Kakav ludi dan danas. Jučer kasno pogledao novu epizodu, ali nisam mogao komentirati jer sam cijeli dan po sastancima, a mobitel zvoni cijelo vrijeme

ne javljam se jednostavno ne mogu, ruke su mi zavezane, moram se pobrinut da sastanak prođe dobro. Završe sastanci, idem si nešto pojest kad dolazi Dorotea i kaže mi "nisam vidjela da si recenzirao novu epizodu last of us moraš pogledat kad ćeš" ja luuuud ne vjerujem što se događa. Em propušteni pozivi zbog serije, poruke zbog serije kad ću ovo ono i onda još Dorotea koja čita ovaj forum godinama. I ništa, evo sad napokon našao vremena pa krenimo.
Through the Valley - imamo dosta ovdje za unpacked. I bit ću objektivan, ali ovo je loše, ovo je ljudi moji bilo katastrofalno. Skoro u rangu treće epizode prve sezone. E sad, da ne bi bilo a gle ovog kako pljuje. Samo da vas podsjetim kako sam uvijek bio objektivan i dokaz je na ovoj temi gdje sam epizode u prvoj sezoni ocijenio sa...
8.5, 9.5. 2, 8, 9, 9, 5, 8, 5
Dakle, kao što vidite kad je epizoda bila odlična, ocjena je bila minimalno 9, a kad loše, tu je dvojka i samo dvije petice (prosjek). Dakle, samo jedna loša epizoda u prvoj sezoni, dvije prosječne i ostale odlične. Tako da sam veoma objektivan.
Otkud da krenem ovo je strašno. Sad ću vam pokazati koliko je ova serija woke i koliko loše prikazuju bijele muškarce. Ljudi su ljuti, fanovi su ljuti nakon ove epizode. Nevjerojatno kakvi debili pa ubiju jedno od glavnih likova Joela. Pa što su mislili da će nas šokirati. Neeee, niste nas šokirali već samo dokazali kako mrzite muškarce iako on nije bijel europski/američki ali je bijel muškarac. Doći ćemo do toga.
Abby - skroz neuvjerljivo da takva ženska koja loše glumi i koja nije me uvjerila da je nekakav psiho jer samo psiho može onako ubiti Joela. Ajmo prvo od one naivne i nerealne scene kada pada niz planinu snijeg. Ajme meni koja glupost, pa poginula bi i onda nakon što je pala tad u kadru nisu bili gljivari i odjednom jesu. Maaaa daaaaj ko puši takvu priču.
Brat od Joela i njegova žena crnkinja - e ovo su isto gluposti. Naravno da su morali pokazati internacionalnu vezu i poljubac između lika koji isto nije europski/američki bijelac već nekakav latino i crnkinja koja je naravno preživjela. Odjednom je ona neka vojnikinja smiješno.
Ajmo vidjeti tko su ovdje bijelci u seriji. Otvorite oči više na ovaj woke. Bijelci su ovdje zli. Dvoje pravih bijelaca su ona dvojica poslušna kunića od Abby hahaha nemoj me jebat da su oni vojska. Ona što sluša što je dala injekciju ona je kao neka vojnikinja pa ona crnkinja ćelava a zašto je ćelava jeste se to pitali. Zato što crnkinje koje su ćelave pokušavaju se rugati bijelcima. E sad, ta dva bijelca su gledala kako njihov vođa trans Abby ubija Joela i slušaju ko poslušni kunići. Neuvjerljivo.
Bijelac je još onaj iz prošle epizode što je pljuvao Ellie pa se u ovoj epizodi ispričao i napravio joj sendvič hahahahahahahahahahahahhahahaha. Ja ne mogu jednostavno vjerovati i da to ljudi ne vide što se događa.
Ajmo rezimirat. Jel postoje dobri bijelci u ovoj seriji? NE, NE I NE. Glavna je crnkinja sa svojim mužem latinom, Ellie je lezba, trans Abby je nekakva neuvjerljiva negativka sa dva negativca BIJELCA. Ostale su opasne ženske koje muškarci konstantno slušaju u ovoj seriji. Nema dobrog bijelca, ne vidi se, nemaju nikakvu ulogu a da su dobri. OTVORITE OČI VIŠE!!!
Onda gljivari i njihov napad kakav CGI na što oni troše, Jedan od najgorih CGI koje sam ikada vidio. Pogotovo po snijegu su pokušali sakriti sve to loše. I na kraju ubiju Joela šok radi šoka, ali to ne prolazi kraj iskusne publike poput mene. Strašno kakve gluposti. Ljudi su ljuti, fanovi su ljuti na ovu epizodu i pljuju je gdje god stignu. Last of Us ova sezona je na putu da uz petu sezonu Farga postane najprecijenjenija sezona svih vremena u televizijskoj povijesti.
2/10
Kasnije stavim komentare razočaranih fanova. Ovu sezonu vole samo wokeisti, nema druge.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"