SLIKE glumci/glumice...
- Asfodel
Re: SLIKE glumci/glumice...
Aj mi nađite neku glumicu (serijsku ajd) koja ima lijepe noge pa stavite ovdje ...jer u cijelom svijetu slavnih sam ja samo našla Kylie Minogue i Gwen Stefani
Sve ostalo je užas živi, rahitičnost neka, iks, oks i druge pizdarije. Zato baš cijenim noge, jer ih je teško za nać da su lijepe... 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
jessica biel ima super noge. bar na slikama koje sam ja vidjela 
ona mi je općenito jako dobro građena, al mi je u faci bzvz.
LINK
eee, i jennifer aniston!

a ovo glede salme; žena ima normalne noge za svoju građu, a razlog zaš se meni ne sviđaju je jedino to što ne volim vidjeti baš takve manje zdepastije i mišićave noge.
LINK
eee, i jennifer aniston!

a ovo glede salme; žena ima normalne noge za svoju građu, a razlog zaš se meni ne sviđaju je jedino to što ne volim vidjeti baš takve manje zdepastije i mišićave noge.
Last edited by elrania on 25 Jun 2010, 00:07, edited 1 time in total.
- DrugsBunny
Ova Amanda Righetti izgleda kao da ima tumor na lijevoj nozi.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Asfodel
Nema Jessica Biel lijepe, ali problem je u tome što nitko nemaelrania wrote:jessica biel ima super noge. bar na slikama koje sam ja vidjela
A ti govoriš o mišićima, ja sam mislila isključivo na građu... to je rijetko kao i ona prsa kod muškaraca...nitko u svijetu slavnih ih nema.. vidjela par puta IRL i to je to. Isto toliko lijepih nogu sam vidjela IRL.
Sorry što sam offtopic, al kad sam razočarana tak nekim stvarima
Last edited by Asfodel on 25 Jun 2010, 00:12, edited 2 times in total.
- metallicat
da, zbilja je. i dalje nemogu nać neku za koju mogu baš reć da mi je lijepa, brinem se većelrania wrote:nikakav lajk na zadnju. tijelo mi je totalno loše

- Jandra
Baš sam htio Aniston stavit. A Brooke Shields, Mira Sorvino? Ne mogu se sjeti sad baš, al ima ih dosta.
- elrania
a eto, to ti kažeš.Asfodel wrote: Nema Jessica Biel lijepe, ali problem je u tome što nitko nema![]()
kakvim mišićima? ovo što vidim kod jessice i jen su normalne, vitke i nezbijene noge. ne volim kad se listovi ističu onako kod one jandrine, ne sviđa mi se kad su prekratke i preštrakljave i uopće nemaju listova il ne dao bog grbave, a i jedna i druga imaju onakve kakve smatram dobrima.A ti govoriš o mišićima, ja sam mislila isključivo na građu... to je rijetko kao i ona prsa kod muškaraca...nitko u svijetu slavnih ih nema.. vidjela par puta IRL i to je to. Isto toliko lijepih nogu sam vidjela IRL.![]()
prva stvar koju gledam na ženi su noge i struk i neka mi osoba može biti dost bezveze, ak to dvoje nema kak se spada po mojim kriterijima.
- Asfodel
Spomenula si riječ mišićavost kod Salme, zato kažemelrania wrote:a eto, to ti kažeš.Asfodel wrote: Nema Jessica Biel lijepe, ali problem je u tome što nitko nema![]()
kakvim mišićima? ovo što vidim kod jessice i jen su normalne, vitke i nezbijene noge. ne volim kad se listovi ističu onako kod one jandrine, ne sviđa mi se kad su prekratke i preštrakljave, a i jedna i druga imaju onakve kakve smatram dobrima.A ti govoriš o mišićima, ja sam mislila isključivo na građu... to je rijetko kao i ona prsa kod muškaraca...nitko u svijetu slavnih ih nema.. vidjela par puta IRL i to je to. Isto toliko lijepih nogu sam vidjela IRL.![]()
prva stvar koju gledam na ženi su noge i struk i neka mi osoba može biti dost bezveze, ak to dvoje nema kak se spada po mojim kriterijima.
I ponavljam da mislim isključivo na građu nogu (kosti, jesu li iskrivljene ili normalno ravne), koja se može vidjeti samo en face uspravnim stajanjem. Dakle, ne mislim ni na kakve listove, vitkost, debljinu itd. Mislim da svi znamo što znači "krive noge" .Biel stoji uspravno i vidi se da ima krive noge. Samo to kažem.
Ne bih sad ovo htjela razviti u raspravu
- elrania
super misliš, al ne bih se uopće složila da se njene noge mogu svrstati pod standardni izgled krivih nogu. izgledaju na drugim slikama malo 'uvijenije', ali sasvim normalno.
sama si navela npr. gwen da ima lijepe, al po slikama što sam sad prekopala mi izgledaju jednako 'krivo' ko jessicine.
kylie mi pak ima ružna koljena
osobno ni sama to što si navela, ko i sve moje nabrojano, ne smatram privlačnim. kod jessice mi ništa posebno ne iskače da bi mi bilo odbojno.
jedino mi smetaju neke slike gdje ima neš više mišića
eh, kako je puno jednostavnije pričati o sisama. sad razumijem zaš skoro svi muškarci većim dijelom ignoriraju noge ko bitan faktor i pređu na ovo prvo
sama si navela npr. gwen da ima lijepe, al po slikama što sam sad prekopala mi izgledaju jednako 'krivo' ko jessicine.
kylie mi pak ima ružna koljena
osobno ni sama to što si navela, ko i sve moje nabrojano, ne smatram privlačnim. kod jessice mi ništa posebno ne iskače da bi mi bilo odbojno.
jedino mi smetaju neke slike gdje ima neš više mišića
eh, kako je puno jednostavnije pričati o sisama. sad razumijem zaš skoro svi muškarci većim dijelom ignoriraju noge ko bitan faktor i pređu na ovo prvo
- metallicat
ajd da i ja bar jednu stavim
Bianca Lawson

Amber Benson

nije neka ljepotica, ali ona mi baš ima ono nešto. a i u seriji mi je sva draga pa valjda i zato
Bianca Lawson

Amber Benson

nije neka ljepotica, ali ona mi baš ima ono nešto. a i u seriji mi je sva draga pa valjda i zato

- elrania
- metallicat

- Asfodel
Pa ja znam da super mislim
, jer tražim samo tu jednu stvar (da ne budu krive) ...dok drugi ljudi (i ti
) sitničare i traže još hrpetinu toga (lijepi listovi, ne previše mišićavo, vitko, zategnuto, lijepa koljena, dužina itd. itd. ) i to jedno što tražim ne mogu naći.
Sjetila sam se, Claudia Beni (mala koja je bila na Dori) ima lijepe noge. Tebi bi bile gadne, jer je ona niska - sukladno tome ima kratke noge, bedra prejaka (mišićava) ali su lijepe(!) što je rijetkost i sjećam se kakav su boom te noge izazvale u medijima, svi su se divili, kad smo došli u školi svi smo o njima pričali itd. itd...neam sliku, al se sjećam live izvedbe
I još offtopic: sorrite, neću više
(ne smijem stavit slike frendic, fuck
)
Ont: Bianca je najs
Sjetila sam se, Claudia Beni (mala koja je bila na Dori) ima lijepe noge. Tebi bi bile gadne, jer je ona niska - sukladno tome ima kratke noge, bedra prejaka (mišićava) ali su lijepe(!) što je rijetkost i sjećam se kakav su boom te noge izazvale u medijima, svi su se divili, kad smo došli u školi svi smo o njima pričali itd. itd...neam sliku, al se sjećam live izvedbe
I još offtopic: sorrite, neću više
Ont: Bianca je najs
- Scarface
Meni je samo fascinantno čitat kolko žene zapravo gledaju detalje na drugim ženama, ma u biti na svemu. Cccc...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- boyko
+1Ghostface wrote:Meni je samo fascinantno čitat kolko žene zapravo gledaju detalje na drugim ženama, ma u biti na svemu. Cccc...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''