OZ
- Scarface
Također po treći put gledan ovu fenomenalnu seriju, jednostavno mi ne može dosadit, nevjerojatno je dinamična. Inače, Morales mi se zgadija otkad je ubija onog jadnog Kineza koji je doša tu sa svojin narodon jer nije dobija azil, a Schillinger je općenito najnegativniji lik i drago mi je šta ga je na kraju ubilo. Said mi je inače zakon, pogotovo kad je sredija Adebisija. Malo me Cyril živcira i cila ona pompa oko njegovog smaknuća koja će uslijedit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- jigsaw
Sve si dobro rekao, samo Schilinger mi je dobar lik baš zato što je toliko negativac.Ghostface wrote:Također po treći put gledan ovu fenomenalnu seriju, jednostavno mi ne može dosadit, nevjerojatno je dinamična. Inače, Morales mi se zgadija otkad je ubija onog jadnog Kineza koji je doša tu sa svojin narodon jer nije dobija azil, a Schillinger je općenito najnegativniji lik i drago mi je šta ga je na kraju ubilo. Said mi je inače zakon, pogotovo kad je sredija Adebisija. Malo me Cyril živcira i cila ona pompa oko njegovog smaknuća koja će uslijedit.
- Scarface
jigsaw wrote:Sve si dobro rekao, samo Schilinger mi je dobar lik baš zato što je toliko negativac.Ghostface wrote:Također po treći put gledan ovu fenomenalnu seriju, jednostavno mi ne može dosadit, nevjerojatno je dinamična. Inače, Morales mi se zgadija otkad je ubija onog jadnog Kineza koji je doša tu sa svojin narodon jer nije dobija azil, a Schillinger je općenito najnegativniji lik i drago mi je šta ga je na kraju ubilo. Said mi je inače zakon, pogotovo kad je sredija Adebisija. Malo me Cyril živcira i cila ona pompa oko njegovog smaknuća koja će uslijedit.
Baš su odabrali pravog glumca, onako ljigavog.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
- metallicat
- Dragonrage
- metallicat
- metallicat