ne bi ovo smeće gledala nema tih paraFräulein Unbekann wrote:No ordinary family i Dexter.
Koje serije trenutno pratite?
- callac
Re: Koje serije trenutno pratite?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Game of Thrones Season 1 - 10/10
Ispočetka mi je najbolji lik bio Snow, al onda ipak Tyrion
nadam se da će tako i ostati.
Btw od svega tu što ima posebnu ljubav gajim prema vukovima i najavnoj špici. Nema ničega što me u seriji razočaralo, osim možda glume Cersei
Ne usudim se gledati pravi topic pa da ovdje pitam znalce:
Ispočetka mi je najbolji lik bio Snow, al onda ipak Tyrion
Btw od svega tu što ima posebnu ljubav gajim prema vukovima i najavnoj špici. Nema ničega što me u seriji razočaralo, osim možda glume Cersei
Ne usudim se gledati pravi topic pa da ovdje pitam znalce:
SpoilerShow
hoće li u drugoj sezoni biti objašnjeno zmajsko podrijetlo/osobine Targaryenovih? Malo to ne kužim.. ako će biti u tijeku o tome, onda ne trebam odg 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Josef K
Najbolja ikad!!Asfodel wrote:Game of Thrones Season 1 - 10/10
Ispočetka mi je najbolji lik bio Snow, al onda ipak Tyrionnadam se da će tako i ostati.
Btw od svega tu što ima posebnu ljubav gajim prema vukovima i najavnoj špici. Nema ničega što me u seriji razočaralo, osim možda glume Cersei![]()
Ne usudim se gledati pravi topic pa da ovdje pitam znalce:SpoilerShowhoće li u drugoj sezoni biti objašnjeno zmajsko podrijetlo/osobine Targaryenovih? Malo to ne kužim.. ako će biti u tijeku o tome, onda ne trebam odg
- Wendigo
Asfodel wrote:Game of Thrones Season 1 - 10/10
Ispočetka mi je najbolji lik bio Snow, al onda ipak Tyrionnadam se da će tako i ostati.
Btw od svega tu što ima posebnu ljubav gajim prema vukovima i najavnoj špici. Nema ničega što me u seriji razočaralo, osim možda glume Cersei![]()
Ne usudim se gledati pravi topic pa da ovdje pitam znalce:SpoilerShowhoće li u drugoj sezoni biti objašnjeno zmajsko podrijetlo/osobine Targaryenovih? Malo to ne kužim.. ako će biti u tijeku o tome, onda ne trebam odg
SpoilerShow
ne baš. fora je u tome da se (barem u knjigama) sve postepeno otkriva kroz dialoge, sjećanja itd.
inače, targaryeni su bili plemička kuća s druge strane mora i vladali su valyriom, civilizacijom koja je potpuno nestala u kataklizmi. prvi poznati targeryani - brat i dvije sestre su u prošlosti na zmajevima preletjeli more i osvojili westeros te uspostavili vladajuću dinastiju, sagradili crvenu utvrdu, željezno prijestolje i vladali dok u novije doba robert i ned nisu podigli ustanak protiv ludog kralja aerisa targeryana, robert je u ratu ubio aerisovog sina rhaegara (stariji brat daenerys i vyerisa) i osvojio krunu i prijestolje, a jamie, aerisov omiljeni čuvar je u svom tom metežu priklao ludog kralja. od tud nadimak "kingslayer".
inače, targaryeni su bili plemička kuća s druge strane mora i vladali su valyriom, civilizacijom koja je potpuno nestala u kataklizmi. prvi poznati targeryani - brat i dvije sestre su u prošlosti na zmajevima preletjeli more i osvojili westeros te uspostavili vladajuću dinastiju, sagradili crvenu utvrdu, željezno prijestolje i vladali dok u novije doba robert i ned nisu podigli ustanak protiv ludog kralja aerisa targeryana, robert je u ratu ubio aerisovog sina rhaegara (stariji brat daenerys i vyerisa) i osvojio krunu i prijestolje, a jamie, aerisov omiljeni čuvar je u svom tom metežu priklao ludog kralja. od tud nadimak "kingslayer".
- Asfodel
Ma sve je to ok, ali
SpoilerShow
mene jebu zmajske osobine kod ljudi. Ako nema tog pojašnjavanja u seriji, znači ja smijem malo sama istraživat jelda?
Rađaju zmajeve i ne mogu se opeći na vatru, jesu se možda miješali u prošlosti sa zmajevima? To mi je najveća preokupacija
Rađaju zmajeve i ne mogu se opeći na vatru, jesu se možda miješali u prošlosti sa zmajevima? To mi je najveća preokupacija
- Wendigo
možeš slobodno istraživati.Asfodel wrote:Ma sve je to ok, aliSpoilerShowmene jebu zmajske osobine kod ljudi. Ako nema tog pojašnjavanja u seriji, znači ja smijem malo sama istraživat jelda?
SpoilerShow
mada u knjigama to nije detaljno objašnjeno, jednostavno ih prikazuju kao drevnu valyrijsku kuću i "zmajsku krv". što god to značilo. martin je stari lisac i ne otkriva puno. 
Last edited by Wendigo on 13 Jun 2012, 22:30, edited 1 time in total.
- Asfodel
E hvala, to bi bilo toWendigo wrote:možeš slobodno istraživati.Asfodel wrote:Ma sve je to ok, aliSpoilerShowmene jebu zmajske osobine kod ljudi. Ako nema tog pojašnjavanja u seriji, znači ja smijem malo sama istraživat jelda?
Rađaju zmajeve i ne mogu se opeći na vatru, jesu se možda miješali u prošlosti sa zmajevima? To mi je najveća preokupacijaSpoilerShowmada knjigama to nije detaljno objašnjeno, jednostavno ih prikazuju kao drevnu valyrijsku kuću i "zmajsku krv". što god to značilo.
- metallicat
vjerujem da kad odgledam drugu sezonu, da ću ponovit obje u šutu. iskreno, ja se malo pogubim tu i tamo, pa čisto da sumiram.
vidjela sam u teretanu curu sa got majicom, prasica
vidjela sam u teretanu curu sa got majicom, prasica

- Wendigo
ja bih najradije opet sve pročitao i pogledao. 
- callac
Ja samo čekam da
Nešto sam si lijena tipkati, da smo barem nekako sad svi na okupu na pivi pa da možemo raspravljati, toliko toga me zanima/oduševilo me/razočaralo, a vlado ne voli raspravljati, on samo popizdi na mene što sam ga navukla na seriju koja je tako napeta i završava sa jebenim cliff-ovima svaka ep.
da bi najrađe uzeo knjige i čitao ( hahaha, da mi je to doživjeti
)
SpoilerShow
zmajevi narastu i počnu paliti sve, fuck yeah! (nadam se
)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- alecto
niš ne pratim osim true blood
morat ću iskopat još neš
we are such stuff as dreams are made on
- Wendigo
callac wrote:Ja samo čekam daNešto sam si lijena tipkati, da smo barem nekako sad svi na okupu na pivi pa da možemo raspravljati, toliko toga me zanima/oduševilo me/razočaralo, a vlado ne voli raspravljati, on samo popizdi na mene što sam ga navukla na seriju koja je tako napeta i završava sa jebenim cliff-ovima svaka ep.SpoilerShowzmajevi narastu i počnu paliti sve, fuck yeah! (nadam se)
da bi najrađe uzeo knjige i čitao ( hahaha, da mi je to doživjeti
)
SpoilerShow
Bit ce i toga, ali nista pretjerano spektakularno.
Onaj crni je neobuzdan i svojeglav.
Onaj crni je neobuzdan i svojeglav.
- Svarog
Fringe 4. sezonu napokon uhvatio.
Imam na disku i Alcatraz. Je netko gledao, se isplati gledati?
Imam na disku i Alcatraz. Je netko gledao, se isplati gledati?
Well, is it not said: See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin
- metallicat
dečko počeo alcatraz i zbilja se nije mogao načudit koliko je preloše, prekinuo je nakon par ep.

-
olio
ja isto prekinia nakon nekoliko epizoda, loše
čak sam i zaboravia da sam gleda
čak sam i zaboravia da sam gleda