A spiderman 4 - kaže da će biti još više negativaca.
Sam Raimi - spiderman 4 i Evil dead 4
- john_constantine
Sam Raimi - spiderman 4 i Evil dead 4
Ah, zna se koliko su pouzdane informacije na RTL - teletekstu, ali ova najava za četvrti nastavak evil dead, ako prikupi novac, baciti će se na snimanje.
Jebeš remake, uvedite brucea campbella i neka nastavak ima ime: Ash vs Cyberzombie.
Očito nije naučio lekciju u trećem nastavku.
Michel puši karu.
-
FilmTV
Re: Sam Raimi - spiderman 4 i Evil dead 4
E to bi bilo legendarno pogledati. Među silnim remakeovima baš fali nešto originalno.john_constantine wrote:Ah, zna se koliko su pouzdane informacije na RTL - teletekstu, ali ova najava za četvrti nastavak evil dead, ako prikupi novac, baciti će se na snimanje.![]()
Jebeš remake, uvedite brucea campbella i neka nastavak ima ime: Ash vs Cyberzombie.
![]()
Bahh... ako na stranu stavimo odličnu zaradu koja je razlog snimanja filma, meni je već prvi biojohn_constantine wrote:A spiderman 4 - kaže da će biti još više negativaca.Očito nije naučio lekciju u trećem nastavku.
- dr_gonzo
- john_constantine
je, ovo za spidermanom se baš moram složiti. Konačno sam uspio u cijelosti pogledati spidermana bez ometanja i to, i kvragu, ne znam, ali ne dopada mi se baš...FilmTV wrote:E to bi bilo legendarno pogledati. Među silnim remakeovima baš fali nešto originalno.john_constantine wrote:Ah, zna se koliko su pouzdane informacije na RTL - teletekstu, ali ova najava za četvrti nastavak evil dead, ako prikupi novac, baciti će se na snimanje.![]()
![]()
Bahh... ako na stranu stavimo odličnu zaradu koja je razlog snimanja filma, meni je već prvi biojohn_constantine wrote:A spiderman 4 - kaže da će biti još više negativaca.Očito nije naučio lekciju u trećem nastavku.
Michel puši karu.
- Wendigo
meni je jedinica ok dok ne počne koristiti powere, dvojka je smeće neviđeno, a trojku ne želim ni pogledati..john_constantine wrote:je, ovo za spidermanom se baš moram složiti. Konačno sam uspio u cijelosti pogledati spidermana bez ometanja i to, i kvragu, ne znam, ali ne dopada mi se baš...FilmTV wrote:E to bi bilo legendarno pogledati. Među silnim remakeovima baš fali nešto originalno.john_constantine wrote:Ah, zna se koliko su pouzdane informacije na RTL - teletekstu, ali ova najava za četvrti nastavak evil dead, ako prikupi novac, baciti će se na snimanje.![]()
![]()
-
Unreal
- Freddy
ja mislim da e nepotrebno radit evil dead 4....neznam baš...a možda uspije,a za spiderman,neka radi ali ne tolko negativaca
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Dragonrage
Ok...Spider-Man je ako se ne varam, već i službeno potvrđen od strane Sama Raimia...najavljen je za 2011...na imdb-u ima već neš informacija...a tu je i prvi teaser plakat...
IMDB

IMDB

- Dragonrage
- Scarface
Mislin da ovo može u zaseban topic, budući Raimi nema veze s ovim rebootom.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.