Breaking Bad

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Jane Doe

Re: Breaking Bad

Post by Jane Doe » 07 Oct 2011, 19:10

ok, krivo sam se izrazila, ni ja ga nebi volje srest, osim za pultom fast fooda di ni nezna čim se zapravo bavi.
:lol:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 Oct 2011, 11:53

bome ga niti ja nebi htio sresti,još da me pogleda onim svojim hladnim tupim pogledom... :axe:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Oct 2011, 12:55

John_Ryder wrote:bome ga niti ja nebi htio sresti,još da me pogleda onim svojim hladnim tupim pogledom... :axe:
+ onaj zamrzli smješak na licu :shock: :lol:

nisam čitala, pa ak neko zna... jel to sad završava serija sljedećom epizodom ili ??
nekako mi sve izgleda kao da ide k tome...
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 Oct 2011, 14:31

ja se nadam da će bit pete sezone.Hm....nikad nisam pomislio da gomez možda radi za gus-a :o
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Oct 2011, 14:39

biti će još dvije sezone...
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 08 Oct 2011, 15:43

Biti će još samo jedna sezona koja će biti podijeljena 2 puta po 8 nastavaka. Znači, 5. sezona, 16 epizoda. :)

@Jane Doe, sad u ponedjeljak je zadnji nastavak. Tako sam nestrpljiv. Kada se sjetim zadnjeg nastavka 3. sezone, kako je genijalno napravljen i nakon toga nisam mislio da ću čekati opet tako genijalan kraj, ali ga svakako očekujem. :supz:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Oct 2011, 16:51

Info wrote:Biti će još samo jedna sezona koja će biti podijeljena 2 puta po 8 nastavaka. Znači, 5. sezona, 16 epizoda. :)

@Jane Doe, sad u ponedjeljak je zadnji nastavak. Tako sam nestrpljiv. Kada se sjetim zadnjeg nastavka 3. sezone, kako je genijalno napravljen i nakon toga nisam mislio da ću čekati opet tako genijalan kraj, ali ga svakako očekujem. :supz:
ajde super, ovo me baš razvedrilo :mrgreen:
sad me zanima, s obzirom da je sve do sada genijalno složeno, što će napravit od te zadnje sezone, ali vjerujem kaj god to bilo da će bit super ko i sve do sada i da će nas dobro iznenaditi :supz:
bome i ja čekam... brojim dane do tetoviranja, pa kad sam već u brojanju i križanju dana, brojim dane i do zadnje epizode, tak da, eto, ja sam u dvostrukoj napetosti išćekivanja :lol: :supz:
ja sam uvjerena da će nas ostavit bez daha i da nebude nešto što je preočito i što većina očekuje
Image

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2011, 22:19

Jako dobro finale, iako ni blizu onome 3. sezone.
SpoilerShow
Drago mi je šta je ipak ispalo da je Walt trovač, mada to otkriće na kraju i nije baš toliki WOW moment kako su Cranston i Gilligan najavljivali u intervjuima, već je zapravo prilično predvidljivo.

Međutim, zato je smrt Gusa jedna od najbrutalnijih ikad, oduševilo me uplitanje Hectora i realan prikaz osobe u šoku nakon takvog događaja. Mnogi na boardovima pišu kako je nerealno da se s pola raznesene face digne i sveže kravatu, međutim, i jest stvar u tome da je to toliki stres za tijelo da mozak radi prvo šta zna, a to je u slučaju Gusa namještanje kravate i pribranost. Plus šta je time scena dobila na dodatnom badassu.

Smeta me jedino šta je sve završilo premirno, bez cliffhangera, iako je tom biljkom na kraju dato do znanja da je Walt počeja opako prelazit granicu. Da, možda nije namjerava ubit Brocka i da mu je dozu da ga otruje, ali je svejedno riskira život jednog djeteta. U 5. sezoni očekujen polagano iskapanje tih tajni pred Jesse-em (Jane i Brock) te problem sa snimkama na Gusovom kompu na kojima je dokaz da je Walt Heisenberg. I naravno, ne zaboravimo Mike-a.
Sve u svemu, finale je ka i sama sezona - izvrsno, ali ne i najbolje od BB-a.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 10 Oct 2011, 22:57

Scarface wrote:Jako dobro finale, iako ni blizu onome 3. sezone.
SpoilerShow
Drago mi je šta je ipak ispalo da je Walt trovač, mada to otkriće na kraju i nije baš toliki WOW moment kako su Cranston i Gilligan najavljivali u intervjuima, već je zapravo prilično predvidljivo.

Međutim, zato je smrt Gusa jedna od najbrutalnijih ikad, oduševilo me uplitanje Hectora i realan prikaz osobe u šoku nakon takvog događaja. Mnogi na boardovima pišu kako je nerealno da se s pola raznesene face digne i sveže kravatu, međutim, i jest stvar u tome da je to toliki stres za tijelo da mozak radi prvo šta zna, a to je u slučaju Gusa namještanje kravate i pribranost. Plus šta je time scena dobila na dodatnom badassu.

Smeta me jedino šta je sve završilo premirno, bez cliffhangera, iako je tom biljkom na kraju dato do znanja da je Walt počeja opako prelazit granicu. Da, možda nije namjerava ubit Brocka i da mu je dozu da ga otruje, ali je svejedno riskira život jednog djeteta. U 5. sezoni očekujen polagano iskapanje tih tajni pred Jesse-em (Jane i Brock) te problem sa snimkama na Gusovom kompu na kojima je dokaz da je Walt Heisenberg. I naravno, ne zaboravimo Mike-a.
Sve u svemu, finale je ka i sama sezona - izvrsno, ali ne i najbolje od BB-a.
slažem se sa svime, zbilja zakon. sviđa mi se kako je walt smislio uklonit gusa :rock: i ono ispitivanje sa DEA je bilo genijalno :lol:
Image

filmofil

Post by filmofil » 11 Oct 2011, 16:32

spoiler AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nadam se da ovo 'uklonit gusa' ne znači da ga je ubio :axe: :axe:
This is the Zodiac speaking.

callac

Post by callac » 11 Oct 2011, 17:18

filmofil wrote:spoiler AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nadam se da ovo 'uklonit gusa' ne znači da ga je ubio :axe: :axe:
spojler, spojler!
SpoilerShow
eto, meni ona scena kad je gus išetao nakon eksplozije u terminator stilu nikako nije trebao ovoj seriji. malo su ga prećerali, šta jes-jes! Inače, čim sam skužila da nije mali otrovan ricinom, znala sam da je Walter imao svoje prste. Da se mene pita, ja bih seriju sad završila. Nadam se da sljedeća sezona neće pokvariti sveukupni dojam ove izvrsne serije!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 11 Oct 2011, 17:23

filmofil wrote:spoiler AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nadam se da ovo 'uklonit gusa' ne znači da ga je ubio :axe: :axe:
Pa di ideš čitat topic znajući da je taman finale prošlo, ako ga još nisi pogleda. UVIK će bit nenamjernih spojlera.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Oct 2011, 17:36

:mrgreen:

a ja tek na drugoj sezoni :zubifale: Tako mi i treba kada zaostajem s vama. :butthead:
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 11 Oct 2011, 18:28

Scarface wrote:
Pa di ideš čitat topic znajući da je taman finale prošlo, ako ga još nisi pogleda. UVIK će bit nenamjernih spojlera.
jebo vas munite :zubifale:
ak sam rekla da je smislio neš napravit, ne znaći da je i napravio, već je smislio kako i u predzadnjoj epizodi, pa mu je propoao plan..... kakav mrtvi spojler....
a jebiga, koji krc idete čitat i ne samo čitat, nego proučavat topic prije gledanja..... ja jučer nisam ni išla virit dok nisam odgledala, scar je bio oko pola h brži.... :mrgreen:
jebiga, nije namjerno, a i niš ne govori direktno nego navodi na razmišljanje....
ja znam da nemrem durat neg da i ovo pod spojlerom otvaram uvijek, pa bilo gledala ili ne :zubifale: zato se i klonim :zubifale:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 11 Oct 2011, 18:32

a kaj se terminatora tiće
SpoilerShow
očito je lik krenuo tih par sekundi prema vratima i zato mu je samo desna strana najebala. bio je taman tih par koraka svjestan što mu je trebalo do vrata i tamo se srušio.... ništa nemuguće, pa i kokoš trči bez glave dobar dio dvorišta, jebiga...
Image

Post Reply