The Avengers (2012)
-
jeba
Re: The Avengers (2012)
Zabavno za pogledat, i ništa više.
- popayy
Nije loše, ali nit niš posebno. Blago dosadnjikavo, iz dvaput ga morao gledati jer me napola uhvatio san. SiĐiAj preseravanja jednostavno ne pale više, ono što mi je ok su Hulk, Downey Jr i nešto sitno humora.
Od svih tih Avengers filmova jedino su mi Hulkova dva solidni, Iron Man jedva prolazan a ostale ne želim komentirati, stoga me ni ne čudi skoro pa nikakav doživljaj ovoga.
Od svih tih Avengers filmova jedino su mi Hulkova dva solidni, Iron Man jedva prolazan a ostale ne želim komentirati, stoga me ni ne čudi skoro pa nikakav doživljaj ovoga.
- Wendigo
Pogledao sinoc, jedva... Zadnju polovicu filma sam vise spavao i zjakao naokolo nego gledao. 
Zijev - 2/5
Zijev - 2/5
- Decadentor
- Sammy
The Avengers (2012) - Samo dobra zabava i ništa više, jako precjenjen film, premalo akcije i humor mi nimalo nije sjeo. - 7/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- yakkazu
Dobar film, jako dobar. Krcat adrenalinom i dobrim fight scenama, koje su u drugu ruku onako čisto hollywoodski previše preušminkane.
SpoilerShow
Al mi na kraju bi žao Lokija skroz.
i btw. ako su već radili ovaj film trebali su da ubace i Spidermana koji bi vjerovatno dosta bolje sjeo od ono dvoje, guzičave i prepotentnog.
i btw. ako su već radili ovaj film trebali su da ubace i Spidermana koji bi vjerovatno dosta bolje sjeo od ono dvoje, guzičave i prepotentnog.
- callac
-
Wheel Smith
- Wendigo
i meni, mada mi je i taj film li-la.Wheel Smith wrote:callac wrote:dosada živa!
bolji mi je thor sve u svemu
-
olio
yakkazu wrote:SpoilerShowAl mi na kraju bi žao Lokija skroz.![]()
SpoilerShow
ali sony ima prava na spidermana 
- john_constantine
ma spiderman mi se nikako ne bi uklapao među njima... Ne mogu ga zamisliti da bi se fajtao s onim svemircima.
Michel puši karu.
- yakkazu
meni opet baš bi, ono fenomalno bi sjeo na sve to, plus je on lik koji inače vuče veliku dozu humora, tako da bi i s te strane fino došao.john_constantine wrote:ma spiderman mi se nikako ne bi uklapao među njima... Ne mogu ga zamisliti da bi se fajtao s onim svemircima.
- maddjuro
Konačno sam i ja ovo sinoć pogledao ovo; i osobno mi je film dobrano precjenjen, jedina interesantan osoba u njemu je Robert Downey Jr.; ostali si ok, ali ništa posebno; jedini interesantan dio je bilo zadnjih pola sata. Još jedna primjedba je sto se hulk ponaša van karaktera; nisam pretjerano upoznat s tim Marvelovim likom, ali nebi li hulk trebao više/manej sve pred sobom uništavat, a ne biti "timski igrač". Ugl. film se da pogledati, ali nemojte očekivati nešto spektakularno
P.S.
Koji je ono lik koji se pojavi nakon što počnu "end credits"-i; koji ce ,zgleda, biti novi negativac; mislim da ima crvenu kozu i nakakvu zlatnu kacigu ili sto već na glavi
P.S.
Koji je ono lik koji se pojavi nakon što počnu "end credits"-i; koji ce ,zgleda, biti novi negativac; mislim da ima crvenu kozu i nakakvu zlatnu kacigu ili sto već na glavi
I may be an idiot, but i am no fool.
-
olio
to je
SpoilerShow