Sucker Punch (2011)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Josef K

Re: Sucker Punch (2011)

Post by Josef K » 20 Mar 2011, 15:48

john_constantine wrote:izgleda da film neće imati previše smisla, ali će biti prokleto zabavan. :mrgreen:
To se i očekuje :D

Scarface

Post by Scarface » 20 Mar 2011, 17:33

john_constantine wrote:izgleda da film neće imati previše smisla, ali će biti prokleto zabavan. :mrgreen: Britanskim avionom na zmaja... :prayer: :prayer: Samo, zašto u ovom desetljeću toliko forsiraju na dinamičnu kameru koja se trese tijekom akcijskih scena, i to ubrzanje još od transporter 3 i expendables...
Mislin da oće, u onom dijelu poante filma. Kako se radi o svijetu mašte, naravno d aima svakakvih ludosti, al mislin da Snyder radi ovo jako pedantno i smiono.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Mar 2011, 19:01

Scarface wrote:
john_constantine wrote:izgleda da film neće imati previše smisla, ali će biti prokleto zabavan. :mrgreen: Britanskim avionom na zmaja... :prayer: :prayer: Samo, zašto u ovom desetljeću toliko forsiraju na dinamičnu kameru koja se trese tijekom akcijskih scena, i to ubrzanje još od transporter 3 i expendables...
Mislin da oće, u onom dijelu poante filma. Kako se radi o svijetu mašte, naravno d aima svakakvih ludosti, al mislin da Snyder radi ovo jako pedantno i smiono.
Ma zato vjerujem da će ovo ispasti odlično ostvarenje. Ima baš stripovski stil prepun ludosti uz dobar scenarij, koke s katanama i oružjima, uz puno različitih negativaca i ludosti.

Samo vjerujem da će biti i dosta komentara protiv tog filma - ono, britanskim avionom s mitraljezima na zmaja ili samuraj s minigunom. A film za neozbiljnu publiku koja će cijeniti takvu vrstu zabave. Ja sam baš stvarno guštao u tih par clipova i nadam se da će biti još takvih ludih scena.

A i normalan termin u kinima, takvo što se mora gledati samo u kinima...
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 24 Mar 2011, 10:34

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Mar 2011, 15:38

ovo idem gledat u kino idući tjedan :kokicarenje: očekuje se dosta zabave
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Mar 2011, 17:34

Sucker Punch – Babydoll uzvraća udarac

:facepalm:

ah, i loš termin kao i za drive angry. Jedino, nedjelja, 15 sati, ali nikad više u Zg nedjeljom... Možda se bude poboljšalo za koji tjedan.
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 26 Mar 2011, 23:31

Sucker Punch - 8/10
Cons ovo je tvoj film :lol:
Obavezno pogledaj u kinu!
Vizualno takvo savršenstvo dugo nisam vidio. Od efekata do pi***
Emily Browning volim te :heart:

C2V3N777

Post by C2V3N777 » 27 Mar 2011, 14:53

ovo je film koji ćete ili voljeti ili ga mrziti iz dna duše.

meni osobno je film genijalan, ne samo u vizualnom pogledu nego je i priča fantastična.

ne vidim razlog tolikog pljuvanja od strane kritike i malo mi postaje besmisleno čitati kritike o njemu jer što god pročitam vidim da se kritika nije previše niti potrudila pratiti priču i onda je najjednostavnije rješenje napisati da film nema smisla i da je radnja čisti mess, a da bi mogli filmu dati totalno lošu ocjenu (a vcećina je dala 0/5, 0-1/10 i F ocjene) napišu da je gluma koma (gluma je inače jako dobra u filmu) i da je snyder fetišist (a ustvari čovjek filmom komentira i secira bolest današnje filmske industrije kao što je rekao i nakon watchmena i u intervjuima prije i nakon izlaska sucker puncha).

upozorenje za one koji idu gledati: film ima jako duboku priču i malo obratite pozornost na to što se događa u filmu, isključiti mozak dok gledate ovaj film je besmisleno jer vam film vjerojatno nece valjati. Ono što mi se sviđa u ovom filmu je što je u neku ruku sličan inceptionu ali za razliku od nolana, snyder nije želio objašnjavati sve što se događa u filmu, već tokom cijelog filma prosipa mrvice pomoću kojih je na kraju moguće donijeti nekoliko zaključaka
hint:
SpoilerShow
koliko je detaljan snyder treba obratiti i natpise na zidovima, benziskoj pumpi na kraju, imena i riječi pjesama koje sviraju u pojedinim scenama, slike i natpise na oružju koje nose cure...
kraj naravno nije razjašnjen ukoliko ne prevrtite film na početak i ne pokupite mrvice koje ste preskočili, ali da ne spoilam volio bih raspraviti o filmu ovdje kada ga više ljudi pogleda jer stvarno je neobično ali u pozitivnom smilu neobično koncipiran.

veliki plusevi uz odličnu priču i koncept su i fantastična glazba (daleko najbolja u snyderovim filmovima dosada) i naravno vizualni stil snydera.

ocjena 8,5/10 ali kada razjasnim što se točno sve događalo u filmu i kada pogledam unrated directors cut sa 18min izbačenih scena (da bi u kinu dobio rating pg13) film ce vjerojatno imati još veću ocjenu.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Mar 2011, 15:12

ma na kritike se ne treba uopće obazirati. Hrpa nepismenih iskompleksiranih debila koji pljuju po svemu što nije "umjetnički". A syndera su već prije napadali za 300, da je riječ o gay filmu jer su svi spartanci goli. I to da je riječ o najgore prikazanoj povijesti ikad, a niti nisu znali da je riječ o ekranizaciji stripa, a ne povijesnog događaja...

ma kritičari su za godinama sve gori i samo pokazuju vlastito neznanje, pa pljuju po svemu jer se to izgleda najbolje prodaje.

A forumaše koji će pljuvati po tom filmu, nema smisla uopće niti raspravljati s njima, jer se samo žele praviti važni.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Mar 2011, 15:29

john_constantine wrote:A forumaše koji će pljuvati po tom filmu, nema smisla uopće niti raspravljati s njima, jer se samo žele praviti važni.
Smijem se, plačem i vrištim od smijeha
..nadam se da si se šalio :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Josef K

Post by Josef K » 27 Mar 2011, 15:31

Cons film je tu da te zabavi, a ne da se živciraš zbog tuđih mišljenja :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Mar 2011, 15:44

Asfodel wrote:
john_constantine wrote:A forumaše koji će pljuvati po tom filmu, nema smisla uopće niti raspravljati s njima, jer se samo žele praviti važni.
nope. :mrgreen:

zadro: je, ali na taj film ne gledam kao, recimo, Expendables (akcijska zabava) ili G.I.Joe: rise of cobra (glupa zabava), nego baš inteligetni zabavni akcijski maštoviti film. A ne nešto na što se ide gledati samo radi skoro polugolih ženski s halterima. Bitch slap se gleda radi lezbijki, ali sucker punch samo radi zmaja koji lovi britansku letjelicu u raspadnutom stanju, dok ga isti rešeta mitraljezom.
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 27 Mar 2011, 15:52

Asfodel wrote:
I ja se isto nadam :D

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ako netko pljuje, ne znači da se pravi važan. Ovaj film idem pogledati radi zabave i vjerujem da će takav biti, a ako mi se ne sviđa, pljuvat ću ga zato što mi nije bio dobar :twisted:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Mar 2011, 15:55

Da. Ali recimo, expendables. Pogledaš film, i poslije pljuješ jer jer je film gluposti, ono, petoro ljudi u sat i pol pobije 300 ljudi. A čekaj malo, a što si očekivao? Da će macho muškarci plesati balet? Ili da će to biti nekakav filozofski film s inteligetnim dijalozima?

Mislim, pogledao si trailer, vidio si clipove, znaš što trebaš očekivati. I jednostavno ne voliš "neozbiljne" filmove, i onda ideš pogledati, pa poslije žališ što si potrošio dva sata života, 25 kn i govoriš da je Synder perverznjak jer su sve cure u dugim čarapama...

Većina forumaša zna kakve filmove gledam i cijenim. Pa sigurno neću ići u kino gledati King speech ili Milk...

Ja sam ipak sirovina koja će gledati Drive angry, planet terror ili sucker punch. :mrgreen:
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 27 Mar 2011, 16:00

Ma kužim te, zato takve filmove idem gledati radi zabave, ne tražim nikakvu kvalitetu i može film biti loš što se tiće tih nelogičnosti, ali to me ne zanima, gledam takve filmove radi zabave, filmove od tih raznih akcijskih zvijezda makar se nađe kvalitetnih uradaka.

Ista stvar s ovim filmom, tražim zabavu i vjerujem da ću je dobiti, a ako me ne zabavi, e jbg. onda, ali mora, seksi ženske su unutra :supz:

EDIT: planet terror mi je bio dosta kvalitetan i super zabavan :kokicarenje:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Post Reply