Family Matters
- john_constantine
Re: Family Matters
ma i mana serije je što je zadnja sezona zbilja otišlo u debilanu s tim Urkelovim otkrićima ili kada su se njih dvojica razdvojila na dvije ličnosti...
Michel puši karu.
- Wendigo
ne sviđa mi se. urkel je pretjerani lik totalno..
- elrania
grozota od serije.
užasno mi je koliko serija forsira neki humor koji nikada ne uspije. zbilja je pretjerana i nakaradna.
užasno mi je koliko serija forsira neki humor koji nikada ne uspije. zbilja je pretjerana i nakaradna.
- dark_driving
ovo je jedina serija koja je iritantnija od dadilje!!!! ali volio bi da jaleel white snimi neku ozbiljnu ulogu, interesira me kako bi to izveo, u biti mozda je i snimio samo mi se ne da provjeravat ... ako ko zna za koju nek javi
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
- metallicat
- remike2
Ma meni je ovo super serija, ni blizu loša kao Dadilja, mislim da ni nema iritantnije serije od Dadilje, a ova ovdje nije ni blizu.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Decadentor
ma ova serija mi je nesto na iritantnije ikad, pogotovo onaj seljak geek, neznam kako se to nekom moze svidjat, bas zivcira onak

- remike2
Ma Steve Urkel je meni kralj, i kako priča, i kako se ponaša, itd... jest da su možda pri kraju malo pretjerali to s njim, Stephanom i Laurom, no ostao je od početka do kraja legenda!
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Sammy
prije mi je bila fora serija, sad mi je dosta losa..Urkel je preisforsiran lik, jedini mi valja Waldo koji je tolko retardiran da ispane smješan 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.