Novi Conan film

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Scarface

Re: Novi Conan film

Post by Scarface » 06 Jul 2010, 15:55

Istina, ali malo je ovaj i dalje premršav, i pretaman.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 06 Jul 2010, 16:07

Momoa :heart: odličan izbor IMO :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 Jul 2010, 16:09

Ghostface wrote:Istina, ali malo je ovaj i dalje premršav, i pretaman.

Jel znaš neki link gdje bi se mogle vidjeti neke slike iz tog serijala? Dakle ne link za download kompletnog stripa, već samo par slika...

Scarface

Post by Scarface » 06 Jul 2010, 16:34

Dragonrage wrote:

Jel znaš neki link gdje bi se mogle vidjeti neke slike iz tog serijala? Dakle ne link za download kompletnog stripa, već samo par slika...

Ovo ti je cover prvog broja i imaš par preview-a:

http://www.darkhorse.com/Comics/13-888/ ... immerian-1

Potraži malo po netu slike ovog serijala, a i možeš skinit s demonoida par stripova. Naslovnice radi Frank Cho, poznati noviji crtač najuspješniji po Životinjskoj Karmi (Liberty Meadows).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 Jul 2010, 16:45

Ghostface wrote:
Dragonrage wrote:

Ovo ti je cover prvog broja i imaš par preview-a:

http://www.darkhorse.com/Comics/13-888/ ... immerian-1

Potraži malo po netu slike ovog serijala, a i možeš skinit s demonoida par stripova. Naslovnice radi Frank Cho, poznati noviji crtač najuspješniji po Životinjskoj Karmi (Liberty Meadows).
OK...thanks. Ma pital sam zato jer nisam ni znao kak se zove taj novi serijal...

Scarface

Post by Scarface » 06 Jul 2010, 16:51

Da, pretpostavija san, a i jest ime malo glupo, ono, generalizirano da ne može više.

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Jul 2010, 16:55

to je pravi conanov look. ogromna mrcina sa ravnom kosom.
ovaj momoa mi više liči na nekakvog žilavog tarzana.

Scarface

Post by Scarface » 06 Jul 2010, 17:06

Ma ni Tarzan, ovaj lik je jednostavno fail izbor za tako nešto.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 Jul 2010, 17:12

Ak ćemo prav za prav...ni Arnold nije imao ravnu kosu...samo je bio daleko mišičaviji.

Osobno mi je ovaj lik sve draži i draži kao novi Conan. Kao što rekoh i ranije...podsjeća me na neke Conan ilustacije...

Unreal

Post by Unreal » 07 Jul 2010, 10:14

nisam cito stripove,ali to da govorite da ovaj lik ne lici detaljno ko conan mi je malo smjesno s obzirom da su mnogi ljudi drukcije nacrtali conana. po meni on ima sve potrebne karakteristke conana. ima dovoljno misica,dugu kosu i ogroman mač i to je dovoljno da bude conan. još je samo pitanje jel ima karizmu za tu ulogu kao arni

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 11 Jul 2010, 20:47

Dragonrage wrote:Još par slika sa seta...

Image Image

BTW...jel netko možda čitao ove nove Conan stripove koji su rađeni prema pričama i opisima Roberta E. Howarda? Naime, čuo sam da se tamo radnja odvija na početku, kad je Conan mlad, te da mu ovaj Mamoa jako sliči u toj verziji...

Istina imam ih sve (mislim na ove nove stripove o Conanu) i stripovi su rađeni baš po Howardovim pričama i Mamoa mu stvarno jako sliči (ali na Conan između 15 i 18 godina). Samo daje zericu malo mišićaviji...

Evo što Arnold kaže o novom Conanu:

http://www.youtube.com/watch?v=V5seA2C80vQ

A evo također dvije nove slikice:

Image

Image
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Scarface

Post by Scarface » 11 Jul 2010, 21:04

Užas...

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jul 2010, 21:12

Ghostface wrote:Užas...
+ 1.
Michel puši karu.

remike2

Post by remike2 » 11 Jul 2010, 21:17

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:Užas...
+ 1.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Jul 2010, 15:38

Another one...

Image

Nek veli tko kaj hoće...ali meni recimo na ovoj fotki lik baš ima neku četvrtastu divljačku Conan facu...

Post Reply