De Behandeling (2014)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
lemonzoo

De Behandeling (2014)

Post by lemonzoo » 02 Jul 2014, 20:52

Image

Opis:
Inspektor Nick Cafmeyer naizgled ima sve: izgled, pamet i uspješnu karijeru. Ali mračna prošlost mu opterećuje život: od 9. godine progoni ga neriješeni nestanak njegovog mlađeg brata Bjorna. Plettinckx, poznati seksualni prijestupnik, bio je ispitan zbog toga, ali je ubrzo pušten. Plettinckx živi u blizu Nicka i uživa u njegovom uznemiravanju. Kada se pojavi uznemirujući slučaj nestanka 9-godišnjaka, Nick krene u veliku potragu za njim koja se ubrzo pretvori u potjeru.

Međunarodni naziv: The Treatment
Žanr: triler
Zemlja: Belgija
Jezik: nizozemski
Trajanje: 125 min
Režija: Hans Herbots
Scenarij: Mo Hayder, Carl Joos
Glumci: Geert Van Rampelberg, Ina Geerts, Johan van Assche, Laura Verlinden, Ingrid De Vos, Patrizia Berti, Emma Kristin, Brit Van Hoof, Dominique Van Malder, Tibo Vandenborre

IMDb

Trejler

lemonzoo

Re: De Behandeling (2014)

Post by lemonzoo » 30 Jul 2014, 19:55

Dobar film, malo brutalan. Od Belgijanaca svake godine pogledam nešto dobro. Lani je to bio Borgman.

Annabel_Lee

Post by Annabel_Lee » 26 Aug 2014, 14:02

Lemonzoo, ako imaš kakvih dobrih belgijskih filmova za preporučiti, pričaj! :)

Ovaj mi je bio jako dobar, jedan od najboljih filmova koji sam pogledala u posljednje vrijeme. Težak, sumoran, radnja dosta spora i odlično prikazana borba glavnog lika sa samim sobom (prošlost koja ga muči i sadašnjost koja ga podsjeća na tu prošlost). Bilo je scena koje je bilo mučno gledati.

9/10

lemonzoo

Post by lemonzoo » 26 Aug 2014, 16:06

Imam samo ovaj nizozemsko-belgijski Borgman https://www.youtube.com/watch?v=Bg65TbeHtCE
Odličan film.
I, naravno, Štrumfove. Image

xEdgex

Post by xEdgex » 26 Aug 2014, 18:20

Annabel_Lee wrote:Lemonzoo, ako imaš kakvih dobrih belgijskih filmova za preporučiti, pričaj! :)

Ovaj mi je bio jako dobar, jedan od najboljih filmova koji sam pogledala u posljednje vrijeme. Težak, sumoran, radnja dosta spora i odlično prikazana borba glavnog lika sa samim sobom (prošlost koja ga muči i sadašnjost koja ga podsjeća na tu prošlost). Bilo je scena koje je bilo mučno gledati.

9/10
Izvoli, http://www.imdb.com/title/tt1821593/
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

xEdgex

Post by xEdgex » 26 Aug 2014, 22:54

I da, da li mi neko moze objasniti malo sam se izgubio
SpoilerShow
kakav je to tacno tretman ubojica htio, kakve veze imaju zenski hormoni ili sta vec na potenciju :/
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

Post Reply