Breaking Bad
- Jane Doe
Re: Breaking Bad
ok, krivo sam se izrazila, ni ja ga nebi volje srest, osim za pultom fast fooda di ni nezna čim se zapravo bavi.

-
John_Ryder
bome ga niti ja nebi htio sresti,još da me pogleda onim svojim hladnim tupim pogledom... 
- Jane Doe
+ onaj zamrzli smješak na licuJohn_Ryder wrote:bome ga niti ja nebi htio sresti,još da me pogleda onim svojim hladnim tupim pogledom...
nisam čitala, pa ak neko zna... jel to sad završava serija sljedećom epizodom ili ??
nekako mi sve izgleda kao da ide k tome...

-
John_Ryder
ja se nadam da će bit pete sezone.Hm....nikad nisam pomislio da gomez možda radi za gus-a 
- john_constantine
- Info
Biti će još samo jedna sezona koja će biti podijeljena 2 puta po 8 nastavaka. Znači, 5. sezona, 16 epizoda.
@Jane Doe, sad u ponedjeljak je zadnji nastavak. Tako sam nestrpljiv. Kada se sjetim zadnjeg nastavka 3. sezone, kako je genijalno napravljen i nakon toga nisam mislio da ću čekati opet tako genijalan kraj, ali ga svakako očekujem.
@Jane Doe, sad u ponedjeljak je zadnji nastavak. Tako sam nestrpljiv. Kada se sjetim zadnjeg nastavka 3. sezone, kako je genijalno napravljen i nakon toga nisam mislio da ću čekati opet tako genijalan kraj, ali ga svakako očekujem.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Jane Doe
ajde super, ovo me baš razvedriloInfo wrote:Biti će još samo jedna sezona koja će biti podijeljena 2 puta po 8 nastavaka. Znači, 5. sezona, 16 epizoda.![]()
sad me zanima, s obzirom da je sve do sada genijalno složeno, što će napravit od te zadnje sezone, ali vjerujem kaj god to bilo da će bit super ko i sve do sada i da će nas dobro iznenaditi
bome i ja čekam... brojim dane do tetoviranja, pa kad sam već u brojanju i križanju dana, brojim dane i do zadnje epizode, tak da, eto, ja sam u dvostrukoj napetosti išćekivanja
ja sam uvjerena da će nas ostavit bez daha i da nebude nešto što je preočito i što većina očekuje

- Scarface
Jako dobro finale, iako ni blizu onome 3. sezone.
Sve u svemu, finale je ka i sama sezona - izvrsno, ali ne i najbolje od BB-a.
SpoilerShow
Drago mi je šta je ipak ispalo da je Walt trovač, mada to otkriće na kraju i nije baš toliki WOW moment kako su Cranston i Gilligan najavljivali u intervjuima, već je zapravo prilično predvidljivo.
Međutim, zato je smrt Gusa jedna od najbrutalnijih ikad, oduševilo me uplitanje Hectora i realan prikaz osobe u šoku nakon takvog događaja. Mnogi na boardovima pišu kako je nerealno da se s pola raznesene face digne i sveže kravatu, međutim, i jest stvar u tome da je to toliki stres za tijelo da mozak radi prvo šta zna, a to je u slučaju Gusa namještanje kravate i pribranost. Plus šta je time scena dobila na dodatnom badassu.
Smeta me jedino šta je sve završilo premirno, bez cliffhangera, iako je tom biljkom na kraju dato do znanja da je Walt počeja opako prelazit granicu. Da, možda nije namjerava ubit Brocka i da mu je dozu da ga otruje, ali je svejedno riskira život jednog djeteta. U 5. sezoni očekujen polagano iskapanje tih tajni pred Jesse-em (Jane i Brock) te problem sa snimkama na Gusovom kompu na kojima je dokaz da je Walt Heisenberg. I naravno, ne zaboravimo Mike-a.
Međutim, zato je smrt Gusa jedna od najbrutalnijih ikad, oduševilo me uplitanje Hectora i realan prikaz osobe u šoku nakon takvog događaja. Mnogi na boardovima pišu kako je nerealno da se s pola raznesene face digne i sveže kravatu, međutim, i jest stvar u tome da je to toliki stres za tijelo da mozak radi prvo šta zna, a to je u slučaju Gusa namještanje kravate i pribranost. Plus šta je time scena dobila na dodatnom badassu.
Smeta me jedino šta je sve završilo premirno, bez cliffhangera, iako je tom biljkom na kraju dato do znanja da je Walt počeja opako prelazit granicu. Da, možda nije namjerava ubit Brocka i da mu je dozu da ga otruje, ali je svejedno riskira život jednog djeteta. U 5. sezoni očekujen polagano iskapanje tih tajni pred Jesse-em (Jane i Brock) te problem sa snimkama na Gusovom kompu na kojima je dokaz da je Walt Heisenberg. I naravno, ne zaboravimo Mike-a.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Jane Doe
slažem se sa svime, zbilja zakon. sviđa mi se kako je walt smislio uklonit gusaScarface wrote:Jako dobro finale, iako ni blizu onome 3. sezone.Sve u svemu, finale je ka i sama sezona - izvrsno, ali ne i najbolje od BB-a.SpoilerShowDrago mi je šta je ipak ispalo da je Walt trovač, mada to otkriće na kraju i nije baš toliki WOW moment kako su Cranston i Gilligan najavljivali u intervjuima, već je zapravo prilično predvidljivo.

-
filmofil
spoiler AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nadam se da ovo 'uklonit gusa' ne znači da ga je ubio

This is the Zodiac speaking.
- callac
spojler, spojler!filmofil wrote:spoiler AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nadam se da ovo 'uklonit gusa' ne znači da ga je ubio![]()
SpoilerShow
eto, meni ona scena kad je gus išetao nakon eksplozije u terminator stilu nikako nije trebao ovoj seriji. malo su ga prećerali, šta jes-jes! Inače, čim sam skužila da nije mali otrovan ricinom, znala sam da je Walter imao svoje prste. Da se mene pita, ja bih seriju sad završila. Nadam se da sljedeća sezona neće pokvariti sveukupni dojam ove izvrsne serije!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Pa di ideš čitat topic znajući da je taman finale prošlo, ako ga još nisi pogleda. UVIK će bit nenamjernih spojlera.filmofil wrote:spoiler AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nadam se da ovo 'uklonit gusa' ne znači da ga je ubio![]()
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
- Jane Doe
jebo vas muniteScarface wrote:Pa di ideš čitat topic znajući da je taman finale prošlo, ako ga još nisi pogleda. UVIK će bit nenamjernih spojlera.filmofil wrote:spoiler AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nadam se da ovo 'uklonit gusa' ne znači da ga je ubio![]()
ak sam rekla da je smislio neš napravit, ne znaći da je i napravio, već je smislio kako i u predzadnjoj epizodi, pa mu je propoao plan..... kakav mrtvi spojler....
a jebiga, koji krc idete čitat i ne samo čitat, nego proučavat topic prije gledanja..... ja jučer nisam ni išla virit dok nisam odgledala, scar je bio oko pola h brži....
jebiga, nije namjerno, a i niš ne govori direktno nego navodi na razmišljanje....
ja znam da nemrem durat neg da i ovo pod spojlerom otvaram uvijek, pa bilo gledala ili ne

- Jane Doe
a kaj se terminatora tiće
SpoilerShow
očito je lik krenuo tih par sekundi prema vratima i zato mu je samo desna strana najebala. bio je taman tih par koraka svjestan što mu je trebalo do vrata i tamo se srušio.... ništa nemuguće, pa i kokoš trči bez glave dobar dio dvorišta, jebiga...