Narrow Margin (1990)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Michel

Narrow Margin (1990)

Post by Michel » 07 Apr 2025, 08:41

Action, Crime, Thriller
Image

Imdb
Wiki

Director: Peter Hyams
Writers: Peter Hyams, Earl Felton, Martin Goldsmith
Stars: Gene Hackman, Anne Archer, James Sikking

Žena potajno svjedoči ubojstvu njezinog večernjeg spoja na slijepo od strane vrhunskog mafijaškog bossa. Odmah se skriva bez da je obavijestila vlasti. Kada je konačno uhvate, ona ne želi svjedočiti o onome što je vidjela, ali mafija joj je na tragu. U pratnji zamjenika okružnog tužitelja, žena se ukrcava na vlak koji putuje kroz udaljeni dio Kanade. Mafija ga poznaje, ali nju nikada nisu vidjeli.

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Re: Narrow Margin (1990)

Post by Michel » 07 Apr 2025, 08:41

Narrow Margin (1990) - ovo je film zbog kojeg imam ovaj maraton jer kad je umro veliki Gene Hackman, išao sam vidjeti da nađem neki film koji nisam pogledao od njega, a da ima dobru ocjenu i naišao na ovaj. Ovo je remake istoimenog filma iz 50-ih kojeg isto imam u maratonu. Radi se o ženi koja svjedoči ubojstvu i sad je traže, ali Hackmanov lik nailazi na nju i pokušava je zaštiti tako što otiđu na vlak i ispred njih je jako dug put, a u vlaku su i dvoje ubojica koji ih traže. Svidio mi se film, ima nekih gluposti, ali level zabave je jako visok. Atmosferičan, Hackman standardno odličan i lijepa ženska, i film odiše tim ranim 90-ima. 7/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Post Reply