Film definitivno nece biti dobar kolko i igra ali sigurno ce se gledati !
Jos da David Hayter glumi Snake-a
mgs serijal ima jednu od najboljih prica ikada . a i likovi su zakon , ne kuzim kako ti je to lose ali nvm ...Unreal wrote:Po meni MGS baš i nije serijal za live action film,prije za anim ili cgi. Igra je makar odlična i ima zanimljivu radnju ipak onako djelom trash(kao i večina drugih igra)zbog sf ludih likova poput ninđe,onoga sa telepatskim močima i itd,što je za igru bilo po meni ok i nekak sjedne kao dobra zabava ako je anim,ali za pravi film bi mi te stavri malo ispale blesave i teško bi cjelu radnju ozbiljno shvati.
Priča nije loša,ali mi nije fantastična.Recimo ima baš nekih djelova u priči koje nisam uopče skužio i ponekad zna biti zamorna sa pričama o politici i nuklearkama(ma nešto tako su ponekad brbljali),meni se jedino u radnji jako svidjeli likovi i ima par dobrih twistova.Evo baš još jedan problem je da nemreš tu priču pretvoriti samo tako u film,radnja je nakrcana sa likovima i događanjima pa ne stane ti to sve dobro čak u dva sata,još su likovi makar maštoviti i dobri u igrama previše bi ispali blesavo sa tim sposobnostima za film(isti slučaj kao i Resident Evil filmovi). Po meni bi bilo pametnije da ne ekraniziraju odmah prvu igru,nego da one prošle igre iz serijala da bi mogao barem doznat malo bolje nešto o Snakevoj prošlosti i Big bosu.Aryx wrote:mgs serijal ima jednu od najboljih prica ikada . a i likovi su zakon , ne kuzim kako ti je to lose ali nvm ...Unreal wrote:Po meni MGS baš i nije serijal za live action film,prije za anim ili cgi. Igra je makar odlična i ima zanimljivu radnju ipak onako djelom trash(kao i večina drugih igra)zbog sf ludih likova poput ninđe,onoga sa telepatskim močima i itd,što je za igru bilo po meni ok i nekak sjedne kao dobra zabava ako je anim,ali za pravi film bi mi te stavri malo ispale blesave i teško bi cjelu radnju ozbiljno shvati.
Cannibalist wrote:ma prica mi je najbolja ikada u igrama.ali Unreal ima pravo o tome da nece to sve stati u film.
I prica je fakat komplicirana i opsirna,...to volim, svaki lik ima svoju pricu i jos daljnje detalje,
ali ukratko ko nezna:
poredano po pricama:
1.uvod : MGS3 Snake Eater - kako je sve pocelo pa nadalje
2. MGS1 - od ovog dijela igrate sa kloniranim snakeom
3. MGS2 Sons Of Liberty
4. MGS4
ma necu u detalje, samo vecina ljudi je zbunilo ta radnja, koji je dio koji i to....![]()
MGS1 sam preso oko 20 puta
MGS2 sam preso oko 30-etak puta
MGS3 sam presko oko 24, mislim da je tolko
MGS4 uuuuuuuuuuu jedva cekam![]()
a prve dvije igre Metal Gear i Metal Gear 2: Solid SnakeCannibalist wrote:ma prica mi je najbolja ikada u igrama.ali Unreal ima pravo o tome da nece to sve stati u film.
I prica je fakat komplicirana i opsirna,...to volim, svaki lik ima svoju pricu i jos daljnje detalje,
ali ukratko ko nezna:
poredano po pricama:
3. MGS2 Sons Of Liberty
4. MGS4
ma necu u detalje, samo vecina ljudi je zbunilo ta radnja, koji je dio koji i to....![]()
To su mi najdraži serijali i Metal Gear Solid im nije ni blizu. Ujedno mi je Castlevania: Symphony of the Night na PSX-u najbolja 2D igrica koju sam ikada igrao. I da, Final Fantasy je daleko precijenjenUnreal wrote:a prve dvije igre Metal Gear i Metal Gear 2: Solid SnakeCannibalist wrote:ma prica mi je najbolja ikada u igrama.ali Unreal ima pravo o tome da nece to sve stati u film.
ali ukratko ko nezna:
poredano po pricama:
3. MGS2 Sons Of Liberty
4. MGS4
,ako niste znali igre su napravljene krajem 80tih za neku konzolu MSX2 i radnja se događa prije prvog MGS. Btw ja sam prvi MGS prošao 3 puta na Pc,dvojku trenutno pokušavam nabavit, trojku sam igrao kod prijatelja,a četvorku nažalost ću propustit kao i trojku zbog nedostatka fucking Playstation konzole.Kako god vjerojatno jedan od boljih serijala među igrama,ali po meni su ipak GTA,Castlevania,Zelda i Prince of persia malo bolji serijali.
Jedino mora da sam jedina osoba koja smatra Final fantasy malo precjenjenim serijalom.
pa to je je i isticalo.nije se radilo o običnoj ratnoj igri..Unreal wrote:Recimo ima baš nekih djelova u priči koje nisam uopče skužio i ponekad zna biti zamorna sa pričama o politici i nuklearkama(ma nešto tako su ponekad brbljali),meni se jedino u radnji jako svidjeli likovi i ima par dobrih twistova..
ne razumjem baš ovo? Po čemu se igra osim pretjerano dubokle priče i uvođenja stelt elemnta(u ono vrjeme) razlikovala od ostalih akciskih igradr mladjo wrote:pa to je je i isticalo.nije se radilo o običnoj ratnoj igri..Unreal wrote:Recimo ima baš nekih djelova u priči koje nisam uopče skužio i ponekad zna biti zamorna sa pričama o politici i nuklearkama(ma nešto tako su ponekad brbljali),meni se jedino u radnji jako svidjeli likovi i ima par dobrih twistova..