Koje serije trenutno pratite?
- copycat
Re: Koje serije trenutno pratite?
osim starih serija nešto novije
- In the Flesh (2013)
- In the Flesh (2013)
- dragonheart
Počeo Da Vincija... Ludilo !!!
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
-
jeba
Due South (1994–1999) - vrhunski, apsolutno jedna od boljih i dražih serija koje sam imao prilike pogledati
- cactus
Ancient aliens-peta sezona
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
-
filmofil
community
zašto ne postoji tema za ovo remek djelo? najbolja serija u žanru komedije još od britanskog officea
zašto ne postoji tema za ovo remek djelo? najbolja serija u žanru komedije još od britanskog officea
This is the Zodiac speaking.
-
jeba
Murder One (1995–1997) - počeo gledati i za sad se čini sasvim dobro
- copycat
to sam čak citala da je super serija..filmofil wrote:community
- Asfodel
Trenutno ništa. Jedino još moram Americanse dovršiti, a možda prije dovršavanja skoknem na "the last reality show" i "in the flesh"
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- hitman_4
- hitman_4
- hitman_4
gleda netko Southland?
svidjela mi se prva epka + the National na kraju
svidjela mi se prva epka + the National na kraju

- Scarface
Prate se trenutno sve nove sezone (od Coppera do Falling Skiesa) plus nove serije (White Queen, Whodunnit koja je reality, Graceland, Family Tools itd), no tri bih zdvojio - Glades - jednostavno obožavan ovu seriju iako san svjestan da je većini guilty pleasure
-Under the Dome - knjiga je fenomenalna i uz Stand i It najduža Kingova. Serija je već u startu uzela određenu slobodu ali to je čak i dobro da radnja ne bude skroz predvidljiva onima koji su čitali knjigu
-Dexter - naravno, omiljeni serijski ubojica u svojoj zadnjoj sezoni - prva epizoda je jako dobra, iako mi se ne sviđa što ju započinju kao i svaku drugu sezonu, nekako ziheraški. Vjerojatno je polovica sezone rađena kao predzadnja, dok se još nije znalo hoće li biti devete sezone, a onda kad je odluka stigla prije nekoliko mjeseci da je ovo ipak posljednja, malo su modificirali njen tijek i u drugoj polovici očekujem da, kako se kaže "shit hits the fan."
-Under the Dome - knjiga je fenomenalna i uz Stand i It najduža Kingova. Serija je već u startu uzela određenu slobodu ali to je čak i dobro da radnja ne bude skroz predvidljiva onima koji su čitali knjigu
-Dexter - naravno, omiljeni serijski ubojica u svojoj zadnjoj sezoni - prva epizoda je jako dobra, iako mi se ne sviđa što ju započinju kao i svaku drugu sezonu, nekako ziheraški. Vjerojatno je polovica sezone rađena kao predzadnja, dok se još nije znalo hoće li biti devete sezone, a onda kad je odluka stigla prije nekoliko mjeseci da je ovo ipak posljednja, malo su modificirali njen tijek i u drugoj polovici očekujem da, kako se kaže "shit hits the fan."
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Gledam arrow, jako dobra akcijska serija s interesatnom pričom i interesatnim likovima, a i akcija je baš prilično zabavna. Samo što zna biti dosta kaotično radi te iritatno brze kamere, makar se možda malo ponavljaju fore tijekom obračuna. I osim toga, nisam upoznat za tim Green Archerom, ali zar Deadshot i Deathstroke nisu zapravo Batmanovi neprijatelji?
Michel puši karu.
- Alastorus
john_constantine wrote:Gledam arrow, jako dobra akcijska serija s interesatnom pričom i interesatnim likovima, a i akcija je baš prilično zabavna. Samo što zna biti dosta kaotično radi te iritatno brze kamere, makar se možda malo ponavljaju fore tijekom obračuna. I osim toga, nisam upoznat za tim Green Archerom, ali zar Deadshot i Deathstroke nisu zapravo Batmanovi neprijatelji?
Upravo pogledao cijelu sezonu u dva dana, odlična serija, definitivno, a Green Arrow dijeli neprijatelje s Batmanom čisto zato jer je isprva bio namijenjen tome da bude nekakav archery spinoff Batmana, kasnije pretvoren u lika iz JSA/JLA-a.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
-
Wheel Smith