The Expendables 2 (2012)
- john_constantine
Re: The Expendables 2 (2012)
odličan film, genijalni dijalozi, puno akcije, stara garda, jedino što je akcija u prvom dijelu bila puno bolja i brutalnija nego u dvojci.
Michel puši karu.
- sandi
evo odgledano i ovo...i što reći nego puno zabave i smijeha...film uopce nije ozbiljan, film je cista komedija...tko je gledao znat ce! Prvo pojavljivanje Norrisa, dialozi izmedu Arnija i Willisa...ma joooj! hahahaha...Ali stvarno puno zabave, ja sam odrastao na filmovima te stare garde i ovo je bas oda nekim starim vremenima! Pogledati svakako
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Ašow
Gledali keyboard_kant i ja jučer u cinestaru.
GG.
Cenera dajem iz kulture.
GG.
Cenera dajem iz kulture.
- elrania
ok, pa ovo je bilo jako dobro.
nakon što me prvi strašno razočarao, nisam ulagala nade u ovo, al htjela sam ga pogledati reda radi i iznenadilo me koliko mi je dvojka bila bolja i zanimljivija - puno bolje odrađen posao, puno bolje iškorištavanje fora, bolja razrađenost odnosa među likovima, bolji fajtovi...
meni je film žešća drugoklasna pizdarija koja je zasjala u svojoj jednostavnosti i redovitoj gluposti da mi je bio užitak pogledati ga.
arnie mi je bio dosta bezveznjikav, al je zato van damme super odradio svoje! norris je pak bio epic trešarija
nakon što me prvi strašno razočarao, nisam ulagala nade u ovo, al htjela sam ga pogledati reda radi i iznenadilo me koliko mi je dvojka bila bolja i zanimljivija - puno bolje odrađen posao, puno bolje iškorištavanje fora, bolja razrađenost odnosa među likovima, bolji fajtovi...
meni je film žešća drugoklasna pizdarija koja je zasjala u svojoj jednostavnosti i redovitoj gluposti da mi je bio užitak pogledati ga.
arnie mi je bio dosta bezveznjikav, al je zato van damme super odradio svoje! norris je pak bio epic trešarija
- john_constantine
ma jedino se ne bi složio da su bolji fajtovi. U drugom dijelu me to razočaralo, previše neinspirativno i nedostatak brutale, s obzirom da su u prvom dijelu lomili udove, razbijali grkljane, rezali noževima po prsima i što sve. Ali akcija sto puta bolja od prvog, he. 
Michel puši karu.
- yakkazu
plus mi je sto je akcija izvrsna, efekti su izvanredni i jako dobro stoje kao cjelina. medjutim nepotrebni su oni kvazi emotivni klišej trenuci kada baš zalutaju u nekakve gluposti tipa "ubili su mi psa kojeg sam udomio, zar nije bilo dosta ubijanja", baš lejm. Neke scene su mi spojleraši nenamjerno spojlali pa nisam vidio ništa posebno u tim scenama, ali ipak ima to sve svoje trenutke.
6/10
6/10
- Decadentor
-
John_Ryder
meni je najjači bio trench 
- sandi
MA Dolf je najjači u svemiru...baj d vej na imdb stranici JAson Stathema piše
SpoilerShow
expendables 3 - announced!!
- sandi
MA Dolf je najjači u svemiru...baj d vej na imdb stranici JAson Stathama piše
SpoilerShow
expendables 3 - announced!!
- Sammy
The Expendables 2 (2012) - Po meni, prvi dio je bolji, uglavnom zbog akcije i same priče, ovaj dio je više komičan i tek mi je zadnjih pola sata postalo zanimljivo. - 6/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.