Slažen se, samo bi ja ipak reka da je to zbog scenarija. Roditelji male Rosie su pak izvrsno odabrani, pogotovo otac.Asfodel wrote:Najozbiljnije. Ne događa mi se ovo često pa sam morala naglasiti.
Ne znam kako će biti poslije, ali ovo mi izgleda kao da su odabrani glumci spriječeni/bolesni pa su im nabrzinu ubacili zamjene tek toliko![]()
Ne kažem da loše glume, nego su mi oboje bezlični, nezanimljivi i nekako nemaju osobnosti općenito (ne da je stvar scenarija). Ne znam kako bih to artikulirala. Nevermind![]()
Previše filozifiram i seruckam, serija je zakon i točka
Koje serije trenutno pratite?
- Scarface
Re: Koje serije trenutno pratite?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
počela sam i United Stares of Tara, onak, nije loše, al na trenutke mi je wtf? završila prvu sezonu..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
upravo mi se skidacallac wrote:počela sam i United Stares of Tara, onak, nije loše, al na trenutke mi je wtf? završila prvu sezonu..

- metallicat
pogledala game of t. s2, i samo mogu reć wow na zadnje dvije. baš nisam mislila da će me nešto posebno fascinirat u drugoj sezoni kad ono
završila i eli stone s1. serijica je onako za razbribrigu, ali ima svojih momenata. nisu loše zadnjih par ep tako da skidam i drugu.
+true blood 3.ep
završila i eli stone s1. serijica je onako za razbribrigu, ali ima svojih momenata. nisu loše zadnjih par ep tako da skidam i drugu.
+true blood 3.ep

- callac
odgledala Unated States of Tara. onak, 6/10
sad se vraćam zapostavljenom Justifiedu
sad se vraćam zapostavljenom Justifiedu
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
to misliš za sve sezone?callac wrote:odgledala Unated States of Tara. onak, 6/10

- callac
da, za sve sezone! čak je prva i pol druge još bila neka sedmica-osmica, al treća je sjebala. osobito zadnje dvije ep.metallicat wrote:to misliš za sve sezone?callac wrote:odgledala Unated States of Tara. onak, 6/10
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
-
olio
Justified
završia 1. sezonu i sada na polovici 2.
I LIKE !
završia 1. sezonu i sada na polovici 2.
I LIKE !
- hitman_4
- john_constantine
http://www.imdb.com/title/tt0112111/hitman_4 wrote:može nekakva preporuka za seriju
The outer limits
Ono, epizoda je svaka za sebe, makar je kasnije bilo nekih poveznica. Razne priče poput Zone sumraka, samo ova tema je više o alienima. Samo s žestokim twistovima.
Michel puši karu.
- john_constantine
pratim petu sezonu Big bang theory. Jučerašnja epizoda, kada je noć vještica, pa su plašili Sheldona, a ovaj im pokušava vratiti, urnebes.
Ubio sam se od smijeha.
Ali ne mogu ne primijetiti kako su nekako pogoršali likove. Howard je baš doslovce ljigavi majčin sinek, što u nekim trenucima više žalosno, nego smiješno. Ali ajde, dobre su fore. Raj je postao više homokseksualac u zadnje vrijeme, makar urnebesna scena za onim specijalnim mikrofonima. Sheldon sve manje intelektualac, a više razmaženo derište. A Leonard, sve veća papčina, samo nekako nema toliko sarkastičnih komentara kao u prvih nekoliko sezona. Čovjek se zapita jesu li više uopće prijatelji? Penny solidna, ali Sheldonova cura Amy mi je najjača.
Ali ne mogu ne primijetiti kako su nekako pogoršali likove. Howard je baš doslovce ljigavi majčin sinek, što u nekim trenucima više žalosno, nego smiješno. Ali ajde, dobre su fore. Raj je postao više homokseksualac u zadnje vrijeme, makar urnebesna scena za onim specijalnim mikrofonima. Sheldon sve manje intelektualac, a više razmaženo derište. A Leonard, sve veća papčina, samo nekako nema toliko sarkastičnih komentara kao u prvih nekoliko sezona. Čovjek se zapita jesu li više uopće prijatelji? Penny solidna, ali Sheldonova cura Amy mi je najjača.
Michel puši karu.
- Wendigo
amy is not sheldon´s girlfriend, she is a girl and his friend.
- Asfodel
Završila Killing prvu sezonu
ne mogu dočekat drugu!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out