The Dark Knight
-
- dr_gonzo
- Aryx
- Dragonrage
Evo prvi trailer teaser u ful rezoluciji...
http://atasteforthetheatrical.com/deathtrap/default.htm
I prve slike Two-facea

I prve slike Two-facea

- dodo
Mogu samo reći riječi hvale stvarno su se potrudili oko režije scenarija pa sve do šminke a i glumci su izgleda uradili ono što treba glumiliDragonrage wrote:Evo prvi trailer teaser u ful rezoluciji...
I prve slike Two-facea
![]()

- Dragonrage
Koliko sam ja čuo on se pojavi tek pred kraj filma tako da bi u nastavku on trebao biti glavni...tak nekaj sam bil negdje pročitao prije dosta vremena...Boby wrote:Koji k... Two Face radi u filmu; pa kaj nije on dovoljno složen lik da dobije vlastiti film. Schumacher ga je zmješal s Riddlerom a Nolan će ga s Jokerom. Kaj ovaj negativac ne zaslužuje vlastiti film?
- Boby
Je, moglo bi proći ali mi je svejedno bezveze kaj se nećeju baš baviti s njim kao likom dok je bio državni odvjetnik budući da će već u ovom filmu postati nakazaDragonrage wrote:Koliko sam ja čuo on se pojavi tek pred kraj filma tako da bi u nastavku on trebao biti glavni...tak nekaj sam bil negdje pročitao prije dosta vremena...Boby wrote:Koji k... Two Face radi u filmu; pa kaj nije on dovoljno složen lik da dobije vlastiti film. Schumacher ga je zmješal s Riddlerom a Nolan će ga s Jokerom. Kaj ovaj negativac ne zaslužuje vlastiti film?
- Dragonrage
Da...ali to će postati tek pred kraj...ista fora ko na kraju Batmana begins kad se pojavi karta sa đokerom...tako i ovdje...Two face se pojavi na kraju...mislim tak sam ja negdje pročitao ali vidjet ćemo.....Boby wrote:Je, moglo bi proći ali mi je svejedno bezveze kaj se nećeju baš baviti s njim kao likom dok je bio državni odvjetnik budući da će već u ovom filmu postati nakazaDragonrage wrote:Koliko sam ja čuo on se pojavi tek pred kraj filma tako da bi u nastavku on trebao biti glavni...tak nekaj sam bil negdje pročitao prije dosta vremena...Boby wrote:Koji k... Two Face radi u filmu; pa kaj nije on dovoljno složen lik da dobije vlastiti film. Schumacher ga je zmješal s Riddlerom a Nolan će ga s Jokerom. Kaj ovaj negativac ne zaslužuje vlastiti film?
- maddjuro
po stripu, kolko se sjećam, neki mafijaški boss otme od tog lika zaručnicu,a inače taj lik ima problema s bjesom jer bi uvjek svu agresivnost potiskivao, i onad u toj nekoj tvornici di mu ej zaručnica bila zatočena se dogodila explozija i lik je ostao unakažen, a okrivio je batmana, ikao mu je batman pokkušavo spasiti život. Ugl. nakon što je ostao tako unakažen sav se taj bjes iz njega oslobodio i poludio je.
Ali mogli su mu barem stavit masku koju je orginalni two face imao stavit. Iako bi ja najradije da su napravili film s Clayfaceom.
Ali mogli su mu barem stavit masku koju je orginalni two face imao stavit. Iako bi ja najradije da su napravili film s Clayfaceom.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Boby
Gledal sam animiranu seriju u kojoj je on imao problema mnogo prije nesreće; imao je neobuzdane napadaje bijesa te je išao kod psihijatra koji je ustanovio da ima poremećaj ličnosti. Inače je bio pozitivna i brižna osoba s karijerom i ljupkom zaručnicom te mu je Bruce Wayne bio najbolji prijatelj. Unakažen je ostao u obračunu s mafijom koja ga je, domogavši se dosjea u kojem se spominje njegovo mentalno stanje, ucjenivala a Batman je sebe okrivljavao zato jer je smatrao da ga je mogao spasiti. Po ovom kaj Djuro piše vidim da je slično bilo i u stripu. Budući da je ovo film o Jokeru sumnjam da će ostati mjesta i za priču dok Harvey još nije bio Two-Face.Dragonrage wrote:Da...ali to će postati tek pred kraj...ista fora ko na kraju Batmana begins kad se pojavi karta sa đokerom...tako i ovdje...Two face se pojavi na kraju...mislim tak sam ja negdje pročitao ali vidjet ćemo.....Boby wrote:Je, moglo bi proći ali mi je svejedno bezveze kaj se nećeju baš baviti s njim kao likom dok je bio državni odvjetnik budući da će već u ovom filmu postati nakazaDragonrage wrote: Koliko sam ja čuo on se pojavi tek pred kraj filma tako da bi u nastavku on trebao biti glavni...tak nekaj sam bil negdje pročitao prije dosta vremena...
Mislim da bi bila bolja ideja da su na kraju nagovjestili njegove psihićke probleme i bacanje slavnog novćića a ne se odmah bacili na gotovu stvar
- Dragonrage
- Dragonrage