The Dark Knight

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
FilmTV

Post by FilmTV » 19 Dec 2007, 16:05

@Dragonrage - Prejebeni plakati, pogotovo ovaj drugi, izgleda 8) 8)

jigsaw

Post by jigsaw » 19 Dec 2007, 19:53

Meni je prvi mmmm... :arrow: :wink:

dodo

Post by dodo » 19 Dec 2007, 19:56

oba su mi super ali ipak malo bolji mi je drugi :D
[url=http://userbars.org][img]http://img141.imageshack.us/img141/3151/wolfenrb5.gif[/img][/url]

Scarface

Post by Scarface » 19 Dec 2007, 21:18

Batman mi je prvi superjunak s kojin san se upozna priko legendarne serije s Adamom Westom, i preuživljen san u ovaj nastavak, prvi mi je bija predobar, konačno prava psihoanaliza mračnog detektiva, a i baza je šta su ubacili cilu stvar sa ninjama koja je bila na drugi način prisutna i u crtiću, ali kolko znan toga u stripu nema. I da, plakati su zakon!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Dec 2007, 21:32

twoface mi ne izgleda tako zabavno kao u batman forever. :lol: Ali prilično realno i bolesno. Joker me je oduševio svojom pojavom... Baš me zanima kako će dalje, npr, pingvin. :D
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 19 Dec 2007, 23:26

john_constantine wrote:twoface mi ne izgleda tako zabavno kao u batman forever. :lol: Ali prilično realno i bolesno. Joker me je oduševio svojom pojavom... Baš me zanima kako će dalje, npr, pingvin. :D
Ma two face u Batman Forever je bio dno Schumacherovih Batmana (iako je cijenjeni redatelj nekako uspio dublje potonuti s četvorkom). Riječ je o vrlo mračnom i kompleksnom liku od kojeg su napravili karikaturu koja je ispala komičnija od Jokera

dodo

Post by dodo » 19 Dec 2007, 23:32

Boby wrote:
john_constantine wrote:twoface mi ne izgleda tako zabavno kao u batman forever. :lol: Ali prilično realno i bolesno. Joker me je oduševio svojom pojavom... Baš me zanima kako će dalje, npr, pingvin. :D
Ma two face u Batman Forever je bio dno Schumacherovih Batmana (iako je cijenjeni redatelj nekako uspio dublje potonuti s četvorkom). Riječ je o vrlo mračnom i kompleksnom liku od kojeg su napravili karikaturu koja je ispala komičnija od Jokera
Batman returns (2) mi je zakon Danny De Vito mi je odlično odglumio pingvina pa ako bude i od toga remake ja neznam stvarno koga bi mogli stavit za tu ulogu.
[url=http://userbars.org][img]http://img141.imageshack.us/img141/3151/wolfenrb5.gif[/img][/url]

Boby

Post by Boby » 19 Dec 2007, 23:36

dodo wrote:
Boby wrote:
Batman returns (2) mi je zakon Danny De Vito mi je odlično odglumio pingvina pa ako bude i od toga remake ja neznam stvarno koga bi mogli stavit za tu ulogu.
Mislim da pingvin u ovom serijalu neće nalikovati Burtonovom već će biti onaj uglađeni gosponćek s dobrim ukusom za umjetnine; pingvin je inače jedini od glavnijih negativaca za kojeg ne znam priču kako je nastao (osim ak Burtonova nije vjerodostojna iako sumnjam)

dodo

Post by dodo » 19 Dec 2007, 23:39

Boby wrote:
dodo wrote:
Boby wrote: Ma two face u Batman Forever je bio dno Schumacherovih Batmana (iako je cijenjeni redatelj nekako uspio dublje potonuti s četvorkom). Riječ je o vrlo mračnom i kompleksnom liku od kojeg su napravili karikaturu koja je ispala komičnija od Jokera
Mislim da pingvin u ovom serijalu neće nalikovati Burtonovom već će biti onaj uglađeni gosponćek s dobrim ukusom za umjetnine; pingvin je inače jedini od glavnijih negativaca za kojeg ne znam priču kako je nastao (osim ak Burtonova nije vjerodostojna iako sumnjam)
Neznam ni ja priču kako je nastao pingvin osim po filmu ali znam da ga je odlično Danny odglumio i da mi je najbolji nastavak a sad kako će ga netko drugi predstavit hm to me baš zanima.

Studeni

Post by Studeni » 20 Dec 2007, 10:28

Boby wrote:
u pravu si.....nekad prije sam pročitao da je Burton "svog" pingvina temeljio na nekom drugom filmu, a ne na pingvinu iz stripa
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Dec 2007, 18:28

Boby wrote:
dodo wrote:
Boby wrote: Ma two face u Batman Forever je bio dno Schumacherovih Batmana (iako je cijenjeni redatelj nekako uspio dublje potonuti s četvorkom). Riječ je o vrlo mračnom i kompleksnom liku od kojeg su napravili karikaturu koja je ispala komičnija od Jokera
hm, pa ja se više nadam da će ga pretvoriti u nakazu. :wink:

Ali istina, pingvin je uvijek bio onako pristojni lopov s špic cigaretom. Ali poznavajući Nolana, sigurno će napraviti mračnog lika.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 20 Dec 2007, 19:40

Ma samo neka se ne pojavi robin u daljnim nastavcima,oduvjek sam mrziog tog debila od pomočnika :roll:

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Dec 2007, 20:19

hm, ne vjerujem baš da će ga ubaciti. Batman je baš ispao realan, ali i samotnjak, tako da teško da vjerujem da će nolan ubaciti lik robina, pošto ionako i sam film odudara od batman štiha. Ovoga ne mogu zamisliti da bi surađivao s dječakom ili pubertetlijem jer i već sam ima problema.
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 20 Dec 2007, 20:24

john_constantine wrote:hm, ne vjerujem baš da će ga ubaciti. Batman je baš ispao realan, ali i samotnjak, tako da teško da vjerujem da će nolan ubaciti lik robina, pošto ionako i sam film odudara od batman štiha. Ovoga ne mogu zamisliti da bi surađivao s dječakom ili pubertetlijem jer i već sam ima problema.
Jesi gledao animiranu seriju? Bila je ozbiljnija od bilo kojeg Burtonovog Batmana; baš negdje u rangu s Nolanovim. Uglavnom, u toj seriji se nakon par sezona pojavljuje Robin. Serija i dalje ostaje izvrsna i ozbiljna. Nije da ću biti oduševljen ak se prije ili poslije ubaci Robin ali ak do toga dođe dade se još uvijek napraviti dobar film. Samo se užasavam pomisli da se jednom pojavi Batgirl

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Dec 2007, 20:31

ja ne bi imao ništa protiv catwoman. :oops: :D
Michel puši karu.

Post Reply