The Dark Knight

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 Dec 2007, 21:23

Jedva čekam da pogledam film. Batman rules, 8)
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 17 Dec 2007, 00:34

Nije loše...I like it
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Aryx

Post by Aryx » 17 Dec 2007, 00:58

HorrorHR wrote:Iz kina , 5 minuta prologue za TDK:

http://www.youtube.com/watch?v=TwV_SOgvq2s
ne zelim gledati da ti ne pokvarim. sve se u kinu gleda 8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Dec 2007, 11:13

Evo prvi trailer teaser u ful rezoluciji...

http://atasteforthetheatrical.com/deathtrap/default.htm

I prve slike Two-facea

Image Image

dodo

Post by dodo » 17 Dec 2007, 11:27

Dragonrage wrote:Evo prvi trailer teaser u ful rezoluciji...

http://atasteforthetheatrical.com/deathtrap/default.htm

I prve slike Two-facea

Image Image
Mogu samo reći riječi hvale stvarno su se potrudili oko režije scenarija pa sve do šminke a i glumci su izgleda uradili ono što treba glumili :supz:

Boby

Post by Boby » 17 Dec 2007, 11:34

Koji k... Two Face radi u filmu; pa kaj nije on dovoljno složen lik da dobije vlastiti film. Schumacher ga je zmješal s Riddlerom a Nolan će ga s Jokerom. Kaj ovaj negativac ne zaslužuje vlastiti film?

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Dec 2007, 11:44

Boby wrote:Koji k... Two Face radi u filmu; pa kaj nije on dovoljno složen lik da dobije vlastiti film. Schumacher ga je zmješal s Riddlerom a Nolan će ga s Jokerom. Kaj ovaj negativac ne zaslužuje vlastiti film?
Koliko sam ja čuo on se pojavi tek pred kraj filma tako da bi u nastavku on trebao biti glavni...tak nekaj sam bil negdje pročitao prije dosta vremena...

Boby

Post by Boby » 17 Dec 2007, 11:59

Dragonrage wrote:
Boby wrote:Koji k... Two Face radi u filmu; pa kaj nije on dovoljno složen lik da dobije vlastiti film. Schumacher ga je zmješal s Riddlerom a Nolan će ga s Jokerom. Kaj ovaj negativac ne zaslužuje vlastiti film?
Koliko sam ja čuo on se pojavi tek pred kraj filma tako da bi u nastavku on trebao biti glavni...tak nekaj sam bil negdje pročitao prije dosta vremena...
Je, moglo bi proći ali mi je svejedno bezveze kaj se nećeju baš baviti s njim kao likom dok je bio državni odvjetnik budući da će već u ovom filmu postati nakaza

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Dec 2007, 12:03

Boby wrote:
Dragonrage wrote:
Je, moglo bi proći ali mi je svejedno bezveze kaj se nećeju baš baviti s njim kao likom dok je bio državni odvjetnik budući da će već u ovom filmu postati nakaza
Da...ali to će postati tek pred kraj...ista fora ko na kraju Batmana begins kad se pojavi karta sa đokerom...tako i ovdje...Two face se pojavi na kraju...mislim tak sam ja negdje pročitao ali vidjet ćemo.....

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Dec 2007, 13:20

po stripu, kolko se sjećam, neki mafijaški boss otme od tog lika zaručnicu,a inače taj lik ima problema s bjesom jer bi uvjek svu agresivnost potiskivao, i onad u toj nekoj tvornici di mu ej zaručnica bila zatočena se dogodila explozija i lik je ostao unakažen, a okrivio je batmana, ikao mu je batman pokkušavo spasiti život. Ugl. nakon što je ostao tako unakažen sav se taj bjes iz njega oslobodio i poludio je.

Ali mogli su mu barem stavit masku koju je orginalni two face imao stavit. Iako bi ja najradije da su napravili film s Clayfaceom.
I may be an idiot, but i am no fool.

Boby

Post by Boby » 17 Dec 2007, 13:50

Dragonrage wrote:
Boby wrote:
Dragonrage wrote: Koliko sam ja čuo on se pojavi tek pred kraj filma tako da bi u nastavku on trebao biti glavni...tak nekaj sam bil negdje pročitao prije dosta vremena...
Da...ali to će postati tek pred kraj...ista fora ko na kraju Batmana begins kad se pojavi karta sa đokerom...tako i ovdje...Two face se pojavi na kraju...mislim tak sam ja negdje pročitao ali vidjet ćemo.....
Gledal sam animiranu seriju u kojoj je on imao problema mnogo prije nesreće; imao je neobuzdane napadaje bijesa te je išao kod psihijatra koji je ustanovio da ima poremećaj ličnosti. Inače je bio pozitivna i brižna osoba s karijerom i ljupkom zaručnicom te mu je Bruce Wayne bio najbolji prijatelj. Unakažen je ostao u obračunu s mafijom koja ga je, domogavši se dosjea u kojem se spominje njegovo mentalno stanje, ucjenivala a Batman je sebe okrivljavao zato jer je smatrao da ga je mogao spasiti. Po ovom kaj Djuro piše vidim da je slično bilo i u stripu. Budući da je ovo film o Jokeru sumnjam da će ostati mjesta i za priču dok Harvey još nije bio Two-Face.
Mislim da bi bila bolja ideja da su na kraju nagovjestili njegove psihićke probleme i bacanje slavnog novćića a ne se odmah bacili na gotovu stvar

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Dec 2007, 13:54

Ne znam,...vidjet ćemo kak će to ispasti na kraju kada odgledamo film... :D

Boby

Post by Boby » 17 Dec 2007, 13:57

Yep, možda bu ipak dobro

Vorador

Post by Vorador » 17 Dec 2007, 17:47

pogledajte opet onaj link za trailer koji cons stavio. promjenili su. odlična slika u pitanju :D

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Dec 2007, 15:51

Još dva nova plakata...ovi su mi još i najbolji do sada...

Image

Image

Post Reply