Sorry We Missed You (2019)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Michel

Sorry We Missed You (2019)

Post by Michel » 25 Nov 2024, 05:11

Drama
Image

Imdb
Wiki

Director: Ken Loach
Writer: Paul Laverty
Stars: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Mcgowan

Ricky i njegova obitelj vode tešku borbu s dugovima od financijskog sloma 2008. godine. Prilika za povratak malo neovisnosti pojavljuje se s novim sjajnim kombijem i prilikom da vodite franšizu kao samozaposleni vozač dostave. Težak je to posao, a posao njegovateljice njegove supruge nije ništa lakši. Obiteljska jedinica je jaka, ali kada se oboje povuku u različitim smjerovima, sve dolazi do točke pucanja.

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Re: Sorry We Missed You (2019)

Post by Michel » 25 Nov 2024, 05:11

Sorry We Missed You (2019) - film Kena Loacha koji mi je dobar redatelj, i znam što očekivati od njega. Uglavnom radi filmove o nižoj/srednjoj klasi ljudi koji se bore kroz život. Ovdje pratimo jednu obitelj koja krpa kraj s krajem. Otac je našao novi posao kao dostavljaš, radi 14 sati dnevno, ima jako strogog šefa a doma se bori sa pubertetom svojeg sina i ženom koja isto radi. Dobra drama koja nije imala neki jaki kick koji bi me oborio s nogu. Neki govore da je film težak, a mislim ima vrlo realnih teških momenata, ali nisu me toliko glumci kupili niti su mi bili pretjerano simpatični. Lijepo snimljen, plus za realizam. 7/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

hitman_4

Re: Sorry We Missed You (2019)

Post by hitman_4 » 26 Nov 2024, 22:06

bolesno kako naš poremečeni mišel krade recenzija sa forum hr i prezentira ih kao svoje :D
Image

Image

Image

Post Reply