The Dark Knight

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
undying

Post by undying » 03 Dec 2008, 09:56

filmophil wrote:ne, to je lep način da kažem kako sada puno stvari utječe na mišljenje ljudi o jokeru...kad ljudi tamo negdje za 10god hladnije glave pogledaju dark knight drugačije će vidjet jokera...
:lol: :lol: ovom liku logika uvijek ide u suprotnom pravcu :rotflmao: pa ebote (ne smijem psovati ja sam bosanac) zivot malo dijete a i covjek od 90 godina zna sta je to betmen - barem jednom dnevno se pojavi na tv, postoje knjige, stripovi, raznorazni komentari... u film je ulozeno bruka i on kaze da cemo svi mi shvatiti za 20 godina kako je joker UNIKAT, VJERA AAAAAAA!!! daj cut tamo! nemash pojma i to ti priznam.

sledeci puta kad mi se budesh obracao, obracaj mi se sa don fabio kapelo - nemoj slucajno da si zaboravio "don" ispred!

undying

Post by undying » 03 Dec 2008, 10:02

Ghostface wrote:
Knatchbull wrote:
filmophil wrote:to znači da je postavio nove standarde u glumi...
daj ne pretjeruj...

Zbilja pretjeruješ filmophil, Undying je isto biser, al u ovoj raspravi meni gluplji ispadaš ti nego on.
a ti? ti si morao 5 puta silovati film kako bi shvatio da je dobar. :lol:

filmofil

Post by filmofil » 03 Dec 2008, 11:25

undying wrote:
filmophil wrote:ne, to je lep način da kažem kako sada puno stvari utječe na mišljenje ljudi o jokeru...kad ljudi tamo negdje za 10god hladnije glave pogledaju dark knight drugačije će vidjet jokera...
:lol: :lol: ovom liku logika uvijek ide u suprotnom pravcu :rotflmao: pa ebote (ne smijem psovati ja sam bosanac) zivot malo dijete a i covjek od 90 godina zna sta je to betmen - barem jednom dnevno se pojavi na tv, postoje knjige, stripovi, raznorazni komentari... u film je ulozeno bruka i on kaze da cemo svi mi shvatiti za 20 godina kako je joker UNIKAT, VJERA AAAAAAA!!! daj cut tamo! nemash pojma i to ti priznam.

sledeci puta kad mi se budesh obracao, obracaj mi se sa don fabio kapelo - nemoj slucajno da si zaboravio "don" ispred!
don majmunko nitko se tebi nije niti obraćao...to sam rekao ovim normalnim ljudima na forumu, a svoje zadnje o tebi sam ti rekao onim citatom iz teme 30 days of night...
This is the Zodiac speaking.

undying

Post by undying » 03 Dec 2008, 12:24

filmophil wrote:
undying wrote:

don majmunko nitko se tebi nije niti obraćao...to sam rekao ovim normalnim ljudima na forumu, a svoje zadnje o tebi sam ti rekao onim citatom iz teme 30 days of night...
moze i don majmunko! nek je samo don ispred - to je ono zlatno kapitalisticko pravilo, nek si don makar i banane jeo..

..a ovi na forumu najmanje sto zele biti je "normalni"

i za kraj, otkricu ti dve rijeci koje govore sve o tebi (djes to vidiJo aa? hosh me idealizovati ko jokera) evo je : pojma nemash

filmofil

Post by filmofil » 03 Dec 2008, 13:06

kakav lik...daj mi objasni ovo zlatno kapitalističko pravilo...tako jadne fore treba znat smisliti...

puno pričaš, a ništa ne kažeš...šta si ti meni konkretno rekao o jokeru? da je običan akcijski lik, e pa ako je to tvoje mišljenje o njemu onda ko od nas dvoje pojma nema?

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Dec 2008, 13:18

heh, vidim da se ova rasprava / svađa pretvorila u nešto tipa; "čija baba ima veći kurac..." :lol:

shogo

Post by shogo » 03 Dec 2008, 14:21

Wendigo wrote:heh, vidim da se ova rasprava / svađa pretvorila u nešto tipa; "čija baba ima veći kurac..." :lol:
luuuuuuuud

undying

Post by undying » 03 Dec 2008, 21:56

filmophil wrote:kakav lik...daj mi objasni ovo zlatno kapitalističko pravilo...tako jadne fore treba znat smisliti...

puno pričaš, a ništa ne kažeš...šta si ti meni konkretno rekao o jokeru? da je običan akcijski lik, e pa ako je to tvoje mišljenje o njemu onda ko od nas dvoje pojma nema?
opet on suprotno :rotflmao: pa sta sam ti trebao reci? :rotflmao: u tome i je bit mazgo :rotflmao: sto ti nemam sta reci :rotflmao: ajde ti meni reci kako to joker nadilazi sfere zdravog razuma, pocni od "oche nash.." :rotflmao:

filmofil

Post by filmofil » 03 Dec 2008, 22:42

još mi nisi objasnio svoju foru o zlatnom kapitalističkom pravilu...

a bome mi nisi ništa o jokeru još konkretno rekao...zašto je on obični akcijski lik? to znači da su švarceneger iz komandosa i joker iz dark knighta iste uloge?

Scarface

Post by Scarface » 03 Dec 2008, 23:10

undying wrote:
Ghostface wrote:
Knatchbull wrote:daj ne pretjeruj...

Zbilja pretjeruješ filmophil, Undying je isto biser, al u ovoj raspravi meni gluplji ispadaš ti nego on.

Wrong, bitch, za razliku od tvrdoglavih magaraca poput tebe, uviđan i tuđa mišljenja i dajen svemu priliku, i zato me nije sram priznat ako san radikalno prominija mišljenje konkretno o filmu, šta san za tebe siguran da nikad ne bi učinija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

undying

Post by undying » 04 Dec 2008, 10:30

filmophil wrote:još mi nisi objasnio svoju foru o zlatnom kapitalističkom pravilu...

a bome mi nisi ništa o jokeru još konkretno rekao...zašto je on obični akcijski lik? to znači da su švarceneger iz komandosa i joker iz dark knighta iste uloge?
uh, svarceneger je u komandosu stvarno katastrofa.. ne sudoperu, nisam mislio na tu ulogu, zar ti se mora nacrtati da bi shvatio.. i ti si neki filmofil.. kurac palac :rotflmao: joker je ok uloga, nista vishe. poput one alana rickmana u die hard ili mnogo me podsjeca na tommy lee jonesa iz svjedoka kad on ganja harison forda (ovaj ganja betmena pa..).. da, samo sto rickman vishe otkriva nego joker u betmenu, a tommy je za mene odradio odlican posao u svjedoku, mnogo boljem filmu od dark night ali o tome se doista ne moze sa tobom raspravljati jer sta ti znas? ti pojma nemash.

undying

Post by undying » 04 Dec 2008, 11:49

Ghostface wrote:
undying wrote:
Ghostface wrote:

Wrong, bitch, za razliku od tvrdoglavih magaraca poput tebe, uviđan i tuđa mišljenja i dajen svemu priliku, i zato me nije sram priznat ako san radikalno prominija mišljenje konkretno o filmu, šta san za tebe siguran da nikad ne bi učinija.
to si mogao uviditi poslije drugog gledanja ili poslije 10 godina kad se neshto promijeni - a ovo sto si uradio je tipicno padanje pod tudje misljenje.

filmofil

Post by filmofil » 04 Dec 2008, 11:55

aha sad si odjednom promjenio mišljenje...joker više nije obična akcijska uloga nego solidna, ali mi nisu jasne usporedbe sa tommy lee jonesom iz bjegunca (a ne svjedoka majmunko moj mali, vidiš da ne znaš ni sam šta pričaš) i alanom rickmanom...još malo pa ćemo doći do leonarda di capria iz titanica tvojom logikom...vidiš i sam da jokera ne možeš usporediti s nikim jer takva filmska uloga nije postojala do ledgera...

e da, majmune balavi...još nisam čuo objašnjenje za zlatno kapitalističko pravilo, a užasno me zanima...

undying

Post by undying » 04 Dec 2008, 12:22

filmophil wrote:aha sad si odjednom promjenio mišljenje...joker više nije obična akcijska uloga nego solidna, ali mi nisu jasne usporedbe sa tommy lee jonesom iz bjegunca (a ne svjedoka majmunko moj mali, vidiš da ne znaš ni sam šta pričaš) i alanom rickmanom...još malo pa ćemo doći do leonarda di capria iz titanica tvojom logikom...vidiš i sam da jokera ne možeš usporediti s nikim jer takva filmska uloga nije postojala do ledgera...

e da, majmune balavi...još nisam čuo objašnjenje za zlatno kapitalističko pravilo, a užasno me zanima...
sudoperu ko bre promenio misljenje nemoj da te upucam sad ovde :rotflmao: moj prvi ili drugi post ovde govori "joker nista posebno" drugo je to sto ti na krilima svog poludjelog subjektiviteta stvarash nekakve slike i iz njih vadish zakljucke koje ja nisam rekao :rotflmao:

svjedok, bjegunac meni svejedno.. ja ne robujem nekakvim nazivima, ja sam kralj. pokushao sam ti pribliziti uloge koje su eto tu, ok, ali nikako presudne za sami film - da HL nije poginuo ova uloga bi bila samo ok, medjutim sad je pravo vrijeme da je tukci poput tebe idealizuju i da producenti dignu josh malo vishe love..

sto se tice kapitalizma - da malo manje slushashmarka perkovica a malo vishe gledash filmove moga i tvog idola michael moorea mozda bi i znao o cemu pricam.

aj sad odo, i budi mi dobar..

filmofil

Post by filmofil » 04 Dec 2008, 12:50

ti baš voliš biti majmun...ajmo redom...

tamo u prvim postovima si rekao da je joker odlična uloga, pa si onda rekao da je običan akcijski lik, pa solidan i sada eto ništa posebno...odluči se majmunko šta misliš o jokeru:

a) odličan
b) običan akcijski lik
c) solidan
d) ništa posebno

i slažem se, ti si kralj...kralj kakvog planeta zemlja nije rodila i baš mi je zabavno slušat te tvoje kraljevske idiotarije...

a što se tiće kapitalizma, ne slušam ja thompsona niti mi je moore idol, ali me zanima u kojem kontekstu si ti upotrijebio onu foru sa zlatnim kapitalističkim pravilom...majmune moj dragi, ne znaš ti niti šta je kapitalizam niti si neki znalac kakvim se predstavljaš, ustvari puno sereš, a ne znaš niti sam o čemu sereš...

možda te tvoje fore prolaze kod klinaca koji ti se dive kad otvoriš usta i počneš lajati, ali kod mene ne...

i već sam te to jednom pitao, ali nisi odgovorio...ajde mi reci svojih top 5 filmova, ili nekoliko najdražih...zanima me što je majmunu kao tebi vrhunski film...i ne, ovo nema veze sa dark knightom i jokerom nego me samo zanima

Post Reply