The Expendables 2 (2012)
- Dragonrage
Re: The Expendables 2 (2012)
Hmm...nisam gledo na sat, al ovako "od oka"...nekih 5 minuta. Ali cijelo vrijem pratimo samo njih dvojcu...nema rezova na neke druge akcijske scene za vrijeme fajta...
- HorrorHR
- Site Admin
dragon
trailer mi izgleda dobro, a buduci da mi je i jedinica bila dobro, vjerujem da ce i ovo 
- Dragonrage
Baš se vratio s drugog gledanja...film bio još bolji!! Bili A$H, dragonheart i ja...svi oduševljeni, i svi se složilli...bolji je od prvog by a mile...
- alecto
prejeben je
izašla sam iz kina cereći se od uha do uha
predivno nešto, pogledat će se svakako još jednom!
we are such stuff as dreams are made on
- metallicat
koja ekipa..da bar mogu s vamaDragonrage wrote:Baš se vratio s drugog gledanja...film bio još bolji!! Bili A$H, dragonheart i ja...svi oduševljeni, i svi se složilli...bolji je od prvog by a mile...

- dragonheart
Pa zaleti se do ZG-a.metallicat wrote:koja ekipa..da bar mogu s vamaDragonrage wrote:Baš se vratio s drugog gledanja...film bio još bolji!! Bili A$H, dragonheart i ja...svi oduševljeni, i svi se složilli...bolji je od prvog by a mile...![]()
![]()
Inače, film je prejeben da. Genijalan,savršen, ja sam 3 sata poslije bio u nekom transu... još ne vjerujem da ne sanjam. možda ipak postoji Matrix, a mene strojevi eto vole i poklonili mi ovaj divni san
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- copycat
taman iz kina
Expandables 2....
bez teksta sam...
Legendarno, više akcije, više komedije, više ubitačno smješnog dialoga...
a da ne govorim o chuck norris... ...
strašan film,,,
20/10
Expandables 2....
bez teksta sam...
Legendarno, više akcije, više komedije, više ubitačno smješnog dialoga...
a da ne govorim o chuck norris... ...
strašan film,,,
20/10
-
Wheel Smith
idem u srijedu gledat ko ce to istrpit
do tada
nego bez spojlanja - da li adkins zada više muke stanthmu nego gary daniels u prvom dijelu
i da li van damme pravično pogine i je li kome bilo zao kad je poginuo
?
nego bez spojlanja - da li adkins zada više muke stanthmu nego gary daniels u prvom dijelu
i da li van damme pravično pogine i je li kome bilo zao kad je poginuo
:supz: :supz:
- Dragonrage
Hmm...pa je, zadao mu je muke...dobar je to fajt, a kraj još bolji hehe...Wheel Smith wrote:idem u srijedu gledat ko ce to istrpitdo tada
i da li van damme pravično pogine i je li kome bilo zao kad je poginuo?
A Van Damme...well...on je totalno rasturio taj fajt...moža ne u smislu same borbe koliko u smislu svog nastupa, baš je bio ono podjebantski zao hehe...
Da li je kome bilo žao...pa ne znam...to valjda ovisi od osobe do osobe...meni nije jer mi je on bio prejeben hehe...
- metallicat
ispalo bi mi da za film moram dat cca 200kndragonheart wrote:Pa zaleti se do ZG-a.metallicat wrote:koja ekipa..da bar mogu s vamaDragonrage wrote:Baš se vratio s drugog gledanja...film bio još bolji!! Bili A$H, dragonheart i ja...svi oduševljeni, i svi se složilli...bolji je od prvog by a mile...![]()
![]()
Inače, film je prejeben da. Genijalan,savršen, ja sam 3 sata poslije bio u nekom transu... još ne vjerujem da ne sanjam. možda ipak postoji Matrix, a mene strojevi eto vole i poklonili mi ovaj divni san)))) stotka od deset. bez daljnjeg pisanja jer sam na mjestu di se net bezobrazno naplaćuje...

-
Wheel Smith
ja sam prezadovoljan.... još mi smiješak ne silazi s lica..... odlična zabava ... sve u mjeri....

SpoilerShow
završna borba je epic , iako stalone dominira , kad van damme izvede ona dva kicka , bio sam u dileriju + scott adkins je izvrstan - izvrsno parira stanthmu... i da ubojstvo billya je vrh , kao i pojavljivanje norrisa - ma sve......
:supz: :supz:
- Michel
Arnie je najjači i najveći akcijski junak. Bio i ostao

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
jeba
Film je do jaja! Ima komedije, akcije, cinizma, trasha, loših fora, klišeja na pretek, ali je jebeno zabavan za pogledat. Bilo je fora vidjet akcijske junake iz mladosti kako idu okolo i doslovno jebu majku. 
- metallicat