Eureka

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
callac

Eureka

Post by callac » 04 May 2009, 20:07

Image

Created by Andrew Cosby, Jaime Paglia (2006)

Colin Ferguson ... Sheriff Jack Carter
Salli Richardson-Whitfield ... Allison Blake
Joe Morton ... Henry Deacon
Jordan Hinson ... Zoe Carter
Erica Cerra ... Deputy Jo Lupo
Neil Grayston ... Douglas Fargo
Ed Quinn ... Nathan Stark
Chris Gauthier ... Vincent

Eureka takes place in a high tech community of the same name, located somewhere in the Pacific Northwest (implied to be Oregon, due to the presence of Oregon maps and flags) and inhabited entirely by brilliant scientists working on new scientific advancements for the United States government that frequently go disastrously awry. The town's existence and location are closely guarded secrets.
U.S. Marshal Jack Carter stumbles upon Eureka while transporting a fugitive prisoner — his own rebellious teenage daughter Zoe — back to her mother's home in Los Angeles. When a faulty experiment cripples the sheriff of Eureka, Carter finds himself quickly chosen to fill the vacancy. Despite not being a genius like most members of the town, Jack Carter's ability to connect to others repeatedly saves Eureka, and indeed the entire world, from one would-be disaster after another.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 04 May 2009, 20:37

Serija koja je misteriozno nestala bez objašnjenja i kraja priče.... inače mi je skroz fora ideja o gradu genijalaca, bilo bi zanimljivo tamo živjeti (još da sam i ja genijalac, tim bolje :) )
If one of them is dead.

A$H

Post by A$H » 04 May 2009, 20:47

nije nestala..nastavlja se na ljeto pa cemo dobit kraj price..inace dosta zabavna serija..i nikad dosadna..lako se gleda..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

callac

Post by callac » 04 May 2009, 20:54

A$H wrote:nije nestala..nastavlja se na ljeto pa cemo dobit kraj price..inace dosta zabavna serija..i nikad dosadna..lako se gleda..
To mi je novi podatak jer dugo vremena nije ništa pisalo o tome da li se nastavlja ili ne. Subotnje skidanje serija sa Wareza i iščekivanje nove epizode...
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 May 2009, 21:12

gledao nekoliko epizoda, djelovalo je vrlo zabavno, pa žalim što nisam gledao. Čeka se za gledanje kada dođe na red.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 20 Aug 2009, 21:09

Inače, serija je već davno počela s prikazivanje novih epizoda, zaboravila sam prije to spomenuti. Izašle su ep. od 9x03 do 14x03 Taman ih skidam ovako u komadu pa ću javiti dojmove o pogledanom.
If one of them is dead.

A$H

Post by A$H » 21 Aug 2009, 08:28

a koga zanima je valjda i sam skuzio..lol..

callac

Post by callac » 21 Aug 2009, 12:06

Da ,ja inače smatram da smo svi ovdje debili pa ne znamo naći što nas zanima.....mislim da poanta topica nije da nekoga prosvjetlim nego da prokomentiram i postam neke "novosti". :roll:

Inače, odgledala sinoć sve osim zadnje ep., puno mi je zanimljivija sada nego na početku 3. sezone, definitivni plus što su je praktički podjelili na dva dijela i onu prvotnu priču dosta brzo završili.
If one of them is dead.

A$H

Post by A$H » 21 Aug 2009, 12:15

:lol:

pa neki nisu daleko od toga..

a sori nisam znao da je "novost" ostatak sezone koja je pocela pocetkom proslog mjeseca.. :lol: NHF..

callac

Post by callac » 21 Aug 2009, 14:05

A$H wrote::lol:

pa neki nisu daleko od toga..

a sori nisam znao da je "novost" ostatak sezone koja je pocela pocetkom proslog mjeseca.. :lol: NHF..
Ti ako si to znao prije, mogao si napisati pa ne bi morali stavljati navodne znake na riječ "novost"
Uostalom, ovaj topic je već duže vrijeme neaktivan pa je ono što sam ja napisala u svakom slučaju novo, ne vidim da me je netko drugi pretekao. :P
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 24 Sep 2009, 23:02

I, završila treća sezona :( ova me serija nekako uvijek oraspoloži i baš mi je krivo....
If one of them is dead.

Post Reply