Ma nije samo to već cijela sezona se bazira na propagandi i obrnutoj psihologiji te ismijavanju nas koji istražujemo neke od zavjera koje se lako mogu dokazati. Baš degutantno.
Beware the Jabberwock, My Son - dobre scene na farmi sa V životinjama, ali ova Sage me živcira ako je ona najpametnija onda stvarno... Mislim, najpametniji ljudi na svijetu sa najvišom inteligenciju nemaju supermoć već su samo genijalci od Tesle pa sve do danas, a ovaj je najpametnija jer ima supermoć ali ja to ne vidim. Nema smisla njezin lik.
5/10
Dirty Business - nije bila loša epizoda pogotovo s onim okupljanjem gdje je Hughie najebao, a Homelander i ona njegova nova majka

i te političke igre mi nisu nešto, tu su slabi.
6.5/10
The Insider - napokon odlična epizoda gdje mogu izdvojiti mnogo stvari od toga kad je Homelander raskomadao onog Teka pa Depp raskinuo sa hobotnicom

pa Deep i Black Noir njihova suradnja i poslani da ubiju Butchera i cijela ta borba je bila jako dobra. A-Train ima iskupljenje story arc i to mi se sviđa. Na kraju Starlight koja zapravo nije Starlight. I u ovoj epizodi pričaju da će ubiti predsjednika zanimljivo kako to izašlo prije nego što je bio atentat na Trumpa. Bilo je još nekih sitnica i napokon maknuli onu glupu Sage.
8.5/10
Season Four Finale - jako dobro finale koje je upropašteno sa propagandnim krajem koje nije više ni parodija, ni satira već jednostavno in your face ismijavanje Trumpa. Make America Great Again, samo ovdje Strong i Super. Mislim, ne može biti očitije. Ostatak jako dobar, Soldier Boy na kraju, Sage je sad kao ispala pametna ma daaaaj smeće od lika, Hughiea mi nije žao nadam se da će ga se riješiti i volio bih da se riješe Butchera ajme meni kakav naporan lik u početku je još bio cool, a sad karikatura nekakvi wanabe one lineri
8/10
Za sezonu
6.3/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"