Koje serije trenutno pratite?
- john_constantine
Re: Koje serije trenutno pratite?
Radije procitaj knjige. puno su bolje nego serija.
Michel puši karu.
- Michel
The Outer Limits - original. Uskoro nastavljam. Dobro je da je svaka epizoda drugačija s drugim glumcima.
Scandal - završavam drugu sezonu.
FNL - uskoro počinjem petu.
The Invaders - uskoro počinjem prvu.
PLL - noćas završio četvrtu, petu krećem idući tjedan.
Person of Interest - pratim četvrtu kako izlazi.
Farscape - ponavljam.
Millenium - uskoro druga.
24 - uskoro šesta.
AHS - četvrta sezona.
TWD - peta sezona
Homeland - četvrta sezona. Dobro su počeli nakonloše treće sezone.
SOA - zadnja, 7. sezona ove precijenjene i užasne serije u zadnjih nekoliko sezona.
Constantine - prva sezona.
Once Upon a Time - četvrta sezona koja mi je odlična zasad
snježna kraljica, preseksi je
Boss - trenutno dobra, pogledat će se do kraja pošto vidim da je prekinuta.
Shameless - uskoro ova zadnja sezona koja je završena.
Black Books - moram završit prvu sezonu. Počeo pa ostavio na stranu ne zato što je loše jer moram sve kombinirat, a ovo je nekako palo u drugi plan. Dobar podsjetnik.
TTZ - najbolja serija svih vremena se uvijek ponavlja. I to je čar ovakvih serija što si uzmem nabolje epizode iz sezona i gledam.
Boardwalk Empire - ostala mi je zadnja zadnje sezone. Pomalo razočaravajuće, još su im smanjili sezonu.
The Honourable Woman - početak spor, ali dobro mi je sad. Završavam ionako je kratka.
Dark Skies - moram završit prvu i jedinu sezonu, a stvarno mi se sviđa serija. Ljudi u crnom, vanzemaljci i sve što ide uz to.
Buffy - uskoro treća sezona.
The Wrong Mans - zadnja epizoda mi je ostala. Dobra komedija i onaj dvojac odličan.
One koje ću tek početi ću drugom prilikom. Fino fino
Scandal - završavam drugu sezonu.
FNL - uskoro počinjem petu.
The Invaders - uskoro počinjem prvu.
PLL - noćas završio četvrtu, petu krećem idući tjedan.
Person of Interest - pratim četvrtu kako izlazi.
Farscape - ponavljam.
Millenium - uskoro druga.
24 - uskoro šesta.
AHS - četvrta sezona.
TWD - peta sezona
Homeland - četvrta sezona. Dobro su počeli nakonloše treće sezone.
SOA - zadnja, 7. sezona ove precijenjene i užasne serije u zadnjih nekoliko sezona.
Constantine - prva sezona.
Once Upon a Time - četvrta sezona koja mi je odlična zasad
Boss - trenutno dobra, pogledat će se do kraja pošto vidim da je prekinuta.
Shameless - uskoro ova zadnja sezona koja je završena.
Black Books - moram završit prvu sezonu. Počeo pa ostavio na stranu ne zato što je loše jer moram sve kombinirat, a ovo je nekako palo u drugi plan. Dobar podsjetnik.
TTZ - najbolja serija svih vremena se uvijek ponavlja. I to je čar ovakvih serija što si uzmem nabolje epizode iz sezona i gledam.
Boardwalk Empire - ostala mi je zadnja zadnje sezone. Pomalo razočaravajuće, još su im smanjili sezonu.
The Honourable Woman - početak spor, ali dobro mi je sad. Završavam ionako je kratka.
Dark Skies - moram završit prvu i jedinu sezonu, a stvarno mi se sviđa serija. Ljudi u crnom, vanzemaljci i sve što ide uz to.
Buffy - uskoro treća sezona.
The Wrong Mans - zadnja epizoda mi je ostala. Dobra komedija i onaj dvojac odličan.
One koje ću tek početi ću drugom prilikom. Fino fino
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Wheel Smith
- hitman_4
Z-Nation - meni ovo dobro(jedino 9. epku treba preskočiti) 
Doc i Murphy
Doc i Murphy
SpoilerShow
samo da se Addy vrati, preslatka je glumica 

-
jeba
Popisu svega što pratim sam u posljednjih 10-ak dana pridodao Suits i Franklin & Bash i za sad mi se i jedna i druga sviđaju.
-
olio
- Asfodel
Šta je ovo? http://www.imdb.com/title/tt3120568/ ..reče netko da je dobro.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- hitman_4
Z-Nation - finale i pozadinska Z priča
ocjena cijele sezone 7.5/10
ocjena cijele sezone 7.5/10

- hitman_4
- Michel
Meni jedna od najboljih serija. Uz Carnivale i Sopranose, najboljia HBO serija. Da da, bolja mi je i od Žice
Fan sam westerna pa kad sam prvi put gledao, nisam mogao vjerovati da se tako može dobro napraviti. Mislim da je to serija koja ima najviše psovki. Al je najjači. On i njegov Woo
Seth Bullock isto jebeno cool. Kad poludi. Najdraži lik je Wild Bill, uh. Vidjet ćeš sve u 4. epizodi pa daj se javi kad pogledaš 4. epizodu. O Wild Billu je napravljeno sve kako je bilo s njim u Deadwoodu.
Fan sam westerna pa kad sam prvi put gledao, nisam mogao vjerovati da se tako može dobro napraviti. Mislim da je to serija koja ima najviše psovki. Al je najjači. On i njegov Woo
Seth Bullock isto jebeno cool. Kad poludi. Najdraži lik je Wild Bill, uh. Vidjet ćeš sve u 4. epizodi pa daj se javi kad pogledaš 4. epizodu. O Wild Billu je napravljeno sve kako je bilo s njim u Deadwoodu.
- hitman_4
moraš ti dirnuti u Žicu
malo su prerano
Bullock i Al
jedva čekam njihove međusobne okršaje. šteta za Ala što je okružen kretenima. samo gubi živce i prijeti im svinjama
totalno su pogodili atmosferu
malo su prerano
SpoilerShow
ubili Billa, mada je smrt bila neizbježna
odličan lik

totalno su pogodili atmosferu

- Michel
Bullock i Al dvoboj je jeben. Finale te neće razočarat.
SpoilerShow
Da, mene to dotuklo to ubojstvo Billa. One karte se danas zovu Dead man's hand http://en.wikipedia.org/wiki/Dead_man%27s_hand
- john_constantine
kada se samo sjetim one prve epizode kada su mrtvaca bacili svinjama.... 
Ali pitam se u stvarnosti, da li bi svinje doista pojele čovjeka? I da li mogu i kosti probaviti?
Ali pitam se u stvarnosti, da li bi svinje doista pojele čovjeka? I da li mogu i kosti probaviti?
Michel puši karu.
- Michel
Svinje su najpametnije životinje. Pametnije od majmuna i od ptica i od psa. Stvarno mogu sve, i pojesti čovjeka. Imaš i videa kako rastura majmune u onim zagonetkama i tu vidiš koliko su svinje brže u razmišljanjima.
Gledao sam jedan fascinantan dokumentarac o svinjama nedavno gdje su govorili da su divlje svinje ustvari obične domaće svinje. I to su dokazali tako da su običnu svinju pustili u divljinu, šume i tako to. Nakon par tjedana kako su je pratili, svinja se pretvorila u divlju svinju. Dlake, male kljove. Baš nevjerojatno. Životinje koje se prilagođavaju svim uvjetima. Imaju taj organizam koji im sve probavlja.
I lakše se dresiraju od psa jer su više emocionalne i društvene pa se znaju lako uvrijedit i onda dosađivaju
Gledao sam jedan fascinantan dokumentarac o svinjama nedavno gdje su govorili da su divlje svinje ustvari obične domaće svinje. I to su dokazali tako da su običnu svinju pustili u divljinu, šume i tako to. Nakon par tjedana kako su je pratili, svinja se pretvorila u divlju svinju. Dlake, male kljove. Baš nevjerojatno. Životinje koje se prilagođavaju svim uvjetima. Imaju taj organizam koji im sve probavlja.
I lakše se dresiraju od psa jer su više emocionalne i društvene pa se znaju lako uvrijedit i onda dosađivaju
- hitman_4
svaka čast michel
o kojem je dokumentarcu riječ?
nažalost krave i svinje su dosta nayebale od ljudskog smeća
kao mali sam jednom svjedočio klanju svinja. užasan jedan osjećaj
o kojem je dokumentarcu riječ?
nažalost krave i svinje su dosta nayebale od ljudskog smeća
kao mali sam jednom svjedočio klanju svinja. užasan jedan osjećaj