filmophil wrote:aha sad si odjednom promjenio mišljenje...joker više nije obična akcijska uloga nego solidna, ali mi nisu jasne usporedbe sa tommy lee jonesom iz bjegunca (a ne svjedoka majmunko moj mali, vidiš da ne znaš ni sam šta pričaš) i alanom rickmanom...još malo pa ćemo doći do leonarda di capria iz titanica tvojom logikom...vidiš i sam da jokera ne možeš usporediti s nikim jer takva filmska uloga nije postojala do ledgera...
e da, majmune balavi...još nisam čuo objašnjenje za zlatno kapitalističko pravilo, a užasno me zanima...
sudoperu ko bre promenio misljenje nemoj da te upucam sad ovde

moj prvi ili drugi post ovde govori "joker nista posebno" drugo je to sto ti na krilima svog poludjelog subjektiviteta stvarash nekakve slike i iz njih vadish zakljucke koje ja nisam rekao
svjedok, bjegunac meni svejedno.. ja ne robujem nekakvim nazivima, ja sam kralj. pokushao sam ti pribliziti uloge koje su eto tu, ok, ali nikako presudne za sami film - da HL nije poginuo ova uloga bi bila samo ok, medjutim sad je pravo vrijeme da je tukci poput tebe idealizuju i da producenti dignu josh malo vishe love..
sto se tice kapitalizma - da malo manje slushashmarka perkovica a malo vishe gledash filmove moga i tvog idola michael moorea mozda bi i znao o cemu pricam.
aj sad odo, i budi mi dobar..