gle, sigurno da onima koji su citali knjigu serija nece biti tolko dobra, jer taj ugodaj knjige je nemoguce prebaciti na ekrane, pa vjerojatno i zato imas tak malo lose dojmove, a i prva epizoda je tekjohn_constantine wrote:eh, baš nisam pretjerano oduševljen... odlična glumačka ekipa, visoka produkcija, dosta vjerno knjizi, brzo prođe tih sat vremena. Ali epizoda mi više djeluje kao podsjetnik nego baš ono da uživaš u seriji, s obzirom da ti zasmetaju neke izmijenjene sitnice. A oni koji nisu čitali knjige, možda će se pomalo izgubiti u toj kompliciranoj radnji radi motiva likova, karaktera i slično. Baš ono zabavna serija, ali ne znam... ma sutra ću ga još jedanput pogledati.
P.S.
I da, žalim one koji krenu gledati seriju, a da nisu uopće niti pročitali knjige. Nakon ove serije, knjige stvarno predstavljaju vrhunski užitak, bolje nego ta serija.
Game Of Thrones ( 2011 )
- Aryx
Re: A Game Of Thrones ( 2011 )
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Info
Ja sutra krećem sa čitanjem knjige tako da i nisam nešto puno propustio. Imam tjedan dana vremena do iduće epizode ako da ću uspjeti pročitati tu prvu knjigujohn_constantine wrote:eh, baš nisam pretjerano oduševljen... odlična glumačka ekipa, visoka produkcija, dosta vjerno knjizi, brzo prođe tih sat vremena. Ali epizoda mi više djeluje kao podsjetnik nego baš ono da uživaš u seriji, s obzirom da ti zasmetaju neke izmijenjene sitnice. A oni koji nisu čitali knjige, možda će se pomalo izgubiti u toj kompliciranoj radnji radi motiva likova, karaktera i slično. Baš ono zabavna serija, ali ne znam... ma sutra ću ga još jedanput pogledati.
P.S.
I da, žalim one koji krenu gledati seriju, a da nisu uopće niti pročitali knjige. Nakon ove serije, knjige stvarno predstavljaju vrhunski užitak, bolje nego ta serija.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- john_constantine
da, treba vremena da se zagrije. Ma bar je gušt vidjeti dosta poznatih scena iz knjiga kao ono vjenčanje s Danny ili završna scena. Ali kvragu, zar tako izgledaju 13 godišnjakinje - mislim na Sansu? Arya je izvrsno pogođena, dok mi je Sansa nekako "promašaj". A najviše me se dojmila pseća kaciga od Cleganea, he. A i patuljak je dobro pogođen, iako nije onako kako sam zamišljao, he. A i poznat je glumac, već sam ga viđao u filmovima i serijama. Ma bar je izvrsna glumačka ekipa, ma neće biti toliki gušt kao knjiga, ali biti će dobro za pratiti...Aryx wrote:gle, sigurno da onima koji su citali knjigu serija nece biti tolko dobra, jer taj ugodaj knjige je nemoguce prebaciti na ekrane, pa vjerojatno i zato imas tak malo lose dojmove, a i prva epizoda je tekjohn_constantine wrote:eh, baš nisam pretjerano oduševljen... odlična glumačka ekipa, visoka produkcija, dosta vjerno knjizi, brzo prođe tih sat vremena. Ali epizoda mi više djeluje kao podsjetnik nego baš ono da uživaš u seriji, s obzirom da ti zasmetaju neke izmijenjene sitnice. A oni koji nisu čitali knjige, možda će se pomalo izgubiti u toj kompliciranoj radnji radi motiva likova, karaktera i slično. Baš ono zabavna serija, ali ne znam... ma sutra ću ga još jedanput pogledati.
P.S.
Michel puši karu.
- Aryx
jejInfo wrote:Ja sutra krećem sa čitanjem knjige tako da i nisam nešto puno propustio. Imam tjedan dana vremena do iduće epizode ako da ću uspjeti pročitati tu prvu knjigujohn_constantine wrote:eh, baš nisam pretjerano oduševljen... odlična glumačka ekipa, visoka produkcija, dosta vjerno knjizi, brzo prođe tih sat vremena. Ali epizoda mi više djeluje kao podsjetnik nego baš ono da uživaš u seriji, s obzirom da ti zasmetaju neke izmijenjene sitnice. A oni koji nisu čitali knjige, možda će se pomalo izgubiti u toj kompliciranoj radnji radi motiva likova, karaktera i slično. Baš ono zabavna serija, ali ne znam... ma sutra ću ga još jedanput pogledati.
P.S.
-
John_Ryder
uh koji kraj epizode 
- Decadentor
zbog toga sam se jebeno sokiro u knjizi i zaljubio se....John_Ryder wrote:uh koji kraj epizode

-
John_Ryder
Decadentor wrote:zbog toga sam se jebeno sokiro u knjizi i zaljubio se....John_Ryder wrote:uh koji kraj epizode
ah šta ta ljubav čini
- Info
Evo dobre i loše vijesti...
Serija je obnovljena za drugu sezonu
I loša vijest, gledanost nije baš po volji HBO-a, posebice kad se uzme cijena serije. Ukupna gledanost za nedjeljnu večer iznosila je 4,2 milijuna gledatelja. U to je, kako to biva slučaj s kabelskim televizijama, uključeno prvo prikazivanje u 21 h (ne pretjerano sjajnih oko 2 milijuna gledatelja za premijeru), te reprizna emitiranja u 22 i 23 h. U to je uključeno svih šest HBO-ovih kanal u ponudi.
I loša vijest, gledanost nije baš po volji HBO-a, posebice kad se uzme cijena serije. Ukupna gledanost za nedjeljnu večer iznosila je 4,2 milijuna gledatelja. U to je, kako to biva slučaj s kabelskim televizijama, uključeno prvo prikazivanje u 21 h (ne pretjerano sjajnih oko 2 milijuna gledatelja za premijeru), te reprizna emitiranja u 22 i 23 h. U to je uključeno svih šest HBO-ovih kanal u ponudi.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- Aryx
To je bilo očekivano.Info wrote:Evo dobre i loše vijesti...
A cim se ekipa zakaci i ufura mislim da bi gledanost trebala biti viša
-
Truba
nisam zadovoljan
sve je to nekako rutinski
knjigu još nisam čitao
sve je to nekako rutinski
knjigu još nisam čitao
www.lasetta.net :axe:
- Decadentor
jep sve mi se malo cini zbrzano u seriji, ali ne smeta mi sad, u biti jos mi je bolje ovako mrvicu dimanicnije, dok je karakterizacija likova 0, ali vjerovatno ce i to promjenit, ne stane sve u prvu epizodu 

- Scarface
Puno lošije od knjige, šta je bilo za očekivat, al mislin da je ovo ipak malo previše lošije. Ne znan, i nisan toliko siguran u privlačenje nove publike, jer su tribali malo inteligentnije napravit pilot epizodu, čak ni ta zadnja scena nije dovoljna da šokira gledatelje koji su navikli na puno gore stvari. Knjiga te hooka zbog načina pisanja, u seriji baš i ne ide kako triba, i likove su prikazalo previše plošno i klišeizirano, šta u knjizi nije tako. Po meni, tribali su malo detaljnije pojasnit podjelu Sedam Kraljevina i njenu prošlost, iako tako nije u knjizi, i iako to očito čuvaju za kasnije. Siguran san da je non-readerima dosta toga nejasno, šta je i normalno. Možda su se malo previše oslanjali na fanove knjiga, a one ostale, i to brojnije, zakinuli.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- alecto
bome daScarface wrote:Puno lošije od knjige, šta je bilo za očekivat, al mislin da je ovo ipak malo previše lošije. Ne znan, i nisan toliko siguran u privlačenje nove publike, jer su tribali malo inteligentnije napravit pilot epizodu, čak ni ta zadnja scena nije dovoljna da šokira gledatelje koji su navikli na puno gore stvari. Knjiga te hooka zbog načina pisanja, u seriji baš i ne ide kako triba, i likove su prikazalo previše plošno i klišeizirano, šta u knjizi nije tako. Po meni, tribali su malo detaljnije pojasnit podjelu Sedam Kraljevina i njenu prošlost, iako tako nije u knjizi, i iako to očito čuvaju za kasnije. Siguran san da je non-readerima dosta toga nejasno, šta je i normalno. Možda su se malo previše oslanjali na fanove knjiga, a one ostale, i to brojnije, zakinuli.
we are such stuff as dreams are made on
- john_constantine
potpis. A baš sam još jednom čitatelju to govorio da je epizoda previše nejasna onima koji nisu čitali knjige, pa će teško skužiti tko je tko, o čemu to oni, motivi tih likova koje su ubacili u seriju i slično. Nama čitateljima su jasni likovi i svi ti događaji...Scarface wrote:Puno lošije od knjige, šta je bilo za očekivat, al mislin da je ovo ipak malo previše lošije. Ne znan, i nisan toliko siguran u privlačenje nove publike, jer su tribali malo inteligentnije napravit pilot epizodu, čak ni ta zadnja scena nije dovoljna da šokira gledatelje koji su navikli na puno gore stvari. Knjiga te hooka zbog načina pisanja, u seriji baš i ne ide kako triba, i likove su prikazalo previše plošno i klišeizirano, šta u knjizi nije tako. Po meni, tribali su malo detaljnije pojasnit podjelu Sedam Kraljevina i njenu prošlost, iako tako nije u knjizi, i iako to očito čuvaju za kasnije. Siguran san da je non-readerima dosta toga nejasno, šta je i normalno. Možda su se malo previše oslanjali na fanove knjiga, a one ostale, i to brojnije, zakinuli.
Michel puši karu.
-
Truba