Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (2023)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Michel

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (2023)

Post by Michel » 31 Mar 2025, 13:00

Action, Adventure, Thriller
Image

Imdb
Wiki

Director: Christopher McQuarrie
Writers: Bruce Geller, Christopher McQuarrie, Erik Jendresen
Stars: Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg

Ethan Hunt i tim IMF-a moraju pronaći zastrašujuće novo oružje koje prijeti cijelom čovječanstvu ako padne u pogrešne ruke. S kontrolom budućnosti i sudbinom svijeta na kocki, počinje smrtonosna utrka oko svijeta. Suočen s tajanstvenim, svemoćnim neprijateljem, Ethan je prisiljen smatrati da ništa ne može biti važnije od misije - čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Re: Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (2023)

Post by Michel » 31 Mar 2025, 13:00

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (2023) - i s ovim započinjem novi maraton gdje vlakovi igraju neku ulogu u ovom filmu. A vlak igra veliku ulogu u zadnjem dijelu filma, a do toga dok dođemo prolazimo sve i svašta. Jako mi se svidio film, ne gubi ritam i stalno se nešto događa. Cruiseu je ovo kao dobar dan u uredu jednostavno čovjek zna kako odigrati ovakve uloge. Priča je kao da je došla iz James Bond filma, prijetnja čovječanstvu i novo zlo zvano Entitet, nekakav AI koliko sam shvatio i traže ključ jer tko ima ključ - taj kontrolira sve. Tu je još i hrpa drugih likova od Gabriela, starog Ethanovog protivnika pa onda neki drugi i tako. Ima nekih bezvzeznih scena, scene tučnjava mi se nisu pretjerano svidjeli nije baš dobra koreografija, ali zato scene s autima po Italiji top. I te zadnje scene u vlaku kad se penju iz vagonu u vagon kao da gledam neku igricu jer je tako i film napravljen. Ovo je igrica, ali u dobrom smislu to mislim. Muzika naravno top. Drugi dio to jest osmi dolazi ove godine. 7.7/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 31 Mar 2025, 14:17

Tom Cruise, moj najdraži glumac :heart:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 31 Mar 2025, 15:33

https://www.youtube.com/shorts/JRV_m0Oetq8 čovjek ga pita pitanje, a Tomica objašnjava :prayer: dok bi neki drugi glumac samo dao kratak odgovor.
He takes the time to explain the difficulties of the stunt, even though the guy is asking random questions. That shows how polite and passionate about his job he is.
He talks to every person, especially interviewers, like they’re the only person in the room and really goes into detail about his answers. That is so respectable.
Morat ću ga raskrinkat uskoro, Tomica je psiho.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 31 Mar 2025, 18:52

Tom Cruise je najbolji muški glumac i odlična osoba.Tko kaže suprotno ne uzima terapiju i voli šnjofat muška jaja.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply