Star Wars obožavam, cijeli serijal mi je fenomenalan, definitivno meni jedni od najdražih filmova svih vremena! Teško mi je reći koji mi je najdraži, od nove trilogije to je Revenge Of The Sith (najvjerovatnije najmračniji dio u cijeloj priči), a od stare su mi to New Hope i Empire Strikes Back, s tim da više volim Empire Strickes Back tako da prednost dajem tom filmu. Nekima je nova trilogija smeće i nepotrebna stvar, ja se ne bih baš 100% složio, meni je drag cijeli serijal, i iako je stari najbolji, i novi nije pretjerano loš, zadnji dio nove trilogije je prejeben film i među najboljima u cijelom serijalu! Najdraži lik mi je definitivno Darth Vader, dok su mi moći Sitha uvijek bile najdraže. Jedi također imaju guba moći, no Sith to koriste i rade na jedan jeben način, naročito kad jedan Darth Sidius krene, uh!

But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.