Bit će Avengersa, samo sa Avengersima 3 i 4 završava treća faza. Počet će faza 4 nakon toga i tamo će biti Avengersi 5 i Spider Man 2, a za ostale ćemo vidjeti.
Evo da vidiš kako ti ide po fazama
Faza 3 ima najviše filmova, čak deset.
A što se tiče Thanosa. Cons je djelimično u pravu. Hulk mu je ravan ako bi se dogodile dvije stvari i to vrlo bitno.
1. Thanos NEMA infinity gauntlet. Thanos sa tom rukavicom je stvarno baraba. Da ti predočim koliko je moćan. U stripu prvom pojavljivanju on je samo pucnuo prstima i pobio pola života u svemiru. Stani i razmisli malo o tome

Thanos bez te rukavice je i dalje moćan. Snažan, i dalje bi bio velik kolač za sve junake. Sa tom rukavicom tip to jest Titan posjeduje 6 dragulja.
Kamen duše (manipuliranje sa živima/neživima i sve što ide uz to)
Kamen vremena (kontrola prošlosti, sadašnjosti, budućnosti i sve što ide uz to)
Kamen svemira (može se pojaviti na bilo kojem mjestu u bilo koje vrijeme u čitavom svemiru)
Kamen uma (nevjerojatne mentale moći i sve što ide uz to)
Kamen stvarnosti (najmoćniji kamen koji je trenutno u posjedu Vision na njegovoj glavi i taj još kamen fali Thanosu)
Kamen moći (moć, snaga i sve što ide uz to).
Thanos sa tom rukavicom je Omniscience, Omnipresence i Omnipotence. Nivo kakvi su samo rijetki dosegli u Marvelovom svijetu.
2. World Breaker/World War Hulk.
To je najjača verzija Hulka. Ovo što vidimo trenutno u Avengersima je najobičnija verzija Hulka. WB Hulk je doslovno nekoliko tisuća puta jači od toga. Samo da je jednom jači to znači da je duplo jači od filmskog Hulka, a taj filmski Hulk je sa jednim udarcem razvalio onog leviathana u prvim Avengersima, a mi pričamo o tisuću puta jačem Hulku. I tom Hulku bi bio problem srediti Thanosa sa tom rukavicom. Thanosa bez rukavice bi sredio. A inače u stripovima Thanos pokušava izbjegavati borbu sa Hulkom. On je jedan od onih koji bira borbe, a sa Hulkom ne želi jer ovaj stalno jača i ne da mu se zajebavat s njim.
Ono što se sad događa je Planet Hulk u novom Thoru, barem mini verzija, a poslije Planet Hulka u striovima stiže ta najmoćnija verzija Hulka. Pošto neće biti solo Hulk filma, a Hulk se mora razvijati (u Thoru će pričati kao trogodišnje dijete), mislim da ćemo vidjeti nešto slično WB Hulku u narednim filmovima. Ne vjerujem da će ga napraviti tako ljutog, ali nikad ne znaš.
Ne znam, ja uživam u svim tim filmovima/serijama. Nisu ovo nikakva remek djela, ali me prilično zabavljaju dok DC ne mogu prožvakat koliko su ne-zabavni. Marvelovi filmovi dobro prolaze kako na box officeu tako i kod gledatelja. Sve dok je tako, bring it on
Inače, jednom se se sukobili Thanos i Galactus. Galactus se nije htio tuči, ali Thanos ga je opalio
http://i.imgur.com/xJmkk0q.jpg i onda se Galactus naljutio
https://imgur.com/a/BJ2Dg
To je bio Thanos bez rukavice. Thanos sa rukavicom je druga priča. Galactus bi morao bježati.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"