+ drool na thora bez majice
i loki mi se svidio (gluma)
alecto wrote:xena, jackie chan i robin hood
prejaka scena.olio wrote:alecto wrote:xena, jackie chan i robin hood![]()
ja sam pola kokica na pod izbacia zbog ovog
to je on? A nisam skužio kada nema onaj svoj prepoznatljivi ljubičasti kostim...Scarface wrote:Captain America, Thor, Iron Man, Hulk, Ant/Giant Man, Black Widow, Hawkeye (ako niste skužili, on vam je onaj s lukom koji je nišanija Thora kad je provalija u bunker) su oni glavni. Ant Man će također imat svoj film, al tek iza Avengersa, dok ovi ostali poput Black Widow i Hawkeye-a tek kasnije, ukoliko Avengersi postignu uspjeh, šta se i očekuje.
je, i meni je to zasmetalo, stvarno glupo...Andrej wrote:Malo su mi utisci pomešani. Prvi deo filma odličan, duhovit i zanimljiv, dok mi je druga polovina totalno spuštanje.
Znam da je ovo ekranizacija Marvela, ali mi je žao što nisu imali hrabrosti da makar malo izađu iz tog univerzuma i iskoriste pravu nordijsku mitologiju u priči i karakterizaciji kad su već pozajmili likove.
Strip nešto nisam pratio pa nisam siguran kako je pretstavljen, ali WTF...Heimdall - crnac![]()
Najmoćniji od svih, svemogući plavokosi skandinavski Bog koji će zadnji pasti u Ragnaroku.....kad ono crnac!!!!! E jebala ih politička korektnost.