Koje serije trenutno pratite?
- Scarface
Re: Koje serije trenutno pratite?
Iako je i mene razočarala, ne odustajem od nje, pogotovo jer je 5. epizoda značajno poboljšanje u odnosu na 4. koja je doista bila nešto preglupo. Vidit ćemo kako će ova 1. sezona završit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
olio
meni je 5. dno dna (je bolja od 4. u razvoju priče i događajima)
Dosada je svaka epizoda bila puna takvih nelogičnih, loše napisanih situacija/likova. Ali iz epizode u epizodu sve više ima toga.
Nije to neki suspension of disbelief, već čista glupost
SpoilerShow
hvataju 3 ubojice, znaju gdje se nalaze i pošalje FBI samo Ryana i onog mladog
Onaj lokalni policajac zna da su svi opasni i dopušta da mu se približi i oduzme pištolj, ovo je bia čisti vrh!
A tek onaj bijeg Claire u restoranu
, ključna osoba u zaštiti cijelog FBI-a i policije, a ona uspije na najgluplji mogući trik pobjeć
Starci nazovu policiju i jave da su vidjeli malog, prođe ko zna koliko vremena do kraja epizode i FBI ni blizu.
Očekuješ barem helikopter.
Onaj lokalni policajac zna da su svi opasni i dopušta da mu se približi i oduzme pištolj, ovo je bia čisti vrh!
A tek onaj bijeg Claire u restoranu
Starci nazovu policiju i jave da su vidjeli malog, prođe ko zna koliko vremena do kraja epizode i FBI ni blizu.
Očekuješ barem helikopter.
Nije to neki suspension of disbelief, već čista glupost
-
jeba
Počeo gledati Burn Notice, odradio sam prvih par epizoda, i do sad mi se čini dobro
- Scarface
@olio - upravo zbog tih gluposti serija djeluje prazno i razočarala me, al neću stat sad na pola puta, pogotovo jer me zanima koji će cliffhanger smislit za finale.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
Moram prestati gledati The Guardian, počela sam sanjati Simona Bakera
serija je teški prosjek, a on je tako divno sjeban i depresivan i sladak i živcira me ženska s kojom će se neminovno spetljati, draže mi je u Mentalistu gdje ga ženske ne zanimaju na taj način. Sad sam pri kraju prve sezone, a ostale još dvije. Trebam podhitno antidote. Šta da gledam???
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Gledaj Eli Stone-a.

- callac
na žalost, pogledano SVE još prije par godinaScarface wrote:Gledaj Eli Stone-a.![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Ma možeš opet aj 
- callac
reprizirala prošle godine kad sam bila u tim "odvjetničkim vodama" skupa sa Boston Legal i The Good WifeScarface wrote:Ma možeš opet aj
A ništa, moram pogledati sad još te dve sezone pa da raščistimo zauvijek. Ne planiram reprizirati
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Sad kad sam završila Utopiu (
) ide ovako:
Walkeri, VD, Ripper. I moram se sjetiti nastaviti Misfitse..
Walkeri, VD, Ripper. I moram se sjetiti nastaviti Misfitse..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
jej, gotov Angel! Moglo je to i bolje, barem zadnje dvije sezone..
Skinula Utopiu, VD 3. i 4. sezonu, AHH 2. sezonu (pogledala prvu ep. pa nikako da nastavim) i sinoć odgledala tri ep. Elementary (što je zadnje izašlo, baš mi je draga serija).. Sad ne znam za što da se odlučim, ima još serija koje stoje na disku da se nastave, neke da se tek počnu gledati, al nikako da skužim šta mi se točno gleda.
Skinula Utopiu, VD 3. i 4. sezonu, AHH 2. sezonu (pogledala prvu ep. pa nikako da nastavim) i sinoć odgledala tri ep. Elementary (što je zadnje izašlo, baš mi je draga serija).. Sad ne znam za što da se odlučim, ima još serija koje stoje na disku da se nastave, neke da se tek počnu gledati, al nikako da skužim šta mi se točno gleda.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- hitman_4
Sopranosi - 5. sezona,3 epke do kraja.možda i najbolja sezona
Justified - 4. sezona
TWD - Andrea je kul
Justified - 4. sezona
TWD - Andrea je kul

- Scarface
Dobar je ovaj The Cult. Preporuka!
- Michel
Meni se isto sviđa. Al to mi je nevjerojatno. CW je zbilja najgora tv kućica. Možda ne misle tako svi, ali po meni snimaju uvjerljivo najgore serije. No, nije bit u tome već da sve te njihove serije mogu gledati. i oni vampirski dnevnici
baš su zarazne. Znaju prodati loš proizvod i na to im svaka čast. Cult je tipična misterija i to dosta mračna što mi se jako sviđa. A i glumci nisu za odbacit.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4