The Boys (TV Series 2019– )

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Michel

Re: The Boys (TV Series 2019– )

Post by Michel » 19 Jun 2024, 03:33

Department of Dirty Tricks - pogledao početak nove sezone i nevjerojatno je koliko je serija pala a vidim da i ocjene to govore i ljudima je dosta :supz: drago mi je jer je serija oduvijek bila woke i prljava ali spašavali su je neke druge stvari. Sad je i te neke druge stvari izgubila. Ovo je postalo prenaivno i ova propaganda prvo sa petom sezonom Farga koja je jedna od najgorih sezona u povijesti, onda i ovo. Ismijavanje svega što je moralno i dobro. Onda scene sa Frenchiem koji je oduvijek bio jedan od boljih likova da bi sad ovo promovirali :facepalm: gadljivo, ali gledat će se do kraja samo da mogu pljuvat jer ovakve štetne serija moraju se pljuvati. Nije ovo loše na razini pete sezone Farga, ali dovoljno da kažem svi DOSTA PROMOCIJI BOLESŠTINA!. 5/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Post by Michel » 01 Aug 2024, 16:19

Life Among the Septics - i dalje mlako ali kako je epizoda odmicala bilo je bolje. Nije mi se svidjelo ismijavanje teoretičara zavjera i sve su ubacili samo da bi spustili cijeli taj movement. I ona Sage kao najpametnija ali to nije pokazala. Pokazala je da je pametna, ali najpametnija na svijetu pa ona može onda sve stvoriti toliko inovacija biti Sherlock Holmes. Butcher se posvađao sa Milkom, Ryan je imao onu dobru scenu kad je gurnuo onog lika. A-Train polako ima iskupljenje. 6/10

We'll Keep the Red Flag Flying Here - opet, koliko propagande. Leftardi stavili sve s čime se ne slažu kakve gnjide gadljivo je više gledati ovakve serije. 4/10

Wisdom of the Ages - ova epizoda uz zadnju ima najveći rejting za ovu sezonu i dobra je epizoda ali opet nafilana sa dosta gluposti. Gay Frenchie me ne zanima, tupavi Hughie, najbezvezniji glavni lik Starlight ništa od toga. Butcher uvijek iste grimase radi, sve se ponavlja. Na kraju Homelander imao najbolje scene baš je izmučio one ljude. 7/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 01 Aug 2024, 16:34

u globalu dobra sezona osim 2 epizode ubacivanja gej promocije koja je degutantna
Image

Uhh sina ti miloga ća mi je lipo izist mukte ovu mesinu.

Michel

Post by Michel » 02 Aug 2024, 13:42

Ma nije samo to već cijela sezona se bazira na propagandi i obrnutoj psihologiji te ismijavanju nas koji istražujemo neke od zavjera koje se lako mogu dokazati. Baš degutantno.

Beware the Jabberwock, My Son - dobre scene na farmi sa V životinjama, ali ova Sage me živcira ako je ona najpametnija onda stvarno... Mislim, najpametniji ljudi na svijetu sa najvišom inteligenciju nemaju supermoć već su samo genijalci od Tesle pa sve do danas, a ovaj je najpametnija jer ima supermoć ali ja to ne vidim. Nema smisla njezin lik. 5/10

Dirty Business - nije bila loša epizoda pogotovo s onim okupljanjem gdje je Hughie najebao, a Homelander i ona njegova nova majka :toimonster: i te političke igre mi nisu nešto, tu su slabi. 6.5/10

The Insider - napokon odlična epizoda gdje mogu izdvojiti mnogo stvari od toga kad je Homelander raskomadao onog Teka pa Depp raskinuo sa hobotnicom :zubifale: pa Deep i Black Noir njihova suradnja i poslani da ubiju Butchera i cijela ta borba je bila jako dobra. A-Train ima iskupljenje story arc i to mi se sviđa. Na kraju Starlight koja zapravo nije Starlight. I u ovoj epizodi pričaju da će ubiti predsjednika zanimljivo kako to izašlo prije nego što je bio atentat na Trumpa. Bilo je još nekih sitnica i napokon maknuli onu glupu Sage. 8.5/10

Season Four Finale - jako dobro finale koje je upropašteno sa propagandnim krajem koje nije više ni parodija, ni satira već jednostavno in your face ismijavanje Trumpa. Make America Great Again, samo ovdje Strong i Super. Mislim, ne može biti očitije. Ostatak jako dobar, Soldier Boy na kraju, Sage je sad kao ispala pametna ma daaaaj smeće od lika, Hughiea mi nije žao nadam se da će ga se riješiti i volio bih da se riješe Butchera ajme meni kakav naporan lik u početku je još bio cool, a sad karikatura nekakvi wanabe one lineri 8/10

Za sezonu 6.3/10

Post Reply