Best Worst Movie (2009) - dokumentarac o fanovima kultnog horora Troll 2 koji je toliko loš da je zabavan. Ja sam taj film gledao kao klinac dosta puta jer su ga znali često stavljati. Kasnije više nisam, ali sve one scene ostanu u sjećanju. Čudan, čudan film. Pratimo filmsku ekipu od glumaca do redatelja pa sve do fanova i njihovih konvencija i gledanja u maratonu. Mogu reći da je stvarno dobro narpavljen dokumentarac, a i neke stvari su me iznenadile. Glavni glumac, George Hardy je sad zubar i njega pratimo kako reagira na sve to. Skroz ok čovjek, uvijek nasmiješen, a redatelj je banana. Mislim, on je došao na tih par konvencija i onda kad je vidio da svi ti ljudi vole film jer je toliko loš, naljutio se, počeo kasnije i pljuvat glumce i on dan danas tvrdi da je to njemu jako dobar film.

pa onda ona glavna glumica, što je glumila majku od klinca, Margo Prey isto misli da je film dobar. Oni su baš uvjereni u to, ali najzanimljivije je kod nje što je čini mi se mentalno bolesna. Jedva su je našli, susjedi rekli da uopće ne izlazi i pokušavali su je nagovoriti da dođe i da se druži sa fanovima i evo što je rekla
https://www.youtube.com/watch?v=24W11BtZZus
8========o
/8==========o (8/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"