I'm Still Here: The Lost Year of Joaquin Phoenix (2010)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Dragonrage

I'm Still Here: The Lost Year of Joaquin Phoenix (2010)

Post by Dragonrage » 17 Aug 2010, 11:56

Prije nekih godinu dana i nešto sitno, internet je brujao o tome kako je zapušteni i zarasli Joaquin Phoenix puko ko kokica te da napušta glumu, te da će svoju glumačku karijeru zamjeniti za karijeru profesionalnog repera/hip-hopera. Čak je i Phoenix to potvrdio u showu kod Lettermana gdje se cijelo vrijeme ponašao čudno i napušeno što je izazivalo salve smijeha što kod publike, što kod samog Lettermana.
Sada, godinu i nešto sitno kasnije, stiže nam glazbeni dokumentarac, ili bolje rečeno mockumentary "I'm Still Here: The Lost Year of Joaquin Phoenix" u kojem Phoenix "igra" samog sebe i koji nam prikazuje tu njegovu tranzijciju iz glumca u hip-hopera. Iza projekta stoji Affleck Junior, odnosno Casey Affleck koji je režirao ovaj dokumentarac, dok je Phoenix osim izvođača u ovom slučaju i producent. Još uvijek nije razjašnjeno jel je riječ o zafrkanciji koju su njih dvojica lukavo osmislili i izvanredno sproveli do samog kraja ili je ovaj zbilja puko a Casey je to popratio kamerom. U svakom slučaju, trailer djeluje izvanredno i na neki način podsjeća na "Borata", a film dolazi u kina 10. rujna 2010.

Image

IMDB

TRAILER

RADNJA
I'm Still Here is a portrayal of a tumultuous year in the life of actor Joaquin Phoenix. With remarkable access, the documentary follows the Oscar-nominee as he announces his retirement from a successful film career in the fall of 2008 and sets off to reinvent himself as a hip hop musician. The film is a portrait of an artist at a crossroads and explores notions of courage and creative reinvention, as well as the ramifications of a life spent in the public eye.
SLIKE
Image Image Image
Last edited by Dragonrage on 23 Sep 2010, 16:04, edited 1 time in total.

Bub

Re: I'm Still Here: The Lost Year of Joaquin Phoenix (2010)

Post by Bub » 17 Aug 2010, 12:23

Gledao sam davno neki klip di on repa i pao je s bine valjd je bio ubiven, a glazba koliko sam čuo i nije nešto posebno. Meni je on dobar glumac pogotovo u filmu Walk the Line koji mi je jedan od dražih filmova, sad koji mu je klinac hmmm, a i brat mu je umro na rukama od overdose-a ispred diska, pa tko zna što mu se vrti po glavi.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Sep 2010, 16:04

Eto...godinu dana kasnije, Phoenix se vratio kod Letermana, i ovaj put normalno popričao o filmu i o čemu se tu konkrento radilo. Čini se da je "glumio" lik punih godinu dana!!!

Joaquin Phoenix Return visit on David Letterman show

filmofil

Post by filmofil » 23 Sep 2010, 16:06

jedan mi je od najdražih glumaca...luđak...baš me zanima na šta liči ovaj film
This is the Zodiac speaking.

Bub

Post by Bub » 23 Sep 2010, 18:32

filmophil wrote:jedan mi je od najdražih glumaca...luđak...baš me zanima na šta liči ovaj film
Također...koja njuška :supz:

Scarface

Post by Scarface » 24 Sep 2010, 00:08

Genijalan potez, svak ko sere protiv njega mi je neshvatljiv.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Info

Post by Info » 24 Sep 2010, 00:16

Ghostface wrote:Genijalan potez, svak ko sere protiv njega mi je neshvatljiv.
Potpis

Odličan glumac i užasno mi je žao što nije uzeo Oscara za Casha. Ali ne mogu objektivno to tvrditi pošto nisam gledao Capote i ulogu Hoffmana
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Post Reply