Beowulf (2007)
- Dragonrage
Beowulf (2007)
TRAILER
Ovo odlično izgleda, izvrsne animacije...samo mi nije jasno zakaj to nisu snimili s pravim glumcima kad i onako si ih sve napravili CGI...
Sigurno bi bilo lakše, jednostavnije...i svakako jeftinije...
Ovo odlično izgleda, izvrsne animacije...samo mi nije jasno zakaj to nisu snimili s pravim glumcima kad i onako si ih sve napravili CGI...
Sigurno bi bilo lakše, jednostavnije...i svakako jeftinije...
- A$H
- A$H
ali 300 ima prave glumce(bar večinu),ovo je prije nešto tipa Final Fantasy ili prva epizoda Animatrixa...i iskreno mi ne smeta..Unreal wrote:Traileri izgleda ok. Sam redatelj i glumačka postave je isto dobra.
A za Cgi efekte nemam pojma zakaj su napravili, valjda su filmovi tipa 300 u modu ušli.![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Unreal
Pa ne smeta ni meni, samo se pitam.A$H wrote:ali 300 ima prave glumce(bar večinu),ovo je prije nešto tipa Final Fantasy ili prva epizoda Animatrixa...i iskreno mi ne smeta..Unreal wrote:Traileri izgleda ok. Sam redatelj i glumačka postave je isto dobra.
A za Cgi efekte nemam pojma zakaj su napravili, valjda su filmovi tipa 300 u modu ušli.![]()
Ma zaboraviš da uopće gledaš Cgi efekte s vremenom
- bakero
mene je malo razočara nisam pogleda dobar film sa christopherom lambertom od highlandera I!Verite wrote:Zgodno izgleda samo da ne pretjeraju s nekim scenama kao i u 300, meni je bio dobar i Beowulf sa Christopherom Lambertom.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Verite
Meni je jos vrlo dobar film Nirvana (1997), gdje glumi programera koji pokusava spasiti lika iz igre kojeg je zarazio virus i nacinio ga svjesnim bicem . Vrlo pristojan Sci Fi / cyberpunk film.bakero wrote:mene je malo razočara nisam pogleda dobar film sa christopherom lambertom od highlandera I!
Every time I think I'm gonna wake up back in the jungle...
- Dragonrage
- Wendigo
ja nikada nisam pogledao dobar film sa CL.bakero wrote:mene je malo razočara nisam pogleda dobar film sa christopherom lambertom od highlandera I!Verite wrote:Zgodno izgleda samo da ne pretjeraju s nekim scenama kao i u 300, meni je bio dobar i Beowulf sa Christopherom Lambertom.
ali ovo me ful zanima kao i sve što ima veze sa nordijskom mitologijom.
- Dragonrage
- Dragonrage
Ali kompjutor je tako zahvalno oruđe za low budget filma (iako ove velike face pretjeruju)...danas zahvaljujući njemu svatko može napraviti odličan filma...Vorador wrote:ne volim te kompjuterizirane stvari...Dragonrage wrote:Zašto?Vorador wrote:ježim se ovakvih filmova
Zato jer izgledaju tako stvarno ili zato jer pokušavaju "zamijeniti" glumce?
- Vorador
shvaćam ja to. ali ne mogu to gledati. npr. onaj sky captain...blj...Dragonrage wrote:Ali kompjutor je tako zahvalno oruđe za low budget filma (iako ove velike face pretjeruju)...danas zahvaljujući njemu svatko može napraviti odličan filma...Vorador wrote:ne volim te kompjuterizirane stvari...Dragonrage wrote: Zašto?
Zato jer izgledaju tako stvarno ili zato jer pokušavaju "zamijeniti" glumce?![]()