin
thx kaze The Affair i Togetherness joj nisu poznati i da će baciti oko. Zahvaluje gdjacallac wrote:The Affair, Togetherness, The Good wife, Homeland, Nashville, Orange is the new black, Suits, The Americans, The Blacklist.HorrorHR wrote:Gledala i Heart of Dixie i Revenge - kaže i Scandal, House of Cards, How to get away with murder, Tyrant... Ima još uopće šta?
- HorrorHR
- Site Admin
thx ima i tu par sto nije gledala - shameless, banshee, nikita nova , orphan blackMichel wrote:Ma imaš mali milijun serija u zadnjih nekoliko godina.
- Michel
Banshee gledajte zajedno. Uživat ćete 
- callac
e baš te dvije su onako "ženske" jer lupaju na osjećajeHorrorHR wrote:thx kaze The Affair i Togetherness joj nisu poznati i da će baciti oko. Zahvaluje gdjacallac wrote:The Affair, Togetherness, The Good wife, Homeland, Nashville, Orange is the new black, Suits, The Americans, The Blacklist.HorrorHR wrote:Gledala i Heart of Dixie i Revenge - kaže i Scandal, House of Cards, How to get away with murder, Tyrant... Ima još uopće šta?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
Horror, ako niste, a vj. jeste, gledajte skupa Coupling, onu divnu britansku komediju sa zaraznom uvodnom špicom Perhaps perhaps perhaps
ja ću ju opet skinuti jer nisam reprizirala sigurno devet godina
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Michel
Meni je Coupling bio dobar, kasnije se gube kad otiđe onaj najsmješniji. Ipak, previše podsjeća na Friends, a njih organski ne podnosim.
I da, The Affair je prejeben. Dvije strane priče + glumi ona iz Luthera i Mcnulty iz Žice.
I da, The Affair je prejeben. Dvije strane priče + glumi ona iz Luthera i Mcnulty iz Žice.
- callac
Jeff
obožavam tog glumca iz Parova.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- lemonzoo
Ja bih preporučio Old School 2014, dva glavna lika su glumačke legende Bryan Brown i Sam Neill. Zabavna ljetna akcija.HorrorHR wrote:Idemo dalje sa pitanjima za vas TV manijake:
Žena me šalje. Kaže zahvaljuje na PLL preporuci, ostalo joj još par epizoda. Pita sada, što preporučujete dalje - gleda sljedeće Good Wife, Jane the Virgin, Nashville, Suites, Game of Thrones, Supernatural joj više nije interesantan (zadnja sezona). Kaže da treba nešto easy going (to gleda kada ima pauzu od maloga) i da ima bar nekoliko sezona jer brzo to sve prolazi.
Ovo gore je pitanje 1), pitanje 2) bi bilo moje - jel Vampire Diaries možda nešto što bi je moglo zanimati (Buffy joj je super - spominjem radi tematike ne stila serije gdje vjerojatno nemaju ništa zajedničko)?
-
Wheel Smith
bas mi se gleda the good wife al sve neke sezone s masu giga
:supz: :supz:
-
jeba
Baš sam odradio Backstroma u zadnjih par dana. Fora serija, samo šteta što je otkazana.
- HorrorHR
- Site Admin
Počeo Brooklyn 99.
Čuo sam da je fora Alone - o preživljavanju ali se sami snimaju. Provjerim to ovih dana.
Čuo sam da je fora Alone - o preživljavanju ali se sami snimaju. Provjerim to ovih dana.
-
John_Ryder
počeo gledati limitless, blindspot i scream queens...
- HorrorHR
- Site Admin
blindspot ono nešto sa tetovažama? jel dobro?