Sucker Punch (2011)
- C2V3N777
Re: Sucker Punch (2011)
navodno je zack snyder priznao u jednom francuskom filmskom magazinu da...
SpoilerShow
su Sweet Pea i Babydoll jedna te ista osoba, tj da je babydoll zamišljala sebe kao Sweet Peau po tome i ona referenca na početku kada prvo kamera prikazuje babydoll na krevetu kao u kazalisnoj predstavi i onda prikazuje sweet peau u sličnoj situaciji na krevetu u trenutku kada babydoll udje u ludnicu
- john_constantine
stvarno savršenstvo od filma zbog koje mi je žao što to nisam gledao u kinima. Nevjerojatno prekrasna steampunk fantazija s prekrasnim curama, s sjajnom koreografijom i akcijom, prepuna mašte, specijalnih efekata i fantastičnog šokatnog završetka. Skoro da me podsjetio na kultno ostvarenje Brazil. A čitajući tekst o filmu, nevjerojatno kako je film još inteligetniji nego sam mislio, zbog čega ću trebati još jedanput pogledati film. Puno je detalja kroz cijeli film, tako da nije bitna samo akcija i specijalni efekti. Čak niti ne bi rekao da je priča plitka, nego baš više zamršenija i efektnija nego se vidi na prvi pogled zahvaljujući tim skrivenim detaljima koji će pažljivi gledatelji primijetiti. A i ne bi rekao da se pretjeralo s kompjutorskim efektima, upravo suprotno. Van Hellsing je jednostavno bila teška debilana, ali ovaj film je totalna suprotnost (i Xeni, da ). Netko površan bi s lakoćom mogao popljuvati cijeli film zato jer polugole cure mlate mrtve naciste kroz cijeli film, ali film ima duboku priču zbog kojega ga treba više puta pogledati. Nadam se da će s vremenom steći kultni status usprkos slaboj ocjeni na imbd - u. Akcija je preodlična kao i svaka scena koja se događa u imaginarnom svijetu... 5/5
Michel puši karu.
- Andrej
Film je LU-DI-LO
Ovo je bilo pravo uživanje gledati.
10/10
Ovo je bilo pravo uživanje gledati.
10/10
We're all mad here...
-
John_Ryder
došlo za skinuti u 720p,čeka se 1080p da uživam u svim tim bojama i ostalome jel 
- Alastorus
Odličan
10/10.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- elrania
mene je ovo kompletno oduševilo
nisam ništa ni približno sličnog očekivala, a očekivala sam nešto što bi kaaaaoo možda malo moglo ići u tom smjeru, al sve zajedno me dočekalo nešto krasno.
pustila sam suzu na kraju
možda pogledam opet jednog dana. sve u svemu, odlično ostvarenje, genijalan soundtrack, divna priča i likovi.
nisam ništa ni približno sličnog očekivala, a očekivala sam nešto što bi kaaaaoo možda malo moglo ići u tom smjeru, al sve zajedno me dočekalo nešto krasno.
pustila sam suzu na kraju
možda pogledam opet jednog dana. sve u svemu, odlično ostvarenje, genijalan soundtrack, divna priča i likovi.
SpoilerShow
ajme, sweet pea u borbi mačem kod dvorca 
- Asfodel
Zahvaljujući prijevarnom traileru
(koji je nametao očekivanje gledanja pa.. debilane) ovo je bilo ugodno iznenađenje. Nije prozirno i jednostavno, no sve se opet razjasni i sjedne na svoje mjesto sa hrpom metafora, posveta i podsvjesnih događaja. Cijenim vizualnu raskoš i talent. Osjećaj kao da si na nekoj drogi dok se gledaju scene brobe postaje ubrzo zamarajuć, a i napor za oči. Uz sve ovdje peripetije i dubokoumnosti nema mi dovoljno toga da me do kraja opčini, meni je i dalje bolji "jednostavni" 300, jbg.
7/10
7/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
John_Ryder
napor za oči?
pa cijeli film je melem za oči

-
filmofil
napokon pogledao, uglavnom se slažem s asfodel u vezi ovoga da je film dosta naporan i jedva sam čekao da završe one scene borbe jer niti su zanimljive niti je koreografija dobro napravljena (npr bolje borbe ima jedan kung fu flick tipa five deadly venoms, a koristi nula CGI-a)...on the bright side, sviđa mi se priča i trebao bi pogledati film još jednom da ga skroz skužim jer mi je promaklo puno detalja kao npr značenje onog lika koji se pojavljuje u autobusu na kraju i negdje sredinom filma ili zašto je babydoll peti dio koji je potreban za spas?
This is the Zodiac speaking.
- callac
Odličan! Meni je "koreografija" super bila, pogotovo kad su tražile prvi predmet, koje ludilooo!! A mjuza je prekopirana sa moje playliste, čak tri pjesme iz filma sam izvodila na koncertima, a ostatak se nemali broj puta preslušavao. Obožavam kad nakon nekog pogledanog filma imam snage da razvalim sve oko sebe
treba nabavit vreću za boks jer će na dečku počet masnice izbijati 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
John_Ryder
- Decadentor
Ocekivao sam smece koje je odlicno vizualno napravljeno, no dobio sam puno vise. Kako je film tekao bio mi dosta isprazan sto se tice price, no na naposljetku se sve fino zaokruzilo. 7/10